![]() |
Citiraj:
|
malo špeka i 3 jaja :)
lagani midnight snack :D |
Jučer. Lagani tanjur graha za "ručak".
Uz film ja i ljama gricnuli: čips, neke čokolade, rafaelo, ferrero rocher, pive, kole i ostalih smeća. Ogladnio oko 17h pa sam si naručil jednu zagorsku i jednu capricosau. Pojeo večinu od obije pizze i jedva disao narednih par sati. :D Jutros. Svježi kruh iz konzuma, mortadela, sir, majoneza i hladni kakao. :p |
Citiraj:
:) Dok sam pojeo pola već mi je bilo dosta, toliko sma svega finoga natrpao da je sve redom curilo sa nje :nuts: |
Pileća juhica se kuha, lepinje su spremne za pečenje i još samo trebam ispeći piletinu za napuniti lepinje. :zdero:
|
Bažul, kiselo zelje, špek, kobase i suho meso...ubil bum se ko zadnji sacpra:D
|
ćaća me počastio čobancem za roćkas.
gotovo je, mislim da necu prezivjet. |
http://www.pohrani.com/f/2E/ot/1YhtceLG/08032010001.jpg
DIE WELTMARKE MIT DEN DREI STREIFEN :D Domaće, mojih ruku djelo, nije kupovno:zdero: |
Stara navratila i donjela paštašutu :nuts:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
restani krumpač sa paprikom, te pečenica.
Za večeru se sad ubio u ostatku pečenice kaj sam hitil na ulje sa 3 jaja. To hrskavo govno je predobro :) Evo naletio na jednu "deliakatesu" na netu! http://www.youtube.com/watch?v=3gAU2ex2LvM&NR=1 |
nakon 15 godina valjda jedem: Cao Cao,ilivam Kao Kao :D
|
Joj, meni to pred negdje mjesec dana podletilo pod zube. Prefini kolač. Odmah sam se sjetio kad sam ko klinac to znao sebi za užinu u osnovnoj kupiti :)
Danas za ručak Pohanci, zelena salata i šufnudle :) Mljac. |
Citiraj:
Ugl., radio sam ovo: http://www.coolinarika.com/recept/pljeskavice-od-prosa slika Zvuci nevjerojatno, bio sam skeptičan, ali kada sam se primio toga i domaćeg kruha nisam mogao stati...nevjerojatna stvar:care: |
mlatim krvavice za čakru,dok ih još ima :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Ni ja, ni ja. Ubio se u lovačkoj pizzi!
|
Kupio danas nekaj junetine za saft pa sam zvlekel iz toga par debelih šnicli, ispekel na naglo i poŽderao sa pomfačem, kruhom i ajvarom:)
|
Idila. Grickam pizzu, gledam kako gusti snijeg pada, ima ga vec 10cm. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Sparkiram se kod susjeda da to očistim i još 10 metara da se uparkiram s autom. Imam snijega za izvozit. Nočas ga je još zakrkalo i sad ću morat van očistit auto i dvorište da mogu van iz dvorišta. Ovo se neće otopiti još 10 dana. |
Ovo je zivi UZAS kod vas bar prodje neka ralica kroz nasu ulicu ni nemoze sve je grbavo, a i auti su se nakeljili perfektno preko pola ceste. Dok pada lagani snjega ja si odo spec pomfrija i kobasice, ajvara mi je ostalo taman jos za danas. :D Udri mile brigu na veselje :D
Pismo iz Kanade :goood: "opet snijeg" umoran sam od lopatanja haha |
I ja sam umoran od lopatanja. Maloprije sam opet čistio dvorište. :(
|
Malo ste fulali temu, ha?:)
|
Citiraj:
|
Danas bude juha od gljiva, dinstana pileća jetrica i pire:)
|
danas na jelovniku:
doručak - prespavam :D ručak - sarma večera - sarma midnight snack - sarma ili špek :lol2: |
A zakaj špek nije u sarmi? :P
|
Pravi bauštela gablec: 1/4 kruha, mortadela, sir, majoneza i jogurt. :p
Doma me čeka pohana piletina, rizi-bizi i kristalka. :p |
Citiraj:
al inače, ne volim baš taj špek koji se kuha nutra, bolji mi je "friški" :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:15. |