![]() |
Majonezu u grah ? A jbt, moram i to probat :D
Danas doručak 4 krafne sa čokoladom i pol litre čokoladnog, ručak grah sa zeljem i nekakvom suvinom raznom unutra, a večrea upravo završena, pol kruha, maslac, med i crni čaj sa malo mlijeka nutra :D |
upravo maznuo kebab kod ali-kebabe ::zdero2: vrhunski slozen, bogato natrpan, sa ljutim umakom i jos cili mrvljeni posipan gore :fuming: bas mi je pasalo
|
|
Hmmm, ja se dvoumim između srijemske i domaće češnjovke, sve mi se čini da će bit kombinacija :D
|
Restani krumpač, dinstano kiselo zelje sa špekom i suhim mesom, domaće krvavice:nuts:
Ubil sam se ko zadnji sacpra:D |
Joj. Restani krumpač takodjer, grah salata i faširanci. Nemrem se pokrenuti! :D
|
Tak sam se ubil da nemrem ni Žuju maznut:D
|
Danas pizza :nuts:
http://www.pohrani.com/f/2g/gQ/FOWSHgm/dsc00505.jpg x4 :D 4 tepsije domaće pizze :) Naravno da je sa full opremom :D Nino je lightweight, on napravi samo 1 tepsiju :p |
Ja iskreno neznam gdje vi utrpate. Ja se ubijem ko stoka ako pojedem 2/3 tepsije. 1/2 mi je taman. A nije da me nema lol :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa ne utrpam sve :D Malo sad za ručak, malo tunajt prije posla, kad se vratim ujutro sa posla uzmem komad-dva, odspavam 3-4 sata i vidi opet ručak :D Ubacim u mikrovalnu taman tih par komada što je ostalo i gotove te 4 tepsije :( :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
upravo sam dotukao 2 pune (zadnje) šake fritula koje su ostale od sinoćnje pune zdjele |
Skontal sam da skoro 48 sati nsiam jel meso..... simptomi su bili: razdražljivost,nervoza zbog ničega,čupanje kose,psovanje bliže i daljnje rodbine.....
Ušao sam u auto,raspalio na 5 soma okretaja do kebaba,prevelka je gužva bila a temperatura i devastacija usne šupljine već u kritičnoj fazi..... opeglao sam ga 150 po hajnclovoj do McDonaldsa..... Masakrirao sam ga,2 Big Maca,2 cheesea,pomfač,Becks je čekao u autu.... sad sam OK :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo, klasika. Pohanac, pomfri i salata od matovilca!
|
Citiraj:
mosm probat al bu se štrumfovi zvlačili na recesiju :D mazno dva tosta sad home made....njupa :) |
Pao burek i jogurt. :)
|
Provokacija
Evo malo plivajućih životinja:
http://www.imagesforme.com/show.php/980375_IMG1594.JPG A evo i malo trave: http://www.imagesforme.com/show.php/980374_IMG1596.JPG Zaslužujem ban. :D |
Ružni glavonožac:D
Danas bolognese, špagaći i šalata od friškog crvenog zelja:) |
Citiraj:
mozda zasluzujes ban od stola, pa javi samo gdje si da dodjem umjesto tebe to pojesti :zdero: |
Prošo voz :D
|
Blitva, krumpir, pastrva, dvije krafne, puding i sada šlag. :p
|
Našli se u Međedu pa popili koju pivčugu i maznuli ćevape-pivčuga nekak ali ćevapi živi užas, bolje bi mi bilo da sam si bažul naručil:)
|
domaći sirni štrukli :)
ostalo 2/3 tepsije...taman da nešt prigriznem (sa malo šećera i cimeta :)) |
Jedan sendvič sa ementalerom, drugi sa majonezom i šunkom.
Tekući jogurt. Suha hrana:( |
Domače krvavice, restani krumpir, domače kiselo zelje, domače crno vino za bambus i salenjaci od gujde kaj smo je vubili vu zagorju. :D
Isuse boze kako cu se prezdrati i otici spavati. |
Citiraj:
Crkni:D |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:05. |