![]() |
ako se pitate zašto...
... neki vaši omiljeni trackeri ne rade
evo vam razloga kolateralna šteta: BTN, REVTT, Torrentbytes, TPB, Bitsoup BITHQ GFT DigitalHive ILT SuperTorrents i RLSlog |
BTN i GFT rade.
@Forace Dobra ti je opcija FileList pošto je tamo sav HD FL, barem koliko ja vidim, a usput jedan od najboljih general trackera uz IPT. |
Jel zna netko šta je sa balkanelite.org? Ne radi vec par dana.
|
Ima tko kakav info o partisu?
|
|
Torrenthr invite anyone?
Thx! |
Misli li se BalkanElite vraćati?
|
Balkanelite je imao problem s hostingom. Trebao bi proraditi veceras..
|
Pozdrav svima.
Koji je najbolji mp3 torrent site, al ono da ima puno toga :) Hvala |
whatcd/waffles. Ali i jedni od najtezih za seedanje.
|
greška
|
TorrentHR ima otvorene registracije do 1.1.2013. pa navalite.
|
23.12.2012 - Blagdanska čestitka
Dragi korisnici, želimo Vam da ugodno i veselo provedete blagdane u krugu obitelji i dragih osoba, te da Vam nadolazeća godina bude puna privatnih i poslovnih uspjeha! Želimo Vam zabavne i kreativne zimske praznike, da se odmorite i svježi uđete u novu 2013. godinu! Zahvaljujemo Vam na sudjelovanju i održavanju ove naše male zajednice, te Vas pozivamo na druženje i kroz 2013. godinu! Registracija novih korisnika je otvorena do 1.1.2013. pa pozovite rodbinu i prijatelje. Vaš THR Staff |
Bravo za HR:chears:
|
Je tko kada doživio ili čuo da ljudi prijavljuju ako vide nekoga s carnetovim ip-om da im dijeli torrent?
Na običnim torrentima mi je uvijek isključeno dijeljenje, tj 1kb/s je. No navodno ste u velikoj gabuli ako vas netko prijavi. A hvala za HD torrent. |
Rip bitGAMER.
|
Citiraj:
|
R.I.P bitgamer
|
BitGamer :( imao sam 1TB uploada, seedao sam neke stvari preko 3 godine... i odu... :(
za nijedan treker mi nije žao, ali za BitGamer fakat je... bio sam elite VIP i donor... :( |
Citiraj:
|
Otvoren torrentleech za registraciju POŽURITE
invite kod BITGAMER |
Ima tko invite za What.cd? Mjenjam sa IPT.. :)
|
Može delete ovog posta.
|
Da li mi netko može preporučit neki tracker s PDF-ovima na koji nije preteško ući?!
Hvala |
Citiraj:
|
Imam jedno malo dijete koje bi uzivalo u hr sinkroniziranim crticima. Koliko vidim, takvih stvari ima i previse na THR-u.
Imam pozivnice za torrentday, pa mogu to ponudit u zamjenu. Ili bilo sta drugo, pa ukoliko bilo tko moze pomoci, javite se na PM. Seedati mi nije problem, lako prikazem screenshot iz TD-a gdje imam uploadano preko 1TB, a upola manje downloadano. Jedini private tracker kojeg koristim, pa nikakve druge dokaze postenja nemam. Ukoliko netko zeli usreciti malu Ninu, slobodno se javite, placam i pivom ukoliko je potrebno :) |
Ekipa šta moram namjestit da mi se torrenti seedaju jer mi torrent.hr šalje nekakve bodove zbog kojih mogu ban dobit?
TY |
Salju ti bodove jer ne seedas uopce
|
Tek sam dobio pozivnicu za THR pa ne znam kako tamo ide, no pravilo je uobicajeno da procitas pravila i FAQ. Onda provjeri svoj torrent klijent i kako THR stoji sa istim, pa provjeri jos dosta stvari... Ukratko, svi odgovori nalaze ti se na THR-u :)
|
Ne mora imat podesenu spojivost da bi mu se racunao seed time, tako da...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:52. |