![]() |
10 mjerenja napravis u jednom danu kad se ide testirati
|
Može li mi netko objasniti kako saznati da li je na određeni toranj stavljen 5g?
Radi se o A1 tornju.. hvala.. |
Citiraj:
|
.
Jesu ovi iz A1 nikakvi, oko mene na 3 bazne stanice 5G signal na N28, međutim nedaju tel na tu adresu. Kažu po njima nema signala i nema uvjeta za 5G. Kod mene na toj adresi ful signal, brzina nije bogzna kakva ali ide do 150 mbps, nikada se ne spušta ispod 50, sve radi kako treba, nedaju, ne shvaćam zašto. Radi se o 5G indor sa zte mc801a, bez vanjskih antena. . |
Citiraj:
|
.
Sami centar, prema gore stepenicama 300 m. . |
@shark zasto bjeziš? Nisi ti imo među prvima a1 5g? Sorry ako mi promakla priča
|
Citiraj:
|
Streamas pretezno u 4K? :)
Mene jos "spasava" sto mi je tv FHD i usprkos tome sto svaki dan i cijeli dan streamam nesto (od background yt, do netflix, iptv, hbo, torrenti), ne uspijevam potrositi 400GB. Trenutno imam 200GB free, a prosao 15. u mjesecu. S 4K bi mi netflix i ekipa pocuclali barem 2-3 puta vise bandwidtha, optimisticno i okvirno receno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Isprobao već na 2 lokacije ovaj mjesec i stvarno ne skida promet. :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako netko ima neki DIY za totalni unlock za B535-232 bio bih molto zahvalan...
Podaci o routeru u nastavku: Software version: 11.0.1.2(H200SP3C801) Web UI version: WEBUI 11.0.1.1(W2SP3C801) Configuration file version: B535-232-CUST 10.0.1.1(C801) Kupljen na njuškalu, koliko sam uspio naći izvorno namijenjen za Austrijsko tržište. Nemam problem s njim osim što mislim da je zalockan na neke glupe mrežne postavke pa povlači kako kad no ne više od 20 MBit. Čak mi je i stari Tele2 ZTE prije nego je samoincijativno povukao setup za Telemach radio brže. Istina ovaj je stabilniji no ipak... nekako je spor u odnosu na stariji i lošiji router. |
Netreba ti nikakav "unlock"; taj router podrzava bandove - B1, B3, B7 i B20 koji se kod nas koriste za LTE.
Skini na (Android) mobitel aplikaciju "huaCtrl" (recimo odavde) i onda isprobaj svaki podrzani band pojedinacno. Kad pronadjes sve izaberi da ti radi na dva najbolja. Meni na primjer, isti takav na moru radi najbolje sa B3+B20, a u Zagrebu sa B1+B3+B20... |
Ekipa, vidim većina tu piše o mobilnom net-u, a da li mi može netko dati savjet o govornim tarifama?
Trenutno imam doma max2 optika i uzeo bih još neku mobilnu tarifu ženi. Koja je najniža tarifa/cijena/ponuda kaj se može izvući kod njih? Tipa nekih 6GB i 300min uvrh glave bi mi trebalo... Jel kreiraju oni neke posebne ponude za Magentu? Jel mogu uopće j upasti u nju ili trebam imati max3 + mobilnu pretplatu? Već dugo nisam u tim vodama, ja imam mob od firme, a ženi su dojadili bonovi pa bi uzeli neku pretplatu. ps. jel se još plaća ona dodatna naknada za radio frekvenciju ako si na pretplati? Nekih 10kn ako se ne varam? |
Citiraj:
Btw za Bonbon se referirat na cjenik, točka 4.9. https://www.bonbon.hr/ponuda/cjenik/...etplata/ostalo Citiraj:
|
Citiraj:
Hvala na savjetu! Kako je kupljen u Zagrebu bio je složen na B1+B3+B20. Sad kad sam mu maknuo B1 radi dosta bolje i brže! |
Da li ima neki operater da prodaje 5G USB stick? 4G postoji ali nemogu nigdje naći po internetu informacije za 5G USB stick, da je testiran i radi.
|
Citiraj:
Askey NDQ1300 i 5G Dongle M210 |
[QUOTE=Marko :);3614670]Jedina caka je što mora biti novi korisnik, ako već je na Bonbonu/QUOTE]
Zar nije bilo priča da vrijedi za prelazak s bonova na pretplatu, znači ako jest na bonbon bonovima, ili možda i s druge mreže vrijedi |
[QUOTE=johnsmith;3621725]
Citiraj:
|
[QUOTE=Marko :);3622211]
Citiraj:
|
Onda super ako se može prebacit na pretplatu i uzet ta opcija.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit: saznao. Treba prebacit broj pa onda zvat za aktivaciju paketa. Malo cudno ali ok Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Jel netko ima A1 5G Homebox i njihov router ZTE MC801a. Zanima me pošto je tarifa limitirana na 200Mbps DL dali je i sam router 801a blokiran na 200Mbps sa FW?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:58. |