![]() |
Citiraj:
idem provati ovu 186.18 iz 6 mjeseca 2009 |
Nope, sumnjam da su driveri nakon tih par što si isprobao. Jesi OC-ao grafu? Je možda tvornički OC-ana? U slučaju ako jesi i je, onda napravi downclock za svaki slučaj, da se uvjeriš da su stvarno driveri krivi.
Šta ti se to prije verzije 197.45 nije događalo? I kojim postupkom reinstaliraš drivere? |
Citiraj:
battlefield bad company 2 ruši ostale igre ne. drivere reistaliram sa driver sweeper-om. mogu li sa evga advanced graphic tuning sniziti taktove? |
Evo ti MSI AfterBurner, meni je draži.
|
izgleda da je sad dobro,smanjio sam sve za 30.
što to sad znači? driveri ili ne? |
Pa znaći da nije do drivera. Ostavi si te taktove ili provjeri točno dali je do corea/shader ili memorije, pa samo smanji to što te zeza.
I pitaj malo kolegu koj ti je prodao grafu dali je imao slične probleme. |
Izgleda da sam ja napravio grešku.
Stavio sam grafičku u donji slot na matičnoj ploči,onaj bijeli...zbog boljeg hlađenja na kojem je propusnost max 8x,sad sam je premjestio u gornji plavi primarni slot koji ima propunost max 16x i to je to. |
Imam jednu dilemu! Dali da opet uzmem GTX260 ili da uzmem 5770. Grafe su slicne po performansama i cijeni. Fakat neznam kojoj bi dao prednost.
|
Citiraj:
|
po mom iskustvu, radije 5770.
Ima sam i jednu i drugu, stvarno nema razlike, osim šta 5770 manje troši + DX11, no opet GTX 260 ima physX. Na kraju ovisi šta bi ti radije @DoinkTheClown: Slažem se potpuno, no opet, meni je na 5770 bila jako jadna utilizacija dx11-ce, dok nisam uzea još jednu, tada je tek počelo glatko teći (mislim na metro 2033). Iako na bf2, poprilično glatko ide sa dx11. |
Citiraj:
|
Citiraj:
hvala dečki. mislim da ću ipak 5770. Ako mi se ne svidi lako se uzme gtx260 :D |
Citiraj:
Metro 2033 je najneoptimiziranija (koja hrenovka od riječi :D) igra još od pojave Crysisa. |
Prešao bih s Radeona HD3870 na nVidiju pa me zanima razlika između recimo Zotac GTX 260 AMP2 i Gigabyte GTX 260 SOC kartica. Kratko i jasno, obje su GTX 260, ali očito ima neke razlike pa molim eksperte da me upute.
Thanks. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Koliko znam, ako ne mislis sam clockati ova điđa soc je najbrza tvornicki klokana 260. Meni osobno se ne svidja to sto uz dvi ima hdmi i vga prikljucak, ali eto... Dobro je klaun rekao, uzmi jeftiniju.... |
Citiraj:
Imal sam SOC i ostale(par komada), i definitvno je najbolje sjela, osjeti se da je brža, a i ima HDMI, kaj je po meni VELIKI plus, a ne minus kak veli kolega. Ali naravno ak je puno skuplja od obične onda se ne isplati al ak nije i ak ima dosta gare definitvo uzimaj SOC. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Izgleda kao neka jeftinjava kartca s tim... |
Imal sam tu SOC i sad imam bas tu zotac amp2..moja 11-ta gtx260 kartica po redu...jos nisam samo imal jednu od bfg-a ak se ne varam...ne gledajuci fps-e na ekranu skoro pa nema razlike...eventualno u metro igri i tim slicnima koji fps razlike.
Uzmi si jeftiniju...ipak zotakice idu po 1000kn a soc 1300kn....a 300kn više soc ne vrijedi... Da se mene osobno pita gtx260 soc nema kaj raditi pored asus 4890TOP koja je prava mrcina sa jednom velikom manom koja -radi previše buke... Eto najiskreniji odgovor...makar sam fan nvidije i gtx260 kartica... :) |
a da se izdvoji parsto kuna vise i uzme 5850 ? nova je 18xx u protisu
|
Citiraj:
|
Pa za 800kn više i mora biti razlike kad prakticki gledano za te novce moze nabaviti 2xgtx260.
No posto vi ne citate i ne vidite kakav proc i napajanje trenutno ima, i da od tog nema koristi nema vam se sta vise reci. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa kome sam ja odgovorio "ezz-u" ili "warior-u"? :stoopid:
|
Citiraj:
|
Uvjek se najde biseri koji ni ne pročitaju pitanje i odma lupaju neki deseti odg, a ljepo čovjek pita SOC ili obična GTX 260?!
SOC -tvornički brža -mogući još veći OC -HDMI izlaz -hladnija Obićna -jeftinija -sporija E sad znaš sve, ak je SOC puno skuplja od obične ne isplati se, a ak je razlika max 100kn, ja bi išel na SOC i miran si...ima i ljepu garanciju od 2g. Ak sam nekaj zaboravil dopunite! |
Citiraj:
Također i Asus, Gigabyte, Zotac imaju 24 mj jamstva. Samo što ću referentnu Asus GTX260 platit 1230kn, Zotac GTX260 AMP 1520 kn, Gigabyte GTX260 SOC 1715 kn |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:20. |