![]() |
..sad idem kuhati tijesto sa sunkom i sampinjonima...
hoce netko doc na rucak?:D |
Citiraj:
:beer: |
Citiraj:
WTF .... ke sad ovo IMAO ... a ja mislil da si ti ženska :confused: :rolleyes: |
Citiraj:
|
Citiraj:
ili sam ja sljep ili neko nekaj tu muti na forumu i pretvara se da je ženskog roda :p |
Citiraj:
|
neeee opet!!!!
:fuming: pa do kad ce te spike da ja nisam cura?:confused: mislim da je krajnje vrijeme da organizirate neku forumijadu pa da se uvjerite na svoje oci da sam zensko :) neki me tu znaju...npr horza me pozna...a beren me pozna jos bolje :) ontopic: mislim da danas ipak necu nista kuhati jer sam se iz kreveta ustala pred pola sata :rolleyes: ..a u 5 idem kod bake u pozegu preko uskrsa... ...klopala sam mavrovicev kruh s majonezom, beckom i sirom...i uz to sam popila veliku salicu (pola litre) nescafea s mlijekom....:) |
Citiraj:
sad sam se sjetil da sam možda ostal bez kruha... super :grrr: btw, još uvijek sam na poslu... primjetite da je 16:11 |
ljudi moji kak sam se ja fino najel...
jedna super cura je skuhala fenomenalan umak od mljevenog mesa, maslinki, vina i svega i svačega drugog.... predobar je umak !!! to fino s tjesteninom... totalno sam se zdrobil... HVALA |
Jesi i curu "zdrobio"? :D
|
Citiraj:
:D /najveća manga sheme/ |
Joj, još malo i uskrs.
jedva čekam onaj Uskršnji doručak, fini mladi luk, domaća šunka, fini kruh, mljac !!!! |
Ja sam se danas vratio doma i dovukao šunkicu (skuhali smo je kod punice), mladi luk, mladi češnjak, rotkvice, svježi domaći sir i vrhnje:)
I hren tak jasno. U pripremi je i juhica za "dan poslije" Dragi moji Žderonje-Sretan vam Uskrs, fino se odmorite i dobro napapajte:) :beer: |
hell yeah... potpisujem čestitku i mladi luk : piva:
|
@ horza...you are welcome :)
...ja sam se bas sad naklopala sunke i jaja i svjezeg domaceg sira ...i domaceg kruha...i kolaca....:) ...i sad sam si morala otkpcat traperice jer mer malo stezu..huh...:D |
Citiraj:
inače, danas mi je seka došla i to znači da do ponedjeljka fino papam.... baš me zanima s čim će me iznenadit...njami |
Ja zato žderem cijeli dan !!
I svima sve najbolje od mene !!!!!!!!!!:D Samo se dobro najedite !! |
ufffff, pun stomak sunke,kulena.sira,domaceg kruha.maldog luka i hrena...nemogu disat, nemogu ....:D
Ujutro posljije dorucka mislim da cu se jedva dogegat do crkve :) btw cestitke svima :beer: |
Uffff. Nebu dobro... Uffff. Šunkica u kruhu, obična šunkica, francuska, rotkvice, mladi luk, ufff, domači kruh. Uništil sam se. A još me kolači čekaju. Ufff.
|
Citiraj:
da, a mene su docekale 2 velike torte i sladoled u frizideru...ma ne moram ni pricat kolko sam se najeo..hehe... trenutno pijem lovenbrau i chillam :) :beer: |
standardno rotkve i mladi luk i francuska uz sunkicu i punjena jaja... sve zaliveno chardonnayem daruvarskim (podrum Lotada...) moje preporuke...
@Kuky ---> kako mozes pit lowenbrau? to nije pivo... :rolleyes: hmda... Sad ce jos malo i janjetina ispod peke... s mladi krumpir i tako to... |
ma nemoj govoriš kao da lowenbrau
ne zaslužuje naziv pivo !! ( meni su sve pive super ) :beer: |
vidim nisi probao San Juan :beer:
|
imho, lowenbrau je jedno od najlosijih piva na trzistu... imas negdje postove o pivu tu u svastari... pogledaj malo...
od svijetlih piva ono sto valja kod nas je: 1. Pan... totalno lagano - savrseno gasi zedj, cijenom prihvatljivo. 2. Beck's... nesto skuplje ali jos uvijek izvrstan omjer cijena /kvaliteta 3. Velebitsko svijetlo - od velebitske vode s Pazarista... 90% kvalitete piva cini dobra voda 4. Budweiser Cezch - Ceske Budejovice... tradicija garantira i kvalitetu 5. Ozujaner (karlovacko, ko sta voli... meni osobno ne pase) - masovno rasireno a ok pivo. Tamna piva: samo 3: 1. Velebitsko tamno... - prema istrazivanjima medju prva 3 u europi 2. Murphy's Irish Stout 3. Leffe / Erdinger / Guinness Specijalna piva: 1. La trappe - nizozemsko slatko pivo punog okusa, savrsena kombinacija uz sireve 2. Bellevue Kriek - vocno pivo s okusom tresnje 3. Biker beer - domaci proizvod, kombinacija piva i limunade... za moj ukus malo preslatko... 4. Bulldog strong ale / Newcastle ale - ovo me naprosto odusevilo jer sam inace fan otockih alkoholnih pica.... :beer: |
Citiraj:
da mi stoji cjeli dan :beer: mah ... frutek rulzzzzzzzzz |
Citiraj:
|
Citiraj:
jučer uz tekmu radi nedostupnosti otvorenih dućana 3x šu-pak od 1.5L i samo toči u krigle... mislim da je više ishlapila dok je u boci bila :) crno sam probao leffe i oke mi je, guiness kako god okrenem mi ne sjeda... ja sam ipak tomislav-generacija :) nakon tomice ni milicija te nemre ufatit. special sam probao ono sa tekilom inside... piece of crap totalni. rađe usred žuje prerežem sa pravom tekilom i pokažem birtiji ko je car. e da... lowenbrau sam mazao male limenke... nije ostalo u posebnom sjećanju, štoviše mislim da sam prvo dobro udario s gemištima, pa onda udario limenim orkestrom, ali radi nedostatka izbora - popilo se. |
...ujutro sam jela neko bio pecivo namazano sa sirom i zimsku salamicu...i nescafe s mlijekom...:)
ujutro nije bilo mlijeka ali sam se ja ustala ranije i otisla u ducan...mislim, to je mogao napraviti i netko tko se ustao prije mene:D... ali oke... ...a sad sam si narucila pizzu...:) malo sam previse jela preko ovih blagdana...uf...nije to dobro...kad previse jedem onda se osjecam nekako...tromo...i nije mi bas najbolje...:( mozda ipak ja nisam za zderonje...ha? :p |
Flare--------Ban....
evo ti Ban sa Žderonja!!!
kak te ni sram prigovarati da ti je morti ipak previše?? Pravom Žderi il bar Simpatizeru ne priliči takva izjava!!! a i ono sa Nescafe s mlijekom:confused: :confused: to mi je neko kuhaall:mad: :mad: dakle -DOSTA je baljezganja po Žderonjama, i da, ZNAM da nisi Ženskinja, ma šta god trvdio(la)...... al to je već druga priča.....:rolleyes: :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
da i reci Gnomu da se Sam poBANani....:fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: |
Ili će mu doći visoka delegacija Žderonja:
Mitzek - drži Jelc - čita statut AMD - prikazuje performanse vaspitne palice RAK - čuva stražu |
Citiraj:
Citiraj:
decki zabrijali ste gadno...flare jest zemsko, provjereno.:smoke: |
Meni je uskrs svaki dan
Danas jedem "ostanjke" ujutro sam pojel tri (zidarske) šnite šunke zapečene u kruhu, jedno 20 tankih vulgaris šunke, zdjelu (povečeg obujma) francuske, mladog luka komada 5 i puuuunoooo hrena. Onda sam išo u grad to pokurit i sad sam opet gladan. Danas mislim da bu stara radila repu (5 tanjura ziher).
Vezano uz flare. Ha gle. Ja sam ti reko da se slikaš i da pritom je iza tebe PCeX na monitoru i jedna ruka nek ti je na desnoj nozi il neki položaj koj prethodno dogovorimo da znamo da nije falsifikat. I da moraš doč na sljedeči miting pa makar otkaz dala, a ne se izvlačit ko prošli put imala sam trening. Ja sam imo školu pa kaj. 3 neopravdana, opomena razrednika i bok, al sam bio na žderonjama i nije mi žal. Amen. |
osjećam moralnu obvezu prigovoriti:
1) mitzek - kaj ti imaš protiv gnomova? ja sam mislil da me tak zoveš od milja, a sad vidim da nekim ljudima taj nadimak pridjevaš u lošem kontekstu... btw. došlo je novega pa dojdi do mene jer sam danas dal otkaz... nosi dok ima !!! 2) flare - kak to da utorkom ne šljakaš? ko ne radi - ide u duć. to je općeprihvaćeno pravilo... nešto slično spavanju po noći 3) gospodine RAK (šeks) - kao okrivljenik u ovom slučaju ulažem žalbu na temelju: 3/a) netočno utvrđenog činjeničnog stanja 3/b) na osnovu prethodno uloženog žalbenog pitanja kojim je utvrđeno netočno činjenično stanje, ulažem žalbu na nepravilnu primjenu Statuta Žderonja. 3/c) predlažem da se provede standardni postupak kojim bi se utvrdilo činjenično stanje i na temelju toga donijela pravomoćna odluka, te da se prethodno donesena odluka obustavi dok se ne ispita priroda činjeničnog stanja inače, upravo se ubijam u mon cheri-u. fakat mi je trebo šećer da mi podigne dan i nekaj da izdržim do klope. upravo pečem neki pileći šnicl (znam da nema tice do prasice), bum još nakuhal tjestenine i ubil se u tome.... zaaaaaaaakoooon. |
Hojza d' gnom :D : : lol2 :
Dobil sam šnicel (komada 3) umjesto repe. Sad pijem tursku kavu. :beer: |
Citiraj:
"Krao ili držao ljestve, krivnja je jednaka." Srami se. Od drugih bi mogao očekivati ovakva potkapanja, ali od tebe ipak ne. |
Citiraj:
pivo nije ko prije ali i dalje klizi :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:12. |