![]() |
Citiraj:
To te ja pitam...:goood: Mislim da bi mogel dobar biznis napravit ! Danas za ručak : grah salata s bučinim uljem, prženi oslić. Sutra : kuhana vratina iz domaće proizvodnje, francuska. |
Pastrva, blitva i krumpir. :) MRAK! :)
|
Citiraj:
Sad sam doruckovao dvije konzerve skuse u povrcu, nema mi bolje ribe od tih konzervirani :D A rucak cemo neke filete zelena salata pomfri i deri :D |
|
Lijepo ti ta orehnjača zgleda :goood:
Kod nas upravo kuhana domaća šunkica i još pečemo šunku u tjestu (kruhu). Digane kolače nećemo radit, radi moja i njegova mama pa ćemo užicat malo. Ja ću radit neki punjeni kuglof i nešto kremasto, ali o tome više kada dođe vrijeme za to :D |
dobro jel itko ovdje pazi na liniju:nono:
|
Citiraj:
Pa kam bi došli kad bi još i na to pazili. |
Citiraj:
Danas za ručak faširanci i gusti umak od šapminjona ubili smo se, bilo je prefino :D |
Orehnjaca, makovnjaca, prsut, sir, masline, francuska, maldog luka, kuhana jaja itd..
Obozavam ovakvu klopicu. |
Prekrasno pivo. Ja još imam par flaša iz 9. mj. 2011. :)
|
Citiraj:
|
Uh, već sanjam doručak.
Jedino što će mi nedostajat je svježi hren nasjeckan na kolutiće. :D |
Doručak klasika a za desert-šunka u kruhu:p
|
Čeka se patka! :) Mljac :)
|
Bili na doručku kod mame:
Kuhana šunka, kobase, jaja, mladi luk, rotkvica, bakin kruh, francuska salata a mi dopunili nikad ljućim domaćim kulinom i kobasom te hladnim roladom sa špinatom: http://www.pohrani.com/f/1T/oY/2TQm7ZAy/slika0074.jpg I jedna odlična osvježavajuća salata od sitno nasjeckane rotkvice i mladog luka u kajmaku. Ubih se tako da će ručak kasno popodne. |
Citiraj:
Usput, probal sam raditi kiflice po Ammynom receptu s Coolinarike. Nešto je pošlo krivo. Ili je bila premala žličica ili je prašak za pecivo izlapeo, no kiflice se nisu digle i samo sam bezveze potrošio Čurukot za posip : http://www.coolinarika.com/slika/44696 |
jucer ujutro 98 kila a sad 100.8
sunka,jaja,ljutika,palacinke..... |
Ah jesam se nažderao ovih dana. Jučer ujutro je krenulo u prirodi (Žumberku) po 45, ipak bez jela nema dela. Zatim popodne kuhana šunka u kruhu pečena ispod peke, a navečer je uslijedio pravi desert, janjetina ispod peke sa krupirom.
Danas za ručak purica z mlinci, prilozi razno razni, desert torta i kolači. Evo slikice: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ubili smo se u šunki ovih dana pa će danas biti neš konkretno: juha, pohana vratina i pileće bijelo, pire krumpir i neka salata :D Edit: Ostala sam dužna slikice kolača :D Kuglof mi nije uspio, pa je adaktiran u smeće :roller: Ostale su dobre stare badem šnite Presjek šunke u kruhu I zumirane pisanice :) |
|
Meni je mjera ona još manja žličica, ona kaj u bircu dobiješ za kavu :)
|
|
Citiraj:
|
nekad si bio covjek :)
|
Treba malo i na zdravlje mislit heh :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
u ova dva dana požderao i boga i vraga :D
od 1.1. do sad skinuo 9 kila pa si malo dao oduška :D |
Ko je postavio pitanje o liniji? :D
Ja sam se usvinjio, totalno. Baš danas računam. Za 10 mjeseci sam dobio 17 kila. :) Sa 80 došao na 97 kg. |
Znači ko i većina,za Uskrs sam vodio holokaust sa odojcima,janjcima,šćunkicama,francuskim salatama,mladim lukom,hrenom,rotkvicama,jajcima,kolačima.....a o težini ne brinem :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedina zamjerka ili nedostatak napomene koji ja imam ovom receptu je to da nije nigdje navedena sol, a meni neukom to nije sinulo, pa je ipak falila ta zerica stiha u njima. |
Citiraj:
|
Piše pola. :p
Citiraj:
|
Danas pada ultimativno preŽderavanje omiljenom papicom-pire krumpač, paradajz sos i junetina iz juhe:D
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:56. |