![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nek pazi drugi put, kaj ću joj ja:D |
Sada fini rižoto sa lignjama i grah salata. Mljac
Citiraj:
|
Citiraj:
Ono gore je prava Žderonjska svinjača-malo crvene paprike, parmezan i kiseljo vrhnje:D Tu-i-tamo joj podvalim i chili umjesto paprike ali sam jučer bio dobre volje pa nisam:) |
danas na poslu: šunka u kruhu, sir i vrhnje i kiseli krastavci
sad doma: kuhana šunka, francuska i posoljeni paradajz šunka all the way :D |
Irudatisumporovog, pa nikak poŽderat više tu šunku:D
Danas suha hrana-kefir sa malo chilija, sendviči sa majonezom, šunkom i kiselim krastavcima...sve si nekaj mislim da kad na to zlijem pivčugu da nebu dobro:D Prva asocijacija mi je grlica:D |
Danas šunka u kruhu, gore stavio sira, bacijo u mikrovalnu i uz to francuske (zvijezdina). :D
|
Kuha se bažul i kiselo zelje, brijem da bu palo ubijanje samo takvo:D
|
1/4 kruha, senf, mortadela, sir, majoneza i jogurt. :)
Doma me čeka poruluk i faširanci. :) |
nego zderonje di pojest nesto u novom zagrebu u 2 u noci ? znam za sendvice u zapruđu jel ima još što ?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Trešnjevka je ipak trešnjevka. :)
Danas sam tu u Mlinaru na ilici piknul sendvič za samo 10kn. Pedivo, šunka, sir, putar, zelena, svježi krastavci i paradajz. Odličan sendvič za niš love. :) |
Ovu u mlinaru fakat imaju mrak sendviče. Sad sam si piknuo neki (mislim da se zove dalmatinski).
Crno pecivo s gro sjemenki, pršut, sir, rikola i paradajz. Metnul sam unutra malo majoneze i udri. 15kn dođe i fakat je pošteno velik. :) |
Dovoljno za takve sendvice ubost onaj mali jastucic majoneze...salatna il kak se vec zove...jer je inace suho
|
Ma ta salatna majoneza je u banani. Nekako je rijetka. :)
|
Citiraj:
meni osobno svi "light" proizvodi ne valjaju i nekako su mi osakaceni... nema mi nista bolje nego uzeti sto masniju majonezu i zbilja je mogu klopat uz sve!!! |
Ne to je salatna majoneza u maloj vrećici. :)
|
Jubilarni treći dan-bažul i kiselo zelje:D
|
Ubio se jučer telećim pohancima, pomfačem od mladog krumpira i matovilca:)
Danas teleća jetrica na naglo, pire i kristalka. |
Citiraj:
|
Janjetina, krumpir i miješana salata. :)
@vga..pa staviš u frižder na poslu. :p Tak barem ja radim. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To cijeli projekt. :D
Za večeru: sir, vrhnje, mladi luk i adidas. :) |
Danas sam radio TRIOgušti :D (šampinjoni,znaći 2 vrste kobasica, ađidasa tankoga gore, puno luka, žlica ajvara u paradajz sos( ;) ) i sir gore, neznam točno koji, ali izvrstan je...bio :D )
Ova je zadnja po redu bila, debela, nakljukana do bola, ujedno i najbolje ispala od 3 dotične... http://www.pohrani.com/f/1a/VF/2UrcrdhM/18042010001.jpg Ovdje su dvije već u stanju kada dodam sir i režem u dijelove(sir nevolim jako natopljen i sl.) http://www.pohrani.com/f/W/x2/1h57zrYY/18042010.jpg Samo da potvrdim nešto ćega sam se i pribojavao, a to znaju malo "jači" maheri, da nema SOS-a, bez domaćeg SOS-a od nešpricanog i fino pasiranog paradajza, nema mu ravnoga. zadnja tura otišla u bolonjez nekidan...:( Izuzev to, ubijačina :D...kuhar sam doma jos tjedan dana dok nesleti glavna kuharica, tkao da radim samo "oblizeke" |
uz ozbiljnu recesiju pravog hardcore domaćeg paradajz sosa, mislim da ne bi takvu deliciju trošio na pizzu (osim da imam stalan priljev istoga), ali bi si zato zamutio jedan bošpor da se sve praši :)
inače mi nedavno stara to delala po receptu pokojne prabake iz slavonije... u biti sve ovo isto, samo brijem ide pig fat i gore špek, pa onda zaprška i na koncu paradajz. jedino je koristila kupovni paradajz jer nemamo više izvora domaćeg... razlika okusa je ko usporedba gore navedene salatne majoneze i hobotnice pod pekom :D znači druge klase totalno... |
|
ma znam da je bitan dobar sos, samo eto ostao sam bez pravog :(
inače za pizzu ja zmutim ovako odokativno 60% paradajza iz tetrapaka, 30% kečapa, 10% koncentrata iz tube, koja žlica ulja, sol, origano i bosiljak i to me zadovoljava trenutno. svakako se slažem da tko misli kako je kupovni paradajz pire bilo koje klase imalo blizu domaćeg napravljenog sa onim mirišljavim paradajzima kojima i zelenjava miriši po cijeloj kući, gaaaaaadno se vara. isto vrijedi i za sir i vrhnje iz dućana i domaće s placa. probaj svakako napraviti bošor, udavit ćeš se... još ako imaš slučajno "bijelog" špeka, iliti maltene čista mast dimljena u tabli špeka, stvarno ti nema kraja kad baciš zapršku i paradajz na to. ja sam se satro čak i od ovog kupovnog paradajza, makar je blaga sjena pravome, ali taj okus, valjda zbog sentimentalnosti, je (meni) neprocjenjivo dobar. čak i kao ogroman ljubitelj kuhane govedine i hrena sa paradajz sosom, ovo volim solo derat sa žlicom... nešto kao pekmez dok nitko ne gleda :) |
uf, jedva sjedim koliko sam se sad satrao od spek fileka, pojeo sam 3x gavriloviceve konzerve i bas sam presretan, jedino mi je sad mrsko odletit do trgovine po hladnog pivkana....
sutra planiram radit svoj kaos u tepsiji.... bit ce fenomenalno, meso je vec sada u "pacu" da ujutro odmah bude na raspolaganju za pripremu... |
Danas suha hrana-pečene kranjske, senf, raženi i Žuja:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:07. |