![]() |
upravo dovršavam pola štange makovnjače
|
Žderonje, 26.03.2010
Tor Jeltz Rak Hammdija Cupavi Trouble vga killer Cugica: Djukica codiac Danas moje omiljeno: pire, paradajz-sos i junetina iz juhe...ubijanje samo takvo:D |
Citiraj:
|
Stara napravila fenomenalne lazanje. Upravo se gušim u njima ko prase. :p
|
Citiraj:
Citiraj:
A spremam ih se radit već godinama pa nikak... |
Citiraj:
A nebi htio da me vidite sad sa ispod 90kg :D |
Žderonje, 26.03.2010
Tor Jeltz Rak Hammdija Cupavi Trouble vga killer Daddy Cugica: Djukica codiac Javim na vrijeme ako nekaj iskrsne. Na cugu dođem svakako. |
Žderonje, 26.03.2010
Tor Jeltz Rak Hammdija Cupavi Trouble vga killer Daddy Cugica: Djukica codiac syss Javim na vrijeme ako nekaj iskrsne. Na cugu dođem svakako. znači samo sam c/p dedija :) Citiraj:
|
Fleksa nema više na Žderama od kad je AMD-jcu razbil auto na parkingu, frka ga je da ga Organ ne traži pare za popravak:)
|
Za gablec: poli, sir, pecivo, majoneza i jogurt.
Doma me čeka buncek i zelje :zdero: |
Citiraj:
ako sam ja... teta???, teta Jelc?, dat cu ti ja tetu :p :banned::D...i tijesto za lazanje imas za kupit kod onih sto prodaju kore za strudle :) ja sam gladna ko pes, za gablec sam pojela samo jednu pogacicu od cvaraka i popila sam jedno pol litre kave do sad :fiju:...popdne idem u city centar u onaj bosanski restoran pa cu tamo maznut pitu zeljanicu :goood: |
Citiraj:
Jedna je odmah na početku desno i onda ih ima jedna ili dvije lijevo... Meni je ostalo još malo juhe pa bum to i ostatak junetine sa hrenom:) |
Zagorska juhica danas ipak :) Mljac :D
|
@ jelc - svejedno kod koje :)
|
Meni već pala na pamet ideja da napravim lazanje sa korama za mlince:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma, mislil sam na umak od sira umjesto bešamela. Svako malo jedem njoke sa bešamelom pa mi dopizdilo to opet jest na lazanju pa stara napravila sa tim umakom od sira nekim. Baš fino ispalo :P
|
Žena ne voli bešamel ali se ubija u siru, zato je takva kompromis-kombinacija:)
A meni svejedno:D |
Meni osobno lazanje bez bešamela ne valjaju. :)
|
Pa, ja još nisam ni probal pa neću komentirat ali javim kak bu ispalo:)
|
Citiraj:
Janezi me nikad nisu privlačili. :D |
Jel tko probao umjesto besamela staviti mileram? Odlicno je!
|
Citiraj:
|
Taman ručao, a kad ono na HRTu dvoje vegena trekelja kak je njihova prehana predobra i da nema nikaj loše u njoj. Gledam ih i nekak su mi čudni (osim kaj je žena grda) i skužim da je žemska blijeda, a lik ajde nije. Kasnije to voditeljica skuži i pita ženu zakaj je tak blijeda jer je čula da su vegani bljeđi i naravno da je baba demantirala i voditeljica je služila lika da ide u solari. :D :D
Za vrijeme dok sam to gledao pojel sam ogromnu hrpu rizibizija, dvije prekranse šnicle od svinjskog buta koje je stara fino uvaljala u senf i spekla na naglo, rajnglu kristalke, senfa i jedan hladni fresssh :p p.s i dalje mi nije jasno zakaj te vegane puštaju na telku. :D |
Citiraj:
|
Istina! :D
Sad sam si složil pol litre kraš expressa i uzeo kraševe čokoladne napolitanke. :p |
Citiraj:
:D :dobartek: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:05. |