![]() |
Pa ajde ok zvuči. :)
|
Veselil sam se k'o malo dijete da će na žderonje doći Organ i donijeti koje domaće pivce...
Da bar pošalje nekog emisara s bočicama...:goood: |
oke je i okusom, ako naletiš na mercator zemi slobodno jerbo 3 x 6kn nije na kraj svijeta :D
edit: panorama osobno ću te zadužiti da mi se ostavi barem pola čaše pive jerbo nijesam nikad probao kućnu radinost i imam veliku želju!!! :) ja sam tam sa buljavim oko pol 6. |
Budem kupio od one love kaj mi duguješ! :D
Ubio sam one lignje i bile su predobre! :D :D Teško da će ostati pive! :D NEMA! :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
I one zapečene slatke palačinke sa sirom su bile fine, inače nisam ljubitelj istih ali ovo punjenje je zero drugačije nego što sam probala neka druga i stvarno je bilo fino. Doduše bila sam u kuhinji do 23,30 ali isplatilo se :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima ko da ide kolima preko Kvatrica da pomogne kolegi u problemu(RH MUP)? :D
|
Pa kaj piješ i voziš:D
Ja lijepo danas ključeve ostavim doma i mogu se ubit ko čoek:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
A ništa,halo taxi :D |
Čist ok Ždere, Panoramin umak mi je taman legao ko budali šamar:)
Fino i ukusno, taman šarf ako se ne pretjeruje (ko neki:D) Tak jasno-picice sa ferenčice su se prve pobrale:p |
Upravo se dovlekel mado. Fine ždere, umak je taman pasal :)
|
Huja haja :D i ja taman doma doso hahahahhaah
|
Uspio sam nagovorit ženu da skuha juhu, taman bu legla:)
|
Danas pizza :zdero:
|
Jelc sad sam vidio da si me ti stavio na popis :D
Eto ja kriv, ko bi reko :D |
Citiraj:
Citiraj:
![]() Uploaded with ImageShack.us |
Citiraj:
Kuhala si u šećeru i dodala gustin? |
|
pih... ko da si ti jedini roštiljo jučer :D
vratina, roštiljke, ćevosi, bataci, neki čiknšit na štapu, šampinjoni i tikvice... a mesina sva iz lokalne male mesnice HIJAO :D |
Citiraj:
Premazala sam ju prvo sa šlagom, pa onda sa džemom. Inače znam ukuhat šumsko voće i dodat malo gustina, pa mi to služi za preljev, bude isto fino, ali ovaj puta sam se baš trudila i napravila domaći džem od jagoda, a kak je fini morat ću još koji puta ponovit, samo dok jagode dođu na malo prihvatljiviju cijenu za kg :) |
Juhica od hrpta i vrata, batci sa zabatcima, mlinci na masti od istoga, kristalka s bučinim, Staročeško 2x i dreamland nadalje...
Poslije idem kod Binaja ( naš čouk ) po dvije čokoladne torte. |
|
|
tek sad prodisao :D
ja kuhao čobanac nasred dvorišta :D neka divljač mi zalutala u kotao pa je to trebalo iskoristiti :D jelen, srna, divlja svinja, domaća svinja, junetina i ovčije kosti :D 16l kotao uz vrh pun :D bez dodataka ikakvih fantova i sličnih kemijskih primjesa :D gusto, ljuto (premda mi fali dobre paprike, ovaj šafram fefer mi ne valja) i prave boje, sa još boljim okusom :D planuo je u roku pola sata :D sad idem gasiti sa još kojom hladnom i tražiti štogod slatko za prigristi :D :beer: |
Ovakvu si trebao uzet
http://www.internet-kupnja.hr/index....emart&Itemid=2 ta je bar malo bolja od obične. |
Mora da ste bili jako gladni kad ste u dva dana organizirali ždere :D
Nisam vidio ali ne bi ni mogao žderat, šljakam iz vikenda u vikend :( Jučer radio double decker pizzu. Probao nedavno u chellu i oduševio se, pa rekoh ajde da i ja probam. Nisam stigao poslikati, ošlo sve za ručkom :D |
http://www.elipso.hr/mali-kucanski/m...KENWOOD-FP250/
http://www.elipso.hr/mali-kucanski/m...I-HR7625%7C70/ http://www.elipso.hr/mali-kucanski/m...ici/MX-FP3171/ neka preporuka? naginjem ka ovom moulinexu jerbo ima najviše nastavaka i najveći otvor za ubacivanje sirovine. dosta je bilo beskonačnog seckanja :) |
|
Citiraj:
Radim saft, ali kak će mi to bit kasno za jest, za večeru sam si napravila pohani kruh. Zamjesila sam kaflice....opet po nekom novom receptu :fiju: Edit: Kiflice gotove. Dio sam punila sa domaćom marmeladom od jagoda. Jako, jako su mekane i prefine :) |
To ti stavljaš slike kiflica samo da zajebavaš matorog, jelda?:D
Filane paprike i pire danas, još teško dišem:) |
Citiraj:
Viš filana paprika je meni zimsko jelo, znam nema logike jbg. Ali mogla bi to jedan dan napravit za ručak. Thx za ideju :) |
Ljudi, samo da vas ukratko pitam... koliko vi imate kila :D ? ja ne jedem kruh, donekle se pazim, ne tovarim se i još radno vrijeme prehodam uglavnom i popodne sam na biciklu.
i imam 104-106 kg :D da se fino i ukusno hranim kao na ovih par zadnjih stranica, imao bi 130 bez pol jebe :D koja je vaša tajna :D ? |
Citiraj:
Baš sam si sad suknul pol litre pasirane rajčice s poštenom žličicom ljutog umaka unutra i malo soli. ps. nisi napisal imaš li metar i šezdeset...:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
A matori me je izgleda stavil na ignore listu :p |
Pa, meni je isto kelj ok, čim je nekaj pored:p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:04. |