![]() |
Da nadjem srce u saftu ili gulasu glave bi padale. :D Neki dijelovi pajceka su dobri samo za krvavice. :D
|
Današnje jutro je bilo stvoreno za muffine i to ne bilo kakve već one sa Baileys likerom. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Odoh sad pojest muffin, izmorila sam se na skakutanju pa treba povratit energiju :roller: |
Citiraj:
|
Za velike pare dajem GPS kordinate :D
http://www.pohrani.com/f/3e/SS/4obBn...0419202452.jpg |
za male pare platim gavrane da to srede :D :D
slomljena ruka uzela danak, mora se pribjeći gotovim rješenjima :D[/QUOTE] ovo je zapravo ispalo mrak :D velika glavica luka i korijen peršina na sitno na ulje, nakon toga mesina i polako pelate nutra dok ne omekša gadno. samo sol i malo papra jerbo ne znam koliko je jak ovaj barilla bosiljak umak. nakon što sam ubacio posudu i vidio o kakvom je kalibru riječ, onda sam napunio šporku konzervu pelata sa vodom za dodatno navodnjavanje i hrabro krenuo sa majčinom dušicom i malo manje hrabro sa origanom i vlascem, naravno soli i papra je trebalo još. sve skupa jedno preko sat laganog kuvanja i to je ispalo predobro. |
Kako će mi biti zlo noćas. Upravo sam počeo jesti Sardine u povrću i otvorio sam konzervu skuša u povrću. Imam još 3 konzerve ribica u mašinskim ulju.
|
Citiraj:
|
Upravo ubio kombo šiš i čevosi iz rubelja. :) Neloše bilo. :)
|
Ja budem danas pužiće i ostatak srčeka:)
Žena ide delat one kiflice pa budemo vidli kaj bu ispalo od toga:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jedan u pemziji, a drugi cijeli dan doma češka jajca! :D Tak bi si i ja mogao kuhati! :D
Ne znam bolje čevose u centru, a da mi ih dofuraju u firmu. :) |
Citiraj:
A neloši su i od onog čipana u Vinogradskoj. Negdje na pola puta između Ilice i bolnice s lijeve strane. Ima dostavu. Čevosi ne loši i bolji od Rubelja, a hambi mu je po 9,99 kn. :) Kod jednogi kod drugog možeš pješke, ako ti to vjera dozvoljava :D Citiraj:
|
Citiraj:
To su one sa sirom u tijestu? One kaj panorami nisu uspjele :p Danas za večeru pizza, vjerovatno preklopljena i uz to ću portugizac, baš smo ga kupili :D |
Citiraj:
Svaka čast, prekrasno izgledaju. Drago mi je da je Organ skinul šapu sa limitatora struje tak' da im je boja korice po mojem ukusu. :D Radio sam ponovo kiflice i puknul cijeli prašak za pecivo al' sam u magnovenju zaboravil staviti sir. Relativno su se digle, no imale su neki metalni okus, k'o da sam mjesil sa hrđavom špahtlom u pocinčanom loncu. Ne znam, :( , vratit ću se starim dobrim kiflicama s kvascem. Ubija me spoznaja da su Bubbi ispale dobro...:D I ja upravo idem radit domaću inferno pizzu. @ Hamm : imam loša iskustva s Rubeljom pa sam emotivno reagiral...:D Nije daleko od mene, no jedva sam se nakon pojedenih čevosa dovuko doma do ćenife, gdje sam se bavio neko vreme:hitthewal: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Prenio sam pohvale radniku:D Citiraj:
|
Citiraj:
Zato mi je večerašnja pizza ispala vrhunska. Brašno i kvasac iz Lidla. Malo sam imal velike oči pa je ostalo sutra za gablec. ![]() |
Citiraj:
Dr Oetker je i ona stavila, valjda je do količine onda... |
Dr. Oetker i ja uvijek koristim
|
Evo pizza iz green golda (neznam točan naziv, ali gore i di je club) mix je tartufata, pršuto i slavonka.
http://www.pohrani.com/f/1Z/Wq/304CONBi/img0422.jpg |
Citiraj:
...al ova pizza zgleda preodlično :D :chears: |
Za ručak : poriluk s pljeskavicama.
Usput, napravih dvije male flašice pesta od Srijemuša ( Allium ursinum) http://survival.aforumfree.com/t1466...allium-ursinum Dobro će doći za kombinaciju s tunjevinom i tijesto. Istina, dva dana ne poslije toga ne bi trebalo odlaziti među ljude...:nono: Čuje se već na dva metra :D |
|
|
|
odustal sam od pec. praška, ne daje mi dobar okus, a uostalom, mi pivari smo orijentirani prema kvascima. pitaj Organa.:goood:
|
|
Citiraj:
OT: Bila su fina peciva, najela sam se i sad mogu u šetnju :goood: |
Citiraj:
|
Danas bez puno filozofije-patka i na toj maščobi mlinci:p
|
Citiraj:
Cini se meni da te muci godina proizvodnje. :p Praska za pecivo, naravno... :D |
Malo da vam čupnem mast,
povodom nadolazećeg rođendana kupio sam 2kg ćevapa, 1kg sudžukica, 1kg vratine, 1kg carskog i 1kg govedine. Ugljena ima, bačvica piva se ladi kao i gajba jelena, mladog luka ima i volje ima. Bit će pravi urnebes za nas šestero :D |
Citiraj:
Nek selo zna da ti kiflice idu od ruke, nikad ne znaš kad se to može materijalizirati, unovčiti, oploditi...:p |
@Bubba koje selo, da se i ja najavim ako si mi na ruti puta :D
@panorama ja ne kuham pivu, to se moraš dogovorit sa organom :p Danas juha, pečeni krumpir i meso u rolu onak ispod folije, pa se na kraju samo otkrije i zapeče. Uz to zelena salata. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:34. |