PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

nex 19.04.2012. 18:59

Da nadjem srce u saftu ili gulasu glave bi padale. :D Neki dijelovi pajceka su dobri samo za krvavice. :D

Ammy 19.04.2012. 19:27

Današnje jutro je bilo stvoreno za muffine i to ne bilo kakve već one sa Baileys likerom. :D

riceburner 19.04.2012. 20:17

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2147064)
Današnje jutro je bilo stvoreno za muffine i to ne bilo kakve već one sa Baileys likerom. :D

vidim da su se kosarice kupile u DMu na snizenju :goood:

Ammy 19.04.2012. 22:16

Citiraj:

Autor riceburner (Post 2147087)
vidim da su se kosarice kupile u DMu na snizenju :goood:

Onda imaju neko dugooo sniženje, te sam još kupila u 11 mjesecu. Sad imam i nove :lol2: Guba su mi ti šareni, oni bijeli su monotoni. Ima ih u Kauflandu, naravno druga firma i koštaju 18 kn, plača se ime. Ovi za 6 kn su čist dobri :D Ako usnimiš još neke drugačije javi :goood: (sad sam kupila sa gljivama, picekima/pticama i balonima)

riceburner 19.04.2012. 22:18

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2147175)
Onda imaju neko dugooo sniženje, te sam još kupila u 11 mjesecu. Sad imam i nove :lol2: Guba su mi ti šareni, oni bijeli su monotoni. Ima ih u Kauflandu, naravno druga firma i koštaju 18 kn, plača se ime. Ovi za 6 kn su čist dobri :D Ako usnimiš još neke drugačije javi :goood: (sad sam kupila sa gljivama, picekima/pticama i balonima)

je tak je, prije nove godine i ja kupio, onda je bila krema za ruke od maslina na snizenju :goood:

Ammy 19.04.2012. 22:22

Citiraj:

Autor riceburner (Post 2147177)
je tak je, prije nove godine i ja kupio, onda je bila krema za ruke od maslina na snizenju :goood:

Ja sam balone kupila prekjučer i još su 5,90 kn. To mi je omiljen red, dragi sam okreće očima.

Odoh sad pojest muffin, izmorila sam se na skakutanju pa treba povratit energiju :roller:

syss 19.04.2012. 23:08

Citiraj:

Autor nex (Post 2147052)
Da nadjem srce u saftu ili gulasu glave bi padale. :D Neki dijelovi pajceka su dobri samo za krvavice. :D

mislim da pričamo o čiketini :D

timmy 19.04.2012. 23:09

Za velike pare dajem GPS kordinate :D
http://www.pohrani.com/f/3e/SS/4obBn...0419202452.jpg

syss 19.04.2012. 23:17

za male pare platim gavrane da to srede :D :D

slomljena ruka uzela danak, mora se pribjeći gotovim rješenjima :D[/QUOTE]

ovo je zapravo ispalo mrak :D

velika glavica luka i korijen peršina na sitno na ulje, nakon toga mesina i polako pelate nutra dok ne omekša gadno.

samo sol i malo papra jerbo ne znam koliko je jak ovaj barilla bosiljak umak.

nakon što sam ubacio posudu i vidio o kakvom je kalibru riječ, onda sam napunio šporku konzervu pelata sa vodom za dodatno navodnjavanje i hrabro krenuo sa majčinom dušicom i malo manje hrabro sa origanom i vlascem, naravno soli i papra je trebalo još.

sve skupa jedno preko sat laganog kuvanja i to je ispalo predobro.

Amdejac 20.04.2012. 00:16

Kako će mi biti zlo noćas. Upravo sam počeo jesti Sardine u povrću i otvorio sam konzervu skuša u povrću. Imam još 3 konzerve ribica u mašinskim ulju.

riceburner 20.04.2012. 07:35

Citiraj:

Autor AMD (Post 2147325)
Kako će mi biti zlo noćas. Upravo sam počeo jesti Sardine u povrću i otvorio sam konzervu skuša u povrću. Imam još 3 konzerve ribica u mašinskim ulju.

na kraju zabetoniraj sa muffinima ako koleginica nije sve satrala :zdero::D

Hamm 20.04.2012. 11:56

Upravo ubio kombo šiš i čevosi iz rubelja. :) Neloše bilo. :)

Jelc 20.04.2012. 13:37

Ja budem danas pužiće i ostatak srčeka:)
Žena ide delat one kiflice pa budemo vidli kaj bu ispalo od toga:D

panoramix 20.04.2012. 14:07

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2147537)
Upravo ubio kombo šiš i čevosi iz rubelja. :) Neloše bilo. :)

Rubelj...na što si spao...:D

Mad_Duke 20.04.2012. 15:45

Citiraj:

Autor panoramix (Post 2147624)
Rubelj...na što si spao...:D

Drito :lol2:

Hamm 20.04.2012. 15:47

Jedan u pemziji, a drugi cijeli dan doma češka jajca! :D Tak bi si i ja mogao kuhati! :D

Ne znam bolje čevose u centru, a da mi ih dofuraju u firmu. :)

Jelc 20.04.2012. 16:08

Dupla smjesa, punjene sa malo svježeg sira, podravca, kiselog vrhnja i domaće šunke.

Pohrani.com

Mislili smo da imamo sezama ili barem parmezana ali štanga, premazano samo sa žumanjcem a izgledaju tamnije nego kaj su ispale zbog prvorazrednog epl divajsa:D

Neloše, fila je mrvičak slanija i taman bi legle uz jogurt ili kefir:)

Amdejac 20.04.2012. 18:37

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2147727)

Ne znam bolje čevose u centru, a da mi ih dofuraju u firmu. :)

A da ga je.eš Trovač ima bolje čevose od Rubelja.
A neloši su i od onog čipana u Vinogradskoj. Negdje na pola puta između Ilice i bolnice s lijeve strane. Ima dostavu. Čevosi ne loši i bolji od Rubelja, a hambi mu je po 9,99 kn. :)
Kod jednogi kod drugog možeš pješke, ako ti to vjera dozvoljava :D

Citiraj:

Autor Jelc (Post 2147745)
Dupla smjesa, punjene sa malo svježeg sira, podravca, kiselog vrhnja i domaće šunke.

Pohrani.com

Mislili smo da imamo sezama ili barem parmezana ali štanga, premazano samo sa žumanjcem a izgledaju tamnije nego kaj su ispale zbog prvorazrednog epl divajsa:D

Čestitke radniku. :)

Ammy 20.04.2012. 18:46

Citiraj:

Autor Jelc (Post 2147745)

Pohrani.com

Wooow, pohvale radniku....predobre su ispale :goood:
To su one sa sirom u tijestu? One kaj panorami nisu uspjele :p

Danas za večeru pizza, vjerovatno preklopljena i uz to ću portugizac, baš smo ga kupili :D

panoramix 20.04.2012. 19:28

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2147817)

Danas za večeru pizza, vjerovatno preklopljena i uz to ću portugizac, baš smo ga kupili :D

Svaka čast, prekrasno izgledaju. Drago mi je da je Organ skinul šapu sa limitatora struje tak' da im je boja korice po mojem ukusu. :D

Radio sam ponovo kiflice i puknul cijeli prašak za pecivo al' sam u magnovenju zaboravil staviti sir. Relativno su se digle, no imale su neki metalni okus, k'o da sam mjesil sa hrđavom špahtlom u pocinčanom loncu.
Ne znam, :( , vratit ću se starim dobrim kiflicama s kvascem. Ubija me spoznaja da su Bubbi ispale dobro...:D

I ja upravo idem radit domaću inferno pizzu.

@ Hamm : imam loša iskustva s Rubeljom pa sam emotivno reagiral...:D
Nije daleko od mene, no jedva sam se nakon pojedenih čevosa dovuko doma do ćenife, gdje sam se bavio neko vreme:hitthewal:

Ammy 20.04.2012. 19:42

Citiraj:

Autor panoramix (Post 2147844)
Svaka čast, prekrasno izgledaju. Drago mi je da je Organ skinul šapu sa limitatora struje tak' da im je boja korice po mojem ukusu. :D

Hahaha pa nije to moja slikica. Ja osobno ne volim da su prejako pečene kada ih ja radim, a kad ih radi netko drugi onda su mi sve fine :roller:

Jelc 20.04.2012. 20:54

Citiraj:

Autor AMD (Post 2147813)
Čestitke radniku. :)

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2147817)

Je, one kaj si linkala recept:)
Prenio sam pohvale radniku:D

Citiraj:

Radio sam ponovo kiflice i puknul cijeli prašak za pecivo al' sam u magnovenju zaboravil staviti sir. Relativno su se digle, no imale su neki metalni okus, k'o da sam mjesil sa hrđavom špahtlom u pocinčanom loncu.
Ne znam, :( , vratit ću se starim dobrim kiflicama s kvascem. Ubija me spoznaja da su Bubbi ispale dobro...:D

Čiji prašak za pecivo si koristil?

panoramix 20.04.2012. 21:24

Citiraj:

Autor Jelc (Post 2147902)
Je, one kaj si linkala recept:)
Prenio sam pohvale radniku:D

Čiji prašak za pecivo si koristil?

Dr Oetker Backin. Potpal sam pod utjecaj reklama na TV.

Zato mi je večerašnja pizza ispala vrhunska. Brašno i kvasac iz Lidla.

Malo sam imal velike oči pa je ostalo sutra za gablec.

Pohrani.com

Jelc 20.04.2012. 21:35

Citiraj:

Autor panoramix (Post 2147925)
Dr Oetker Backin. Potpal sam pod utjecaj reklama na TV.

Dr Oetker je i ona stavila, valjda je do količine onda...

Ammy 20.04.2012. 22:28

Dr. Oetker i ja uvijek koristim

ninja666xx 20.04.2012. 22:35

Evo pizza iz green golda (neznam točan naziv, ali gore i di je club) mix je tartufata, pršuto i slavonka.

http://www.pohrani.com/f/1Z/Wq/304CONBi/img0422.jpg

Halos 20.04.2012. 22:42

Citiraj:

Autor ninja666xx (Post 2147975)
Evo pizza iz green golda (neznam točan naziv, ali gore i di je club) mix je tartufata, pršuto i slavonka.

http://www.pohrani.com/f/1Z/Wq/304CONBi/img0422.jpg

Samo da se zna da sam pratio gradnju tog s+?"a godinu dana...svaki dan gore, 6 sati procječno, kiša snjeg žega. Taj objekat je napravljen za mizerne nove, pola ljudi nikad novce vidjelo nije, da je pizza od zlata tamo neulazim.

...al ova pizza zgleda preodlično :D :chears:

panoramix 21.04.2012. 11:51

Za ručak : poriluk s pljeskavicama.
Usput, napravih dvije male flašice pesta od Srijemuša ( Allium ursinum)
http://survival.aforumfree.com/t1466...allium-ursinum

Dobro će doći za kombinaciju s tunjevinom i tijesto. Istina, dva dana ne poslije toga ne bi trebalo odlaziti među ljude...:nono: Čuje se već na dva metra :D

Ammy 21.04.2012. 19:24

Za večeru hot-dog peciva. Tijesto je sa praškom za pecivo (opet) i sa hladnim jogurtom iz frižidera :D
1; 2; 3

Panorama, ništa osobno ;)

panoramix 21.04.2012. 20:15

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2148411)
Za večeru hot-dog peciva. Tijesto je sa praškom za pecivo (opet) i sa hladnim jogurtom iz frižidera :D
1; 2; 3

Panorama, ništa osobno ;)

Znal sam da ćeš me sačekat, pa sam se pripremil :
danas popodne spravljeno s kvascem i filom od zaseke.

Pohrani.com

Ammy 21.04.2012. 20:25

Citiraj:

Autor panoramix (Post 2148433)
Znal sam da ćeš me sačekat, pa sam se pripremil :
danas popodne spravljeno s kvascem i filom od zaseke.

Pohrani.com

Super su. Samo nisu fora sa kvascem, te uspjevaju svaki puta :p

panoramix 21.04.2012. 20:38

odustal sam od pec. praška, ne daje mi dobar okus, a uostalom, mi pivari smo orijentirani prema kvascima. pitaj Organa.:goood:

Amdejac 21.04.2012. 21:15

Zamjenio sam Petak sa Subotom jer mi se nije dalo ćistit šarana.
Pohrani.com
A zato je danas pao pohani šaran. :)
Ovo je jedan od boljih dijelova kad se spoha.
Pohrani.com
Vjerujem da se je Jelcu sad želudac okrenul. :D Ali za pravu svinju nema lošeg napoja. :D

Ammy 21.04.2012. 21:25

Citiraj:

Autor panoramix (Post 2148444)
odustal sam od pec. praška, ne daje mi dobar okus, a uostalom, mi pivari smo orijentirani prema kvascima. pitaj Organa.:goood:

Dakle tebi niti kolači obični vulgaris ne valjaju, radi pecilnog praška jel' te? :p

OT: Bila su fina peciva, najela sam se i sad mogu u šetnju :goood:

panoramix 22.04.2012. 09:33

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2148476)
Dakle tebi niti kolači obični vulgaris ne valjaju, radi pecilnog praška jel' te? :p

OT: Bila su fina peciva, najela sam se i sad mogu u šetnju :goood:

Si zabila da ja ne jedem slatkiše ni kolače. Očito da moram češće navratiti da utvrdiš gradivo, ne volim slatko al' volem pivo i to najviše volim domaće, hladno za stolom u vrtu ili dvorištu...:D

Jelc 22.04.2012. 10:12

Danas bez puno filozofije-patka i na toj maščobi mlinci:p

Bubba 22.04.2012. 10:15

Citiraj:

Pff, i to ne jednom; a proculo se i po selu da ih pravim... :D

Cini se meni da te muci godina proizvodnje. :p Praska za pecivo, naravno... :D

Vjeko 22.04.2012. 10:43

Malo da vam čupnem mast,
povodom nadolazećeg rođendana kupio sam 2kg ćevapa, 1kg sudžukica, 1kg vratine, 1kg carskog i 1kg govedine.
Ugljena ima, bačvica piva se ladi kao i gajba jelena, mladog luka ima i volje ima.
Bit će pravi urnebes za nas šestero :D

panoramix 22.04.2012. 10:46

Citiraj:

Autor Bubba (Post 2148710)
Pff, i to ne jednom; a proculo se i po selu da ih pravim... :D

Cini se meni da te muci godina proizvodnje. :p Praska za pecivo, naravno... :D

He, he..u mojim godinama prašak više ne pomaže. Eventualno dobar kvasac, još ako je plave boje...:D

Nek selo zna da ti kiflice idu od ruke, nikad ne znaš kad se to može materijalizirati, unovčiti, oploditi...:p

Ammy 22.04.2012. 11:04

@Bubba koje selo, da se i ja najavim ako si mi na ruti puta :D

@panorama ja ne kuham pivu, to se moraš dogovorit sa organom :p

Danas juha, pečeni krumpir i meso u rolu onak ispod folije, pa se na kraju samo otkrije i zapeče. Uz to zelena salata.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:34.