![]() |
Syss, odličan link, ova pizzerija je must za probati :)
Izgleda prefino, sviđa mi se količina sadržaja a sos je i na slici primamljiv :D Jučer sam se obžderao u domaćoj pizzi da nisam mogao disati, ali tako mi svega, dođe mi da danas odem ovo probat :D |
Prolazim skoro svaki dan Horvaćanskom u tom smjeru i nisam nikad vidjela tu pizzeriju :stoopid:...meni isto izgleda fino, moram ići probati jedan dan :chears:
Jutros sam skuhala bolonjez tako da ću to za gablec (uz široke rezance i salaticu):goood: |
@roberto... takav sos još nikad nisam probao na pizzi, isto kao ni ovako dobro tijesto, reklamiraju na sajtu da koriste kvalitetne sastojke i ne lažu ni sekunde.
|
Citiraj:
Obožavam paradajz sosu svim varijantama. Gro pizzerija se reklamira kvalitetnim sastojcima, vrhunskim kuharima, najboljim pećima, ali praksa ih najčešće demantira :D Zato sam se uglavnom okrenuo domaćoj proizvodnji pizze, ali ovo ću svakako probati :) |
Citiraj:
Danas sam bolonjez udario.... |
Guba pizza, ja sam baš nedavno gledala na netu za napravit u kućnoj radinosti ali nije ona druga polovica bbila nešto oduševljena pa sam odustala....za sad...i usput syss mrzim te :p
Danas burek...uf kaj se lijepo hranim zadnjih dana :roller: |
Citiraj:
Mi smo danas dinstane juneče šnicle sa šampinjonima i knedle od kruha:) |
Citiraj:
Knedle od kruha, mmmmljac. Ja sa kupila mljeveno meso pa će valjda ona 2/3 sutra napravit bolonjez. Mislila sam ja večeras ali sam maloprije došla doma i krepana sam |
Citiraj:
Sad samo gledam gdje bu kakva akcija:D |
Citiraj:
Od 15.03 do 21.03. ti je akcija u Konzumu, but u rinfuzi za 30 kn/kg. Mislim ako trebaš svinju :D E ovaj ću ja dobit više taj recept za kolač,imam goste u nedjelju pa ono....plizzzzzz :D |
Citiraj:
Budem je podsjetil sutra. |
A ima li takvih čipsova :D po običnim dućanima, tipa konzum, taj mi je jedino ovdje u blizini? Mislim druge marke čips naravno ;)
|
ako misliš na ljute jedino što se može ovom približiti su oni pringlsi nove generacije extra hot crni xxx ili kako se već zovu.
|
Thx....a morat ćemo do lidla, ona pizza mi je već odavno na popisu :)
Moram nać nekaj ljuto da mi pročisti dišne puteve :D |
Mogla si mi se pridružiti prekjučer kad sam pojeo 24 ljuta feferona. :D
Dan je jučer pršao bolje nego što sam se nadao. :D |
pizza je stvarno nehumano ljuta, još ako mazneš one sve feferone spremi se na preznojavanje :)
|
Kak meni AMD ponekad napravi meso za tortilje mislim da ovo neće biti baš tako strašno ljuto :roller:
A feferone ne jedem tak da se ne pridružujem nikome u jelu istih, ali volim onaj sok kada puste :D |
Citiraj:
Jedva čekam Žderonje pa ako bude zrelih papričica, mogao bi donijeti koju na degustiranje ( šifra Stanko ) :D |
daj ti nama dofuraj na ždere taj sir/vrhnje mix :D
|
Citiraj:
Dakle, ja donosim čili...:D |
deder barem umak dofuraj, a mi ćemo provajdat sir i vrhnje :)
|
@syss jesi jeo čips od francka ultimate, okus super hot chili? Dojmovi?
@panorama daj ti samo dofuraj koju papričicu za mene :D |
nisam... jeo sam onu salsu i provansalsku i to je good.
|
Ja jedem sad taj hot, rekla mi je teta u dućanu da je ljuto ufff...moji dojmovi, pa ljutkasto je malo :roller:. Makar i kolegice koje su probale onak na prvu vele jooj ljuto je, meni je ljutkasto nakon skoro cijele vrečice :D
|
Kupila stara ovu juhu, kao da probamo.
Tako nes gadno nisam probao jako dugo. Ima unutra kao 3 zacina. Prvi je nekakav zuti prah i okus je katastrofa. Drugi je chili, ali da je ljut, nije. A treci je neka mjesina palminog ulja i definitivno najgore, bolje bi mi bilo da sam potegao ulje iz flase. Sva 3 zajedno uzorkuju bolove u trbuhu. :D |
brrrr... ovo boli samo sa slike :D
|
Talijansko tijesto i natovario gore domaćeg vrhnja :D
|
Citiraj:
Ova gornja(ultim deep dish) je odlicna, gotham city peperoni ima za moj ukus previse sira... Chicago style nismo probali, ima previse tijesta :D I normalne pizze su im predobre, evo upravo jedem chello special, malo je skuplja (45kn velika), ali vrijedi svake kune.. Savrsena pizza :) |
Citiraj:
2. kaj je to "organic ogrtač" ? Ekološki nakurnjak ? ps. to kaj više nema pesje noge neću ni pitati...:D |
|
Citiraj:
feferoni su oni obični... niš strašno :D ali od umaka lagano bride usne :D probao, redovno se šopam time i ok je :D prvi zalogaj mi je bljutav (ona kobasica im ne valja :D ), kasnije me vrućina zbomba pa mi bude ok :D laku noć uz špek i luk ! :beer: |
@campe... mi ćemo sutra nešto od preostale 3 probati, možda ovu novu nuklearnu ili kako se zove već, 3ojica ovećih kolega su jučer bili na čikago, smazali je na nož, ali su se prežderali - za 75kn mrak... vele da i paprike svježe ima gore, a to obožavam na pizzi.
@panoramix... u lidlu, a organic ogrtač je ogrtač o organskih sastojaka kao glave baby tuljana :D bit će pseće nogice obećavam svečano na pijonirsku! :) @željac... ma ne znam šta me sve nije satrlo u toj pizzi, strašno nešto a bilo koje kriterije, a kamoli za gotovu smrznutu pizzu :) |
Citiraj:
Zašto ne davati djeci ? Nek' se uče od malena.:goood: Veće je zlo masnoća a naročito sol, koje ima poprilično. Danas za ručak : pohani chicken breast, restani, endivija a za uvod juhica od koštano-hrskavičnog ostatka pilećih grudi s kožicom + dvije, tri nogice za umjetnički dojam. Alles in allem, ručak cca. 40 kuna za troje. |
još samo inferno pizzu moraš probat... 13-14kn nije puno za oznojit čelo :)
mislim čips se zove isto, ali je dječja emisija nasprem pizze. |
Citiraj:
|
U subotu smo bili na jednom od onih gerijatrijskih :fiju: rođendana pa se tamo jela prasetina, domaća pečena kokoš, mlinci (premasni i hladni :(), rotkvice, mladi luk, zelena i grah salata...
...pa sam nakon tolike mesine odlučila napraviti vegetarijansku nedjelju. Radila sam štrucu od špinata i feta sira u lisnatom tijestu, popečke od blitve i domaći tartar :goood: Danas na meniju za gablec imam sir s vrhnjem i pršut :zdero: |
Citiraj:
|
Danas za ručak ostaci jučerašnjeg roštilja :goood:
A sad da se malo hvalim, nisam dugo :D Kruh i još jednom pogled odozgora A bio je i kolač, dakle u prvom planu krokant, pa onda jedna šnita i za kraj jedan griz :D Kolač je bio okusa kave, odličan :goood: |
Ammy - ja bih tebe iznajmila da mi pečeš kruh :). Sve kaj ti napraviš izleda super a ja obožavam peciva, kruhove, štrudle, kiflice i takve stvari :)
Jučer navečer sam počela kuhati saft od junetine a danas ujutro prije posla sam ga dovršila. Sve skupa se kuhao jedno 3 sata i mogu reći da je ispao savršeno :goood:..malo je šarf i dovoljno začinjen, ma odličan je. Baš sam ga gablala uz njoke i zelja na salatu. :zdero: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:58. |