![]() |
Citiraj:
Moja je nestala odavno :p |
Ima jos sarme u friđu, ali rade se Lasagne .... :zdero:
Sa suzom u ocima, nisam imao srca, pa sam dao zeni telefon da odbije poziv Zippa na pizzu.:hitthewal: |
Juhica sa kravom i prasac s krumpirima u rerni :)
|
Citiraj:
Zadnji put je bilo samo 10 komada http://img503.imageshack.us/img503/5686/priprema2.jpg a ovaj put 14:D |
Citiraj:
Jel ti to dijeliš sa nekim u obitelji? :D :D |
Ne:D
|
stara je nekidan pravila sarmu, rekla je nećemo puno, jedva 63 sarme. ima nas 4-vero u obitelji :D
|
Ja radim uvjek od kile mesa, dakle ispadne 10-14 ovisno kakva je glavica.
Za 60-ak bi trebao 5.5-6 kila mesa:) A nemam takvu posudu, moral bi kuhat u veš-loncu:D Da ne pričam o trošku za suho meso, kobase i špek:p |
Citiraj:
Nama ih bude 10 i pojede se u dan i pol a veće su... Sad bi ti slikal al nema se više :D |
Zlatni Pan,, over and over again.:beer::beer::beer::beer:
|
Citiraj:
|
Poriluk i faširanci. Kasnije uzeo piksu kaj sam dobio s paškim sirom i crnim maslinama u djevičanskom maslinovom ulju pa si to laganini pikam.
Dobio sam i nekaj tipa kombinacije: tartufi, šampinjoni, maslinovo ulje i još nekaj. Ja i stara si kontamo to baciti u neku tavu, baciti gore vrhnja za kuhanje, sa strane skuhati njoge i to sve fino zamješati. Uz to speči neke šnicle (teletina) ili neki pileći file. :) |
ćevapi s lukom :D iz mrvice...bas su super :nuts:
|
Popis za Žderonje, 29.01.2010
Tor Jeltz Račina Maher Hammdija Masni ostali nek se dopisuju:) |
Tor Jeltz Račina Maher Hammdija Masni vgaMADAFAKAkiller ostali nek se dopisuju |
Sarma!!!!
|
Ja sam danas maznul zadnje dvije, nema više:(
|
Tor Jeltz Račina Maher Hammdija Masni vgaMADAFAKAkiller SU ostali nek se dopisuju |
danas kelj varivo s komadicima pileceg mesa, po mirisu iz kuhinje mislim da je gotovo, :dobartek:
|
Citiraj:
Upravo se kuha - sarma :D Navalit ću na nju tek sutra preksutra, kad malo odstoji je najbolja :) |
Ja sam krknio jednu domacu pizzu veceras. Uff kako je bila dobra. :D
|
nino, ti trebas pizzeriju otvorit i napravit biznis jebogati :p
|
Pored mene bi biznis brzo propao. :D
|
Tor Jeltz Račina Maher Hammdija Masni vgaMADAFAKAkiller SU Buljo aka gladni |
lijepo za vidjet da u novu godinu ulazimo dobrom tradicijom zdera :D
|
evo pridrizuit cu se i ja zderonjama :D :chears:
sinoc sam maznio 10-15 palacinki sa pekmezom i mlijekom,uff jesu bile dobrree...:D |
Tor Jeltz Račina Maher Hammdija Masni vgaMADAFAKAkiller SU Buljo aka gladni Wolverine ostali nek se dopisuju... |
E da jelc, daj reci baki nek stavi opet cevose i klobase da se najedemo kak spada, a ne ko ovo zadnji put
|
I nek bude gulaš, jer je predobar :D
|
E to to, gulas i cevosi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:02. |