PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

Roberto 15.03.2012. 10:19

Syss, odličan link, ova pizzerija je must za probati :)
Izgleda prefino, sviđa mi se količina sadržaja a sos je i na slici primamljiv :D

Jučer sam se obžderao u domaćoj pizzi da nisam mogao disati, ali tako mi svega, dođe mi da danas odem ovo probat :D

flare 15.03.2012. 10:40

Prolazim skoro svaki dan Horvaćanskom u tom smjeru i nisam nikad vidjela tu pizzeriju :stoopid:...meni isto izgleda fino, moram ići probati jedan dan :chears:

Jutros sam skuhala bolonjez tako da ću to za gablec (uz široke rezance i salaticu):goood:

syss 15.03.2012. 11:01

@roberto... takav sos još nikad nisam probao na pizzi, isto kao ni ovako dobro tijesto, reklamiraju na sajtu da koriste kvalitetne sastojke i ne lažu ni sekunde.

Roberto 15.03.2012. 11:35

Citiraj:

Autor syss (Post 2122950)
@roberto... takav sos još nikad nisam probao na pizzi, isto kao ni ovako dobro tijesto, reklamiraju na sajtu da koriste kvalitetne sastojke i ne lažu ni sekunde.

Bit će to melem za moje nepce :D
Obožavam paradajz sosu svim varijantama.

Gro pizzerija se reklamira kvalitetnim sastojcima, vrhunskim kuharima, najboljim pećima, ali praksa ih najčešće demantira :D

Zato sam se uglavnom okrenuo domaćoj proizvodnji pizze, ali ovo ću svakako probati :)

trouble 15.03.2012. 12:01

Citiraj:

Autor syss (Post 2122950)

Sad sam tek vidjel,taman da za vikend sa svojom rospijom odem isprobat :lol2:

Danas sam bolonjez udario....

Ammy 15.03.2012. 20:46

Guba pizza, ja sam baš nedavno gledala na netu za napravit u kućnoj radinosti ali nije ona druga polovica bbila nešto oduševljena pa sam odustala....za sad...i usput syss mrzim te :p

Danas burek...uf kaj se lijepo hranim zadnjih dana :roller:

Jelc 15.03.2012. 20:49

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2123398)
ona druga polovica

Htjela si reći 2/3?:D

Mi smo danas dinstane juneče šnicle sa šampinjonima i knedle od kruha:)

Ammy 15.03.2012. 20:55

Citiraj:

Autor Jelc (Post 2123402)
Htjela si reći 2/3?:D

Mi smo danas dinstane juneče šnicle sa šampinjonima i knedle od kruha:)

Da, da :D

Knedle od kruha, mmmmljac. Ja sa kupila mljeveno meso pa će valjda ona 2/3 sutra napravit bolonjez. Mislila sam ja večeras ali sam maloprije došla doma i krepana sam

Jelc 15.03.2012. 21:03

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2123403)
Da, da :D

Knedle od kruha, mmmmljac. Ja sa kupila mljeveno meso pa će valjda ona 2/3 sutra napravit bolonjez. Mislila sam ja večeras ali sam maloprije došla doma i krepana sam

Ja bum moral u nabavku mesa za sflajšat...sav bolognese iz škrinje smo potamanili a bogme nema niš mesa ni za sarmu, papriku ili musaku:(

Sad samo gledam gdje bu kakva akcija:D

Ammy 15.03.2012. 21:20

Citiraj:

Autor Jelc (Post 2123419)
Ja bum moral u nabavku mesa za sflajšat...sav bolognese iz škrinje smo potamanili a bogme nema niš mesa ni za sarmu, papriku ili musaku:(

Sad samo gledam gdje bu kakva akcija:D

Od 15.03 do 21.03. ti je akcija u Konzumu, but u rinfuzi za 30 kn/kg. Mislim ako trebaš svinju :D

E ovaj ću ja dobit više taj recept za kolač,imam goste u nedjelju pa ono....plizzzzzz :D

Jelc 15.03.2012. 21:25

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2123432)
Od 15.03 do 21.03. ti je akcija u Konzumu, but u rinfuzi za 30 kn/kg. Mislim ako trebaš svinju :D

E ovaj ću ja dobit više taj recept za kolač,imam goste u nedjelju pa ono....plizzzzzz :D

Pa solo junetina mi je malo preskupa za bolognese...stavljam pola-pola ili tri kile svinje a dvije junetine...

Budem je podsjetil sutra.

syss 15.03.2012. 22:51

kralj je mrtav, živijo kralj :D

nakon one extra ljute smrznute inferno lidl pizze, došla je nova beštija na naše stolove:

Pohrani.com

pojeo sam 3 polukruga prije nego kaj sam morao posegnuti za pivom i onda je bilo još gore... muški sa brawe pill bi možda mogao odraditi jedno 10-15 komada bez da počnem grimase raditi. na poleđini stoji napomena da nije za djecu :D :D :D

ou yes, it's hot!

Ammy 16.03.2012. 09:27

A ima li takvih čipsova :D po običnim dućanima, tipa konzum, taj mi je jedino ovdje u blizini? Mislim druge marke čips naravno ;)

syss 16.03.2012. 09:34

ako misliš na ljute jedino što se može ovom približiti su oni pringlsi nove generacije extra hot crni xxx ili kako se već zovu.

Ammy 16.03.2012. 09:41

Thx....a morat ćemo do lidla, ona pizza mi je već odavno na popisu :)

Moram nać nekaj ljuto da mi pročisti dišne puteve :D

Amdejac 16.03.2012. 09:44

Mogla si mi se pridružiti prekjučer kad sam pojeo 24 ljuta feferona. :D
Dan je jučer pršao bolje nego što sam se nadao. :D

syss 16.03.2012. 09:45

pizza je stvarno nehumano ljuta, još ako mazneš one sve feferone spremi se na preznojavanje :)

Ammy 16.03.2012. 09:48

Kak meni AMD ponekad napravi meso za tortilje mislim da ovo neće biti baš tako strašno ljuto :roller:

A feferone ne jedem tak da se ne pridružujem nikome u jelu istih, ali volim onaj sok kada puste :D

panoramix 16.03.2012. 09:53

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2123725)
Kak meni AMD ponekad napravi meso za tortilje mislim da ovo neće biti baš tako strašno ljuto :roller:

A feferone ne jedem tak da se ne pridružujem nikome u jelu istih, ali volim onaj sok kada puste :D

Jučer sam opet radio novu rundu Scotch bonnet umaka s kečapom. Grizlo me je za oči i kašljao sam pri miksanju, no zato sam poslije uživao u svježem siru s vrhnjem uz dodatak pune žlice tog umaka...para je išla na uši.
Jedva čekam Žderonje pa ako bude zrelih papričica, mogao bi donijeti koju na degustiranje ( šifra Stanko ) :D

syss 16.03.2012. 10:09

daj ti nama dofuraj na ždere taj sir/vrhnje mix :D

panoramix 16.03.2012. 11:35

Citiraj:

Autor syss (Post 2123758)
daj ti nama dofuraj na ždere taj sir/vrhnje mix :D

Iljif i petrof su u "Zlatnom teletu" lijepo definirali poslovno-tehničku suradnju, tj. ideje naše, benzin vaš
Dakle, ja donosim čili...:D

syss 16.03.2012. 11:48

deder barem umak dofuraj, a mi ćemo provajdat sir i vrhnje :)

Ammy 16.03.2012. 12:10

@syss jesi jeo čips od francka ultimate, okus super hot chili? Dojmovi?

@panorama daj ti samo dofuraj koju papričicu za mene :D

syss 16.03.2012. 12:32

nisam... jeo sam onu salsu i provansalsku i to je good.

Ammy 16.03.2012. 12:41

Ja jedem sad taj hot, rekla mi je teta u dućanu da je ljuto ufff...moji dojmovi, pa ljutkasto je malo :roller:. Makar i kolegice koje su probale onak na prvu vele jooj ljuto je, meni je ljutkasto nakon skoro cijele vrečice :D

3NCORE 16.03.2012. 14:49

Kupila stara ovu juhu, kao da probamo.

Tako nes gadno nisam probao jako dugo.

Ima unutra kao 3 zacina.

Prvi je nekakav zuti prah i okus je katastrofa.

Drugi je chili, ali da je ljut, nije.

A treci je neka mjesina palminog ulja i definitivno najgore, bolje bi mi bilo da sam potegao ulje iz flase.

Sva 3 zajedno uzorkuju bolove u trbuhu.

:D

syss 16.03.2012. 14:51

brrrr... ovo boli samo sa slike :D

trouble 16.03.2012. 14:51

Talijansko tijesto i natovario gore domaćeg vrhnja :D

Campeonato 16.03.2012. 18:24

Citiraj:

Autor syss (Post 2122713)
danas pizzeria chello deep dish... 3 vrste sira (dimljeni, mozzarella i još nekaj), na izbor 4. topivi blagi ili ljuti, 2 vrste suhog mesa, špinat na krupno rezan i božanstveni paradajz umak, majke mi takvo nešto još nisam probao na kupovnoj pizzi... 72kn za dvoje je taman, da košta 100kn dao bi bez greške.

malo se stisnula dok sam naručio u firmu, pa došao doma etc.

http://www.pohrani.com/t/2K/rF/2Wqo9...6-32-22854.jpg http://www.pohrani.com/t/2i/sD/2PiCF...17-14-5937.jpg

edit: ovo je jedna od najboljih pizza koje sam pojeo u životu.

Da se pridruzim pohvalama pizzerii chello, predobre pizze..
Ova gornja(ultim deep dish) je odlicna, gotham city peperoni ima za moj ukus previse sira... Chicago style nismo probali, ima previse tijesta :D
I normalne pizze su im predobre, evo upravo jedem chello special, malo je skuplja (45kn velika), ali vrijedi svake kune.. Savrsena pizza :)

panoramix 16.03.2012. 20:53

Citiraj:

Autor syss (Post 2123513)

nakon one extra ljute smrznute inferno lidl pizze, došla je nova beštija na naše stolove:

Pohrani.com

pojeo sam 3 polukruga prije nego kaj sam morao posegnuti za pivom i onda je bilo još gore... muški sa brawe pill bi možda mogao odraditi jedno 10-15 komada bez da počnem grimase raditi. na poleđini stoji napomena da nije za djecu :D :D :D

ou yes, it's hot!

Dva pitanja : 1. gdje si ubo taj čips, u Lidlu ?
2. kaj je to "organic ogrtač" ? Ekološki nakurnjak ?

ps. to kaj više nema pesje noge neću ni pitati...:D

panda505 16.03.2012. 22:25

Nabasah na sliku od prošle godine u školi :D

Pohrani.com

Željac 17.03.2012. 00:08

Citiraj:

Autor syss (Post 2123723)
pizza je stvarno nehumano ljuta, još ako mazneš one sve feferone spremi se na preznojavanje :)

čar nije u feferonima nego u onom "umaku" dolje :D
feferoni su oni obični... niš strašno :D
ali od umaka lagano bride usne :D

probao, redovno se šopam time i ok je :D prvi zalogaj mi je bljutav (ona kobasica im ne valja :D ), kasnije me vrućina zbomba pa mi bude ok :D

laku noć uz špek i luk ! :beer:

syss 17.03.2012. 01:26

@campe... mi ćemo sutra nešto od preostale 3 probati, možda ovu novu nuklearnu ili kako se zove već, 3ojica ovećih kolega su jučer bili na čikago, smazali je na nož, ali su se prežderali - za 75kn mrak... vele da i paprike svježe ima gore, a to obožavam na pizzi.

@panoramix... u lidlu, a organic ogrtač je ogrtač o organskih sastojaka kao glave baby tuljana :D

bit će pseće nogice obećavam svečano na pijonirsku! :)

@željac... ma ne znam šta me sve nije satrlo u toj pizzi, strašno nešto a bilo koje kriterije, a kamoli za gotovu smrznutu pizzu :)

panoramix 18.03.2012. 09:50

Citiraj:

Autor syss (Post 2123513)

Pohrani.com

ou yes, it's hot!

Konačno je stigao u moj Lidl. Odličan ! Taman za dobru predigru...:D
Zašto ne davati djeci ? Nek' se uče od malena.:goood:
Veće je zlo masnoća a naročito sol, koje ima poprilično.
Danas za ručak : pohani chicken breast, restani, endivija a za uvod juhica od koštano-hrskavičnog ostatka pilećih grudi s kožicom + dvije, tri nogice za umjetnički dojam.
Alles in allem, ručak cca. 40 kuna za troje.

syss 18.03.2012. 22:49

još samo inferno pizzu moraš probat... 13-14kn nije puno za oznojit čelo :)

mislim čips se zove isto, ali je dječja emisija nasprem pizze.

panoramix 19.03.2012. 08:43

Citiraj:

Autor syss (Post 2125313)
još samo inferno pizzu moraš probat... 13-14kn nije puno za oznojit čelo :)

mislim čips se zove isto, ali je dječja emisija nasprem pizze.

Isprobano. Kvalitetno ljuta, no ja je još malo "doradim"...:fuming:

flare 19.03.2012. 09:45

U subotu smo bili na jednom od onih gerijatrijskih :fiju: rođendana pa se tamo jela prasetina, domaća pečena kokoš, mlinci (premasni i hladni :(), rotkvice, mladi luk, zelena i grah salata...

...pa sam nakon tolike mesine odlučila napraviti vegetarijansku nedjelju. Radila sam štrucu od špinata i feta sira u lisnatom tijestu, popečke od blitve i domaći tartar :goood:

Danas na meniju za gablec imam sir s vrhnjem i pršut :zdero:

Amdejac 19.03.2012. 10:12

Citiraj:

Autor flare (Post 2125480)
U subotu smo bili na jednom od onih gerijatrijskih :fiju: rođendana pa se tamo jela prasetina, domaća pečena kokoš, mlinci (premasni i hladni :(), rotkvice, mladi luk, zelena i grah salata...

...pa sam nakon tolike mesine odlučila napraviti vegetarijansku nedjelju. Radila sam štrucu od špinata i feta sira u lisnatom tijestu, popečke od blitve i domaći tartar :goood:

Danas na meniju za gablec imam sir s vrhnjem i pršut :zdero:

A nakon nedjelje Zeleni ponedjeljak :)

Ammy 19.03.2012. 20:08

Danas za ručak ostaci jučerašnjeg roštilja :goood:

A sad da se malo hvalim, nisam dugo :D

Kruh i još jednom pogled odozgora

A bio je i kolač, dakle u prvom planu krokant, pa onda jedna šnita i za kraj jedan griz :D

Kolač je bio okusa kave, odličan :goood:

flare 20.03.2012. 12:21

Ammy - ja bih tebe iznajmila da mi pečeš kruh :). Sve kaj ti napraviš izleda super a ja obožavam peciva, kruhove, štrudle, kiflice i takve stvari :)

Jučer navečer sam počela kuhati saft od junetine a danas ujutro prije posla sam ga dovršila. Sve skupa se kuhao jedno 3 sata i mogu reći da je ispao savršeno :goood:..malo je šarf i dovoljno začinjen, ma odličan je.

Baš sam ga gablala uz njoke i zelja na salatu. :zdero:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:58.