![]() |
Juče pravio račiće u kombinaciji sa rižom. Bilo je predobro.
Za danas još ne znam šta ću kuhati. :S |
Jako lijepo dizel.
Ja sam pojel iz catteringa Kaj oslič, krumpir salata i 1/4 kruha. :) I to samo za 25kn. Fakat imaju odličnu klopicu. :) |
peka jos malo pa rijesena, Zlatni pan u hektolitrima stize kod pecenjare :D
|
Maznuo maloprije sendvic od pola francuza, nekog sendvic sira i majoneze.
Doma me cekaju dinstane lignje sa bijelim lukom i krumpir pire a uz to domaci kruh :) |
Citiraj:
|
Danas su pale lignje pržene, velike ko šake + pekarski krompir + domaći kukuruzni kruh + klia tartara + 4 pive. i sve to za gablec danas u 10 ujutro :D
možete misliti kako se fino provodim ostatak radnog dana, samo pušem i tankam cedevitu u sebe :D i zapuhujem kolegicu :) |
Citiraj:
Krme matoro, pak buš se ulešil:D Ja sam maznul dva mala sendviča od kukuruznog tosta da preživim do kasnog ručka. Danas bude pire i jetrica na lovački (jetrica, srca, špek, kiselo vrhnje i bogtepitakajjoš:D) Je da je petak ali mi se ne jede ribetina, soma sam poŽderao a bogme mi se ne gleda nekakava smrznuta pa pržena ribetina... |
Mudro Jeltz, mudro. ja sam morao jest lignje jer drugog nije bilo u restoranu. :(
ali popodne, lovački gulaš sa komadima divljeg krmeka :D doma ću se koturat :) |
Uf, ja imam par kila veprića u hibernaciji još od lani-moral bi to brzo potrošit:D
Fino na saft a sa strane domaće knedle od kruha:nuts: |
Đizus, kao cu se razbit ovim Zlatnim Panjolom :D
|
veceras frend slavi rockas u sofri, moja ce se malenkost eto morati ici zrtvovati raznim bosanskim specijalitetima...
|
Sofra je zak*rac.........kad imaš najboljeg frenda muslica i kad si svaki bajram na domačoj bosanskoj kuhinji..... :D jedino im suđukice valjaju....
Ja sam danas maznul rižoto s plodovima mora...ima još za večeru ;) |
Srdelice, kelj na leši i baklava. :D
|
Nešto ja načuo da je danas svjetski dan pizza, or something, ako je istina, onda večeras na poslu marišem po pizzi :)
EDIT: Malo sam guglo i ispada da je 9.2. svjetski dan pizze. Nema veze, jest ću ju večeras tak i tak :D |
Junetina na neki lovački sa primjesama drugog mesa kaj je bilo na lageru te žganci,zalio sa ZP-om.
|
Danas bila vratina na naglo, domaći pomfač i lagano šarf ajvar:)
|
Citiraj:
|
Danas imao Recesija-lazanje.
Iliti lazanje sa tunom :D |
Citiraj:
O-dli-cna je bila. :zdero: |
Čardaš, PIK kulen i parika na gazdin kruh. Predobra kombinacija.
|
Uzeo sam prije koji dan komad nekog kulena koji mi se nije bas svidio, pa sam ga danas uvalio u sarmu. Predobro je ispalo. Maloprije sam maznuo dvije, komad kulena i komad domaceg vruceg kruha :)
|
Inače u sarmu volim ubaciti malo špeka. :p
|
Citiraj:
|
Sutra je stara nekaj prijetila s musakom. Ja reko super već je dugo nisam jel. :p
|
ja jako volim musaku i isprobala sam vec razne recepte ali mi nikad ne ispade kako bih htjela :S
enivej, danas cu punjene tikvice i peceni krumpir i sladoled za desert :) |
Citiraj:
Ma taj industrijski kulen mi je uvijek bljak spram pravog domaćeg za koji se ne melje meso. |
Citiraj:
EDIT: Mmmmm. Domaće krafne bez malih derišta u maskama da mi ih dolaze uzeti :D |
Citiraj:
Skuhaš krumpir i na režeš ga. Složiš prvi sloj. Na to baciš mesine. Priprema mesa: zdinstaš luka (dve manje glavice ili jednu veliku) i na to baciš meso, kad je meso gotovo unutra baciš: soli, papra, crvene paprike, majčine dušice i muskatni oraščić. Baciš gore još krumpira i zaliješ odozgora s vrhnjem, jajima i po želji (preporuka) naribaš sira. Musaka je bila predobra. :) Citiraj:
|
Danas bilo mesine sa gradela :zdero:
|
Danas malo za promjenu kelj i faširanci:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:40. |