PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

Jelc 21.10.2004. 16:16

Evo još malo o gljivama:)

http://www.gastronaut.hr/tematjedna.asp?tjedan=200439

Jelc 26.10.2004. 13:30

Hmmmmm....a gdje nam je Mitzek???:confused:

Izgleda da je Tanja počela upotrebljavati bič i lance:D :D :D , nema ga nigdje, ni od korova...

Nije valjda da je negdje našla opet račune od hardwarea pa sad kleči na kuruzi:)

:beer:

mitzek 27.10.2004. 12:46

gdo z vragom tikve sadi...

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Hmmmmm....a gdje nam je Mitzek???:confused:

Izgleda da je Tanja počela upotrebljavati bič i lance:D :D :D , nema ga nigdje, ni od korova...

Nije valjda da je negdje našla opet račune od hardwarea pa sad kleči na kuruzi:)

ma neee.....

za promjenu moram male i delati.....
jucer Osijek i B Manastir, neki dan Plitvice i Licka zupanija,sutra
zemla frustriranih Janeza....znate kak vec ide :soferska je tuga pregolema,a lapic mi nema gprs karticu da se javljam s terena

onda, Jr je pokupil 5 komada u skoli i 8 neopravdanih, Jrka je imala nastup na popevkama Zagorja,zena iskala posel....
pes je pojel macke i tak...nis novoga,sve po starom..

mnego, lahko za mene, ja tak i tak falim samo 2-3 Zderonja, al di nam je Dotur????

Dr Rak je u bespucima internetske nestvarnosti zapel u kvantnom toku pretvarajuci alkemicarskim formulama blato u zlato...ocito mu je uspjelo kad se nis ne javlja...

a decec Fr.. ovaaj Hojza bi stel neko okupljanje,ha...kaj je dobil na lotu pa da pocasti......Baka je navek za...a i ja kad sam pri penezima, al avaj vec dugo beziju od mene...

Njusskallo 27.10.2004. 21:34

Hehe

Ekipo rasprave su vam za 5 :beer:

spawn 28.10.2004. 04:37

Gljive? Na pizzi su najbolje. A ono jebote teme. Zderonje. A ko ce drugi zderat nego mi kraj kompa. Gledas u monitor i jedes nesto.
Jelc,nisam citao thread od pocetka (a ko bi)ali imam osjecaj da si cipele nisi odavno vidio od stomaka.:beer: :beer:

Njusskallo 28.10.2004. 09:48

Ajd vi pređite na neke kolače...

Nešto što stvarno možeš jest pokraj kompa..

Isus 28.10.2004. 14:11

Citiraj:

Originally posted by Bruno_Rv
Gljive? Na pizzi su najbolje. A ono jebote teme. Zderonje. A ko ce drugi zderat nego mi kraj kompa. Gledas u monitor i jedes nesto.
Jelc,nisam citao thread od pocetka (a ko bi)ali imam osjecaj da si cipele nisi odavno vidio od stomaka.:beer: :beer:

Ni doživotni, počasni predsjednik tak veliki

Jelc 28.10.2004. 14:33

Molim bez komentara o opsegu struka:)
Moj varira oko 110cm +/- 5cm...

Kaj se tiče gljiva-dobre su bogme i u jelu poznatijem kao "teleći medaljoni u umaku sa šampinjonima", a mogu biti i druge gljive...
Mljac...

Ne mogu a da se ne pohvalim-preključe sam se ubio sa dinstanim zeljem(dinstano tak jasno sa špekom i šunkicom) i kolutom krvavica...joj...bilo je malo slanije tak da sam popio poslje dvije boce jamničke.

Kad smo već kod recepata-trenutno me zanima za gusja jetra, dovlekel sam doma komad od 90 dkg i sad si gruntam kak bi ih najbolje napravil???

Njusskallo 28.10.2004. 16:38

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Kad smo već kod recepata-trenutno me zanima za gusja jetra, dovlekel sam doma komad od 90 dkg i sad si gruntam kak bi ih najbolje napravil???
Gusja jetra sa šampinjonima

Jelc 28.10.2004. 20:44

Citiraj:

Originally posted by Njusskallo
Gusja jetra sa šampinjonima
Tog sam već našao :D
Sad sam dovukao onu knjižurinu od Pellaprata pa istražujem malo...

Jelc 02.11.2004. 23:27

Ajmo Žderonje-postrojavanje:D

Da vidimo tko sve od Žderonja dolazi u petak.

Kako sada stvari stoje, ja dolazim-najvjerovatnije budem auto ostavil doma tak da se i ja jednom pošteno usvinjim dobrom starom Žujom.:)

Tko sve ide?

Isus 03.11.2004. 01:43

:beer: : cheers2
Za žuju spreman

Bl@de 03.11.2004. 01:51

iako jos nisam pravi zderonja samo najavljujem da bum dosel na meetiin. nadam se da bu cijela postava zderonja bila prisutna. inace danas sam tek skuzil da zapravo u petak moram biti na treningu i trner bume vubil kad mu kazem kam idem i kaj bum radil, ono bitno je kao da se furamo na zdrav zivot a iza ledja :beer: :beer: :beer: i zderilo

Paske 03.11.2004. 09:17

Tamo sam :beer:

mitzek 03.11.2004. 10:34

tri,cetr......

Citiraj:

Originally posted by Paske
Tamo sam :beer:
jupiiiiiiiiiiiii,imam prijevoz dime.....: goood : : goood : : goood : : goood :

zemi par vrecica plasticnih za po aftu.....:rolleyes:

Paske 03.11.2004. 11:07

Re: tri,cetr......

Citiraj:

Originally posted by mitzek
jupiiiiiiiiiiiii,imam prijevoz dime.....: goood : : goood : : goood : : goood :

zemi par vrecica plasticnih za po aftu.....:rolleyes:

Kak se samo grebemo :eek:

Samo to prebaci u neki lagani zagrebački i dogovoreno ( uz priloge normalno :p ) :beer:

Isus 03.11.2004. 11:23

Re: Re: tri,cetr......

Citiraj:

Originally posted by Paske
Kak se samo grebemo :eek:

Samo to prebaci u neki lagani zagrebački i dogovoreno ( uz priloge normalno :p ) :beer:

Židof ponovo jaše:D

Jelc 03.11.2004. 11:33

Paske-ponesi hamper da možemo bluvat:D :D :D

Paske 03.11.2004. 14:29

Re: Re: Re: tri,cetr......

Citiraj:

Originally posted by Isus
Židof ponovo jaše:D
khm .... to je normalna razmijena dobara :p

Jelc 03.11.2004. 14:50

Više-manje će Žderonje biti na okupu, još AMD-jac ne zna kak točno dela (čitaj mora pitat ženu:D ), a RAK-a već duže vrijeme nema na forumu...bog te pita gdje je taj nestal...

Sve si nekaj gruntam da bi bilo pametno da se ogrebem kod žene da već u petak popodne skuha juhu, tak da se u subotu ujutro imam čime lječiti:)

horza 03.11.2004. 18:11

samo malo. kaj netko u petak misli piti alkohol ? :rolleyes:

nego, gosin. precednik este vi morti obavijestili Baku da joj stiže armija? miclim... ekipa uglavnom neće klopat... to je kakti forum meeting, ali ja bi ipak nekaj nabrzaka gricnul (neke šampinjone i gicu).
ono ne... idem drito s posla, nebum niš ijel, a znate da nektar nemre iti na prazan želudac.

JoZ@ 03.11.2004. 18:54

ajde Žderonje zavirite OVDJE i dajte svoj doprinos raspravi :clap:

Jelc 09.11.2004. 14:20

Citiraj:

Originally posted by JoZ@
ajde Žderonje zavirite OVDJE i dajte svoj doprinos raspravi :clap:
A...vidio sam to još prije...
Ipak je to samo empirija-pravi Žderonja to radi malo drugačije:)

Amdejac 22.11.2004. 20:50

Pa di ste žderonje. Od vas ni slova ni glasa.
O nekima se pričaju samo još legende (Mitzek) i o njegvim djetama nakon koje se dobije kila puta dva :D .
Jelc se udubil u novu MBO i carsko meso, a za ostalima bumo tjeralicu raspisali s nagradom (mješano meso s lukom i ajvarom).:beer:

Danas sam imal želju da po prvi put napravim buhtle s pekmezom i uspjelo mi je. :) :) :) :clap: Tjesto je bilo odlično, ali oblik je bil malo čudan (nisu bili iste veličine). Svejedno sam se dobro nakrmačil i sad mi je zlo pa sam vam se moral izjadat.

Isus 22.11.2004. 21:19

je nekak je zamrlo kad se mitzek nis ne javlja a Jelc ocito toliko spota AN7 da nema vremena nekaj tu postat.

mitzek 22.11.2004. 22:20

meni fali Rakonja..

pa se solidariziram s njim.......a i preveč je dece kaj se svuda zapikavleju pak mene starca žifciraju...rekoh sebi, bolje ti je u penziju nego vu Lepoglavu-- za grdu glavu!:rolleyes: :beer: :beer:

a imal sam i nekih šuškavih teškoč. pak mi nije bilo do hincanja.....
al.....Božić je bljizuuuuu!!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

evo, otvaram faking temu za Žderonje--kaj bume krkali za Božića???????: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts :

Jelc 22.11.2004. 22:29

Ja sam jučer odlučio prerezati malo rutinu dosadnih ručkova pa sam se sjetio graha i zelja:D :D :D
Joj...tak sam se ukrmčio da mi je čironja prošljakal:)

I sve zalio sa Božićnom Žujom...onak...malo je friška, nije mi baš legla...

Isus 22.11.2004. 22:52

e vis vis, bozicna zuja, ovogodisnju jos nisam probal ja derem sam po Zuji strong ima mi bolji smek, onak okus je puniji i nesto slatko gorkijineznamkak d aopisem

Jelc 22.11.2004. 23:37

Da, Strong je čist ok:)
Ova nova Božićna je onak...barem prvih par komada:D :D :D

Isus 23.11.2004. 00:47

Ah ta bozicna ja se sijecam jos kad sam pred dost godina u Crikvi s frendm na ljeto!!!! nasel bozicnu u frizderu.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:52.