![]() |
Koristim orginalni blue kožni case i nemam nikakvu zaštitu po staklu.
|
Originalni case mi je preskup, plus nema ga lokalno za kupiti.
A i cuo sam da se ofucaju, oni silikonski. Te da se kozni prljaju. |
|
Imam 2 komada original silikonskih , oba su mi se počela rulit na rubu donjem desnom.....silikon se odlama od plastike...inace sam zadovoljan sa zastitom uredaja
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Baci oko na spigen maske, preporuka za ultra hybrid 2. Ne 1 nego bas 2. |
@srv
Patina majka. Obožavam kožni remen, case, novčanik koju mjenja boju od korištenja pa daje nešto stajlinga. Ove orginalne od Applea su dobre, no nisu loše ni od Nomad Horween kožni (cijena je ok ali shipping premaši cijenu proizvoda. To je kao platiš dvije za jednu) Gesendet von LG-H930 mit Tapatalk |
Ok. Vec ranije sam narucio Nillkin Nature case, al mislim da cu uzet i nesto "jace", sa boljom zastitom.
Nego novi dan, novo pitanje, ima li na iOS aplikacija koja ponudi daily deals, npr. neke paid aplikacije snizene ili free? |
Ima, AppAdvice se zove.
|
Hvala. Vidim ima i Apps Gone Free.
|
Iphone SE, 94% kupljen 12 mjesec 2016
|
Mislim da ova battery health ne radi kako treba, mnogo mi nelogičnih %-ka baterije ima kod kolega, a evo vidim i ovdje, doduse napisali su da je beta.
|
Mislim da je “losa” baterija vec na 80%, no svi ovdje imaju preko tih 80%. Ima li netko sa kakvim starim izmucenim iPhone 6? Jer tool ne podrzava nista starije (niti Apple obara performanse).
Vidim da svi postaju tu bateriju pa eo IP7, godinu i po star, 92%
|
|
Kaj je to Coconutov iPhone :D ?
Sent from Mobara |
Kokos ne namerava preći na iP dok je živ. Imao sam iP4 i sam sebi sam obećao da Jabuka više nikad neće u moju kuću.
|
Definitivno nesta ne stima sa ovin Battery Health-om
iPhone 6 star 3,5 godine baterija na 87% iPhone 7 star 1,5 godinu 85 % |
ili sa baterijom
ko zna ko je proizvođač ko zna kak se postupalo sa baterijom tokom njezinog vijeka ko zna dal taj program daje istinite podatke ili pa gleda koji fon, datum proizvodnje i grune neki randum podatak .. narod sretan |
iPhone mobiteli - 2. dio
Moj iPhone 7 star mjesec dana ima 100% bateriju. I treba imat. 😀
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0a36e64f19.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from Mobara |
Vidim da nitko nista ne pise , no danas je predstavljen IMHO najlijepsi iPhone ikada , gdje su napokon poslusali korisnike :D
https://9to5mac.files.wordpress.com/...p=all&w=700&h= iPhone 8 i iPhone 8 plus RED |
Ulaguju se Rusima i Kinezima :D
|
iphone mobiteli - 2. dio
U potpunosti se slažem sa tobom Coconut. Baš me zanima da li će “mudraci “ iz Applea na novi uređajima koje bi trebali lansirati u rujnu ove godine staviti touch ID ispod stakla kako su to lijepo stavili iz Huaweija i Viva , jer iskreno kada toliko cijene svoje mobitele neka naprave prave stvari bez toliko mesa oko ekrana.
Dizajn mobitela im je ostao na istom stadiju iz ere Velikog gazde Stevea. 😎 |
Bez uvrede ljubiteljima, ali u zadnje vrijeme je Apple 'prodavanje m*da pod bubrege'. Moje osobno mišljenje je da se radi o precjenjenoj robi. Uloženo ne opravdava dobiveno.
|
Da, precijenjeni su, ali to samo znaci da ces ga dobro prodat ako ga vec platis. Sto se ne moze rec za jedan Huawei npr.
Trebalo bi vam otvorit neku Apple rant temu da si tamo spammate i pustite normalne ljude na miru. Baš je nekome bitno što netko drugi misli da je nešto ovakvo ili onakvo.
|
Onda bi bilo potrebno više takvih, jerbo je slično/isto i u temama drugih proizvođača.
Samo se akteri mjenjaju :) ili Sent from my F5121 using Tapatalk |
Citiraj:
Jel ima kakvih najava da li rade na notifikacija jer ja ne mogu nikako progutati onaj kupus što oni zovu notifikacijama |
kog zanima crvendać
|
Citiraj:
Sto se mene tice radje cu gledati i taj kupus nego se zezati sa androidom. Imam pored sebe S7 i 8+ i oba stekaju, animacije trzave, app se sruse, mail na s7 dodje a na s8+ ne ili kasni a i kada dodje cuje se odabrani zvuk 2 puta jedan za drugim :) Uglavnom veselo. Idem poslusati malo glazbe na s7, otvorim player i imam sto vidjeti odnosno nemam..nema glazbe :) 5GB nestalo...(samo ja koristim mob)... iPhone ipak radi puno stabilinije i fluidnije kao i macOS u odnosu na win.... Da je Apple preskup je, ali da je i velikim dijelom bolji od drugih je... |
a dobro, ja zaista nemam nekih velikih prigovora na android, naravno da ima musica, ali bogme ih ima i Apple, koje me osobno vise smetaju nego sitne musice na androidu, ali mi je barem funkcionalnost na puno visem nivou nego u ios-u.
cijena je zahvaljujuci appleu osla gore i na android uredjajima, naravno da se proizvodjaci nece buniti jer su dobili "gratis" veliki bump u cijeni i cistu zaradu bez ikakve veze i pameti. |
Citiraj:
|
Ja imam solar red HTC U11 pa me svi zajebavali za boju pa ga prekrio skijom carbon fiber :D
|
I onda su hrvati konzervativni... :D Crveni fon je THE stvar, nema dalje. za sad furam dbrand, ali uskoro ce past ovaj product red.
|
Yebo majku sto je dobar, jos kad ga mkbhd snimi uf uf :)
|
I7 kupljen 10/16
87% |
Citiraj:
Ima li informacija kad dolazi u Hr odnosno da li ga je moguće kupiti negdje vani sa dostavom u Hr? |
Prešo bi na iPhone samo zbog ovog Reda :) meni je prekrasan.
Sent from Mobara |
Ja sam danas završio eksperimentiranje s iPhone. Probao sam s 8 Plus ali nije išlo... Predugo sam na Androidu (od 4S) i fale neke stvari. IOS je još uvijek prilično zatvoren i ograničen na Apple. Ima pozitivnih stvari poput fantastične stand by autonomije recimo... Fotografije su odlične. Video sjajan. Ali ukupna produktivnost mi je bila lošija nego na Androidu.
Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk |
Ako moze kratka usporedba baterije 8+ i note 8, vidim u potpisu da je trenutno taj telefon?
I kod produktivnosti, ako moze par primjera sto je predstavljalo kao najveći problem? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:07. |