![]() |
Citiraj:
Moj stari vec par godina pece na mramornoj ploci.Puno lakse je kontolirati jacinu pecenja i nema opasnosti da ti bude nesto zagorjelo.Vec vidim postove tipa "ali to onda ne miriss/ima okus po dimu" :lol2: Ozbiljno ako mozete negdje pribaviti takvu plocu probajte.Odlicno je :goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako napraviš dobru vatru s puno žara meso se brzo i fino ispeče s vrlo malo dimljenja. |
pa imho bolje onda na tavi raditi nego na ploči... u tavu bar možeš dodati sala i ulja + roštilj gubi svaki smisao.
|
Roštilj je roštilj. Kada smo kod istog mislim da bum nafukal frenda da čim još malo zatopli okrenemo neki roštilj kod njega. :p
Ovaj tjedan sam na režimu zdrave prehrane koja uključuje tunu+povrće. :p Moram izgledati ko apoljon za ljeto. :D p.s sisa sve najbolje..zaboravih ti čestitati. :) |
Citiraj:
Smisao roštilja i je da se meso ne peče u ulju ili u vlastitom soku nego da se ono cijedi kroz rešetke. Još onaj električni kak tak jer masnoća kapne na grijač pa se malo meso zadimi :D , ali ovo ostalo nema veze s roštiljem. |
meni je električarski odličan za ribetinu (ali samo onaj s vodom na dnu)... konstatno je jak što pogoduje ribi, a u ovu vodu dodam ponešto maslinovog i grančice svježeg ružmarina.
jako, jako dobra ribetina izađe s njega. thnx hammdija! |
Citiraj:
Ili mramorna ili rosfrajna. Prošle godine za prvi maj je netko doneo mramornu ploču, imala je uklesanu godinu na sebi :lol2: |
Citiraj:
Ugriješ ploču u pećnici i staviš pizzu na ugrijanu ploču. Bude gotova za 4 min, ko iz pizzerije :) Može i šamotna ako nemate mramornu ploču. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Dečki, nije ovo Mladež i droge IV dio, držite se teme:)
Danas brza hrana-špek, luk i 5 jaja. Raženi. Fresssh |
sta cenzura u zderonjama?!?:D
odmah moram - da se rijesim stresa prouzrokovanog ovim gnjusnim cinom maznut dva pif paf kotleta s ekstra puno pomfrija zacinjenog tartarom:zdero: |
Danas.
Krvavice (domače) Zelje (domače) Restani krumpač Jedva čekam da dođem doma. :) |
Mene su danas htjeli odvuć u Interšpar ali sam se mučki izvukao pa bum se ipak ogrebal za normalni ručak-juha, pire i pohannci od dobrog starog pu-ajceka:)
|
danas za ručak prokleto lazanje kojeg se uvijek prežderem :lol2:
|
Pravim domaće široke rezance s dinstanim kupusom i domaćom Slavonskom slaninom :)
Jebeš Ugarkovićku i njene Slovenske ručkove za 50kn, ovaj košta 0 kuna + trošak plina dok sve to zdinstam i skuham rezancove ;) |
Jučer ja i stari napacali vratine za sutra. Biti će to prvi ovogodišnji roštilj. :p
|
Citiraj:
Nisam niš rekao ženi pa se nadam da mi čita misli :D Citiraj:
|
A nije bilo lijepog vremena. :)
|
Našel danas u Interšparu nekakvu pačju paštetu (vade iz velikog pakiranja koliko hoćeš) pa sam si zguštal malo toga, maslina, suhe lopatice i salame od divljači:)
|
Danas na roštilju stari okrenul vratinu i čevose. Uz to mladi luk, kajmak i ajvar. Idem si otvoriti pivu i preživati do tekme. :D
|
Sprema se za kuhanje :D http://www.pohrani.com/f/a/Ni/4PLSiScM/dsc01836.jpg
|
|
Citiraj:
I onda paškog sira kasnije :) |
dobro je jagnje, pa makar i na ražnju
al mladi kozlić je duplo bolji :zdero::zdero: |
Mlatim po bakalaru. njamiiii :zdero:
|
Ja po osliću :)
|