![]() |
Nisam znao da su neke Žderonji snimali spot. :D
http://www.youtube.com/watch?v=vWz9V...layer_embedded Jedan mi liči na Čupavog. :D |
juce sam bio u restaću "Zelenjak" koji drži frend,maznuli smo domaće krvavice uz restani i zelje.... prije toga juhicu(tzv meni "dan poslje" :D ). Nisma jeo do sada,baka napravila pizzetinu.....njuma :)
|
Citiraj:
|
Restoran "Kina" - dostavili su mi u roku od 20 min:
2 juhe sa sheetake gljivama, 2 proljetne rolade, hrskavo pecenu piletinu sa slatko kiselim umakom i gro riže... Prefino, stalno visim tamo, a sad imaju i predobru dostavu. U Štoosovoj su, broj je 2311 222. Ak vam se javi Kinez, samo govorite "Daj mi Hrvata, dostava, dostava, dostava...". :P |
Koliko si to platio? Kakve su cijene?
|
Raženi, senf, hren, kuhana jaja i safalade:)
|
Friško pečene krafne sa marmeladom od marelice.
|
Citiraj:
Jučer ručak: krpice sa zeljem i komad pečene mesine. Danas gablec: luk, paprika, vegeta za salatu, sol, aceto balsamico i k+ tuna u umaku od paradajza. Ujutro dvije krafne kaj su kolegice dofurale. :p |
Jučer
Grah sa zeljem. Ubio se Danas mesina na električnom roštilju sa domaćim čipsom. Uz oboje grah salata! |
Imaš neku proceduru za domaći čips? :)
|
Citiraj:
Danas sam u tavi spekel. Inače mi je draže u fritezi. |
Palačinke sa mesom danas :nuts:
|
Citiraj:
Joj sacpra kad te dohvatim. Mislio sam na chili, sol, paprika tj.s čim ga začiniš? :p Poslije jučerašnje dvije krafne na poslu došel sam doma i dočekalo me pet krafni s pekmezom i tri s čokoladom. :D Ali da si ne bi uništio apetit roknuo sam krpice sa zeljem i komad mesine. :p Stradale su četiri krafne i cca litra kakaoa. |
jucer sam se nabrijavala na krafne cijelo jutro i dodjem u konzum kad ono..nema niti jedne krafne, sve su prodali :(.
i odemo nas par iz firme na kavu u lokalni birc gdje idemo svaki dan dan kavu i zalimo se konobarima tamo i decki nam daju svakom po jednu krafnu :) za gablec sam si donesla salatu od tune i francuz s bucinim sjemenkama. bas je super taj francuz :) a doma sam pripremila kelj sa suhim mesom koji samo moram zavrsiti kad dodjem doma :) |
Sve si nekaj gruntam da bi danas mogla past lagana hrana-dinstano kiselo zelje sa špekom i malo suhog mesa i kolut domaćih krvavica:D
|
Jelc pa danas je čista srijeda ak se ne varam. :p
|
kaj nije danas neki post i nemrs? kodmene sve bakalari neki ovo a moja gubica čezne za svinjskom nogom :D
|
Citiraj:
Je, namjeravao sam jučer tokom dana izvadit ružnog glavonošca pa ga malo uvalit u maslinovo i začine da se paca do danas ali sam zaboravil:D Tak da bu ipak dinstano zelje i krvavice:) |
Zderem neke slance tu na poslu, a doma cu brdo pomfrita sa ljutim ketchupom. Mozda maznem i neku sardinu iz konzerve ili nesto...
|
Doma me čeka pastrva i krumpač salata. :) A na poslu bi mogel lignje iz prontox maznuti. :p
|
Počela žena drobit da to nemre danas, brijem da bu mala kućna svađa oko jela:D
A frendica mi jutros dovukla http://img246.imageshack.us/img246/7971/kobase.jpg kobase tak fino šnjofaju da mi susjedov pes grebe po vratima, nema šanse da samo gledam u to:) |
ja brijem da bi ti bog oprostil zbog ovoga.....
|
Kak je pop rekel mom starom dok je bil klinac.
Citiraj:
|
hehe,evo ja ispred "računara" tamanim oslića s krumpirom ala bakalar :D ide nekak al brijem da bum iza ponoći došao do Ali-Kebabe i naručio da mi samo kilu mesa nareže u foliju tte prelije s bijelim umakom :D
|
Ne jebe me žena za suhu šljivu-dobio sam fish&chips (nekakav file lista, pomfri i šalatu)...nema veze-sutra padaju krvavice za slobodu:D
|
Restani krumpir, oslić file i poslije toga normalno, Zlatni Pan :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
I ja sam danas na nekoj kilavoj ribi i voću. Zapravo mi je dobrodošlo nakon što sam tjedana dana skoro isključiovo mlatio po mljevenom mesu na sto načina. Za sutra je žena već pripremila smjesu za domaće lepinje, a ja se spremam odabrati s čim se bum usvinjil uz to :D |
post ubojica :)
Grah sa zeljem :D još ubacio pol vrhnja u tanjur. (prokleti rusi me navukli na miješanje vrhnja sa jelima kaj se sa žlicom jedu. Ne svim naravno :P ) |
Citiraj:
Kiselo vrhnje mi dobro paše stavit po bolonjezu :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:16. |