![]() |
svinjo najobičnija :D :D
|
Stara je spekla dva protvana štrudle od sira. Predivno. :)
|
danas malo kroasani :)
kroasani 1 kroasani 2 kako ih stara dobro pravi,mislim da cu se utusiti vidi se koliko je nestalo kroz minutu :D |
Citiraj:
uuuu trebao si ga malo zarezat da vidimo kak je unutra :drool: inače sarma, crni pojas, treći dan:stoopid::goood: |
Potamanio sam 2 bureka sa mesom :)
Sjelo mi je taman. E da mi je još 2 za večeru :D |
Kod mene danas mesna štruca i pire krumpač.
|
Danas safalade, kuhana jaja, senf, hren i crna peka.
Zalil bum plemenitim pivom Zagrebačke pivovare:D Za desert sam dobil pol kile čvaraka:) Čijem da je jednog nesretnog Žderonju ženica izbacila van na ovu zimu kurit peku:p Drži se matori, mi na toplom mislimo na tebe:D:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Teleći pohanci, pire, matovilac:)
|
Musaka, princes krafne, išleri, cappucino šnite, kocke od kestena.
Gemišti, pivčuga, grickalice i tak. Sve u revijalnom tonu. |
Popis za Žderonje, 29.01.2010
Tor Jeltz Račina Maher Hammdija Masni vgaMADAFAKAkiller SU Buljo aka gladni Wolverine Daddy Router horza Razer McG nathan Cugica: Mad_Dju Sisa |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Lagana večera-sendvič sa pohancem od ručka i jabuka. |
Stara danas složila:
pohana piletina pire krumpir umak od šampinjona kokošja juhica kristalka štrudla od sira (to sam sada i za večeru malo pojel) |
Dorucak:
Kukuruzni Panceta Pršut Francuska |
|
Mi smo samo ljubitelji dobre hrane... i zena naravno. :D
Zaboravio sam: Nedavno sam bio na potezu Koprivnica/Pitomaca pa sam usput kupio par kila klobasa sushenih. U subotu mi je zena spremila jednu pravu domacu seljacku pizzu. Sad mi sline idu kad se sjetim...zeno ako citas moze i veceras jedna. :D |
baš se vratio iz dućana i krećem napraviti šarf vinski gulaš (+ s gljivama)... i to bez ikakvih pomagala poput brzinskog temeljca i sličnog, nego baš onak kak treba. cimeri su međimurci pa bumo vidli kak bu to prošlo kod njih :D
|
Danas sam žderao u mirovinskom,kod Branimirca..bečki sajz pola velikog tanjura,restani krumpir,salata i 4 šnite kruha za krmka :D, 24kn..:chears: Taman do kraja posla,onda ćemo istražit šta doma ima..:nono:
Ubio sam putem i milku vafelini,jutros pola kutije jaffa keksa..:D, drugu polovicu čuvam za po putu do doma,u autu.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Makar, brijem da se međimurci nebu bunili... |
Citiraj:
@Hojza, budeš zmrzo te jadne međumurce :D |
Citiraj:
|
Danas probao napraviti burek. On a scale from 1-10. 6. Meso mi ispalo odlično, ali sa tijestom bum moral nekaj bolje izmisliti. Ak niš, bar znam kaj sam otprilike zaje :D
|
Štrudla sa sirom:)
Budem probal u jedan red stavit malo naribanog podravca, šunke i malu konzervicu šampinona a zalil bum sa mješavinom kiselog vrhnja, jaja i parmezana:D Popis za Žderonje, 29.01.2010 Tor Jeltz Račina Maher Hammdija Masni vgaMADAFAKAkiller SU Buljo aka gladni Wolverine Daddy Router horza Razer McG nathan Cugica: Mad_Dju Sisa |
Opet nemaju pite u Mercatoru. 'bem ti! PU!
|
Pita krumpiruša nakon jako dugo,taman malo za popunu prije fuce.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:28. |