![]() |
probaj rutracker
|
Citiraj:
|
Jel vam radi BTN?
|
Dal netko zna sto se desava s HDME?
Vec su par dana down |
Citiraj:
nema engleskog sučelja? |
Citiraj:
|
Na kojem trackeru se može lako održavat ratio sa seedboxom, bez uploadanja? Znači da ima torrenata sa free leechom i da nije preglomazan community, al da svejedno možeš naći svašta?
TL više ne daje pozivnice? |
Daje, al je sustav pozivnica onemogućen do daljnjeg.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nema ti toga. :D Potraži IPT, ostali mu nisu ni blizu, a TL sam mislim u par godina samo jednom upotrijebio. |
Citiraj:
|
Bacio sam okeco na invite tree na BTN...
Tužno... |
Citiraj:
sto se tice trackera na kojem se lagano odrzava ratio, meni se svidja beyondHD, vrlo brzo se skidaju torrenti iako nema stotine seedera, non stop imaju free torrente, doduse nemaju presirok izbor torrenta no ono sto imaju itekako vrijedi ako je ono sto trazis. Evo ti primjer cega imaju |
hd torrents imam 2 temporary invites pa ako ko hoće
|
Citiraj:
Biserje pred svinje... |
Citiraj:
Inace, za odrzavanje ratia... Nije toliko teško ko na ostalim profi. Da sam se otpočetka trudio imao bi više od 1, sad mi je 3.35TB/2.19TB. S tim da ima barem 500GB prometa kojeg sam ponovno skidao za drugo gledanje. Zadnjih 3 mjeseca sa SB uredno držim ratio od 3-10. Al to je sa SB. Ma ratio nije ni bitan, al 9 ljudi koji su pobrali ban il bili neaktivni... :banned: Epke se mogu skidat i preko RSS-a! |
Meni su ukinuli acc na Blackcats-games zbog neaktivnost. Jebote, seedao sam par stvari preko godinu i pol dana, ali kao nisam se logirao pa ko me je8e...
jel ima netko invite da udijeli, bio bi mu zahvalan. na IRC-u se sprdaju samonm, htjeli bi da tamo plazim i da ih moljakam tjednima. |
Najgori staff ikad:)
Doduše makli su onog klauna srbina pa su malko bolji, al generalno i dalje dno... |
Citiraj:
a kad sam pitao jel mogu dobit pozivnicu, rekli su mi "nakon samo sat vremena na IRC-u ne" i javi se neki lik i veli "ja sam tu već tjedan dana", a ostali posprdno odobravaju kao "da, vidi se da ti je stalo". da su u HR, mislim da bi ih jednog po jednom nokautirao. Ali mi je dobar tracker jer je No ratio... ali što ti kažeš, odron od staffa, odron teški. |
Meni je kolegu baniralo jer su utvrdili (zamisli stručnjaka) kako nikad nije kliknuo na /rules.php:roller:
To šta je lik doslovno pionir torrenta u HR i koristio ih je dok nije ni bilo pravih trackera, šta je imao seedbox i prije nego je BCG postojao, to šta je u tih mjesec dana uploda/seedao skoro 200 GB, to šta ima trackere koje želi i na njima po TB prometa, te najbitnije, to šta u mjesec dana nije prekršio nijedno pravilo nije bitno, bitno je da nije kliknuo na rules.php:hitthewal: Njemu automatski ban, meni +100 GB downloada kazne:fiju: Prošlo je od tada skoro 2 godine, još nisan "vratio" tih 100 GB, s ovon T-ćcom vezom... Mislin generalno san u plusu, ali tih 100 GB neću tek tako vratit:D Tad sam im posalo PM da mi blokiraju pozivnice, dabogda spali na 4 usera, ja neću nikoga pozvat... Sve u svemu, najgori staff koji sam susreo, a bio sam i još jesam svuda, gori su i od RevTT ekipe koji su isto klaunovi svoje vrste... |
Onda bolje da se tamo ni ne vraćam. Bude na Pretome isto sve što mi treba kao i kod Blackcats govnara.
|
Mene su isto isključili zbog nelogiranja, a imao aktivan seed stalno. Ratio bio preko 3, al koga briga ionako na IPTu ima sve.
|
Tak je, IPT ima sve, dobar community i više nego korektan i oke staff. Ne bi koristio ništa osim njega al eto imam dosta velik buffer na freshon.tv još od doba kad sam imao seedbox pa da to ne propadne. Inače, i taj tracker je za pohvalu.
|
jel taj IPT no ratio ili?
|
Ne, ali ja godinama držim ratio s običnom t-scum brzinom, ima jako puno freeleech stvari i ogroman community tako da seedanje i nije teško, plus sustav dobivanja bodova seedanjem kojim se ostvaruje upload promet ili briše hit'n'run. Osobno sam pozvao tamo hrpu ljudi i frendova s bijednim brzinama i svi bez problema preživljavaju.
|
Takodjer i kod mene slicna situacija, lako odrzavam ratio pomocu freeleecha i bodova (trenutno ~3,5), cak i sa ovom jadnom brzinom koju sad imam (4/0,38Mbit)...
Da ne pricam kako je prije bilo dosta lakse sa 8Mbit ili vise.. Brzine su odlicne, citaj koliko god mozes povuci - nebitno o broju seedera u 99.9% slucajeva. Pohvala, ukratko. |
I treba dodati da im hit'n'run sistem služi kao statistika samo a ne nešto što im služi za bananje članova. Definitivno tracker koji se "mora" imati
|
Ma dobro, neda mi se sada opet graditi uspjehe ispočetka negdje. PretoMe, BitGamer, TorrentHR, čak i TPB imaju sve što mi treba, uglavnom :D
|
Ima tko ideju/prijedlog/pozivnicu za tracker gdje je dobra ponuda HD sadržaja, ali da nije ratio only. Imam t-com prvu brzinu pa nisam baš u mogućnosti vratit svaki koji uzmem, ali nije mi problem seedat 0-24h. THR imam, jel postoji neki takav strani?
|
Ratioless AlphaOmega (AO)
Ratioless F****YeahTorrents (FYT) Ratioless GForcesTracker (GFT) Ratioless iTS (iTS) Ratioless MusicThe.Net (MTN) Ratioless PreTo.Me (PTM) Ratioless PTN (PTN) Ratioless TheDarkSyndicate (TDS) Ratioless TheTorrents.Org (THT) Ratioless TorrentHR (THR) a ima ih još FTN, ncore ncore zaboravi jer je jako teško nabavit pozivnicu osim možda na nekom mađarskom forumu ftn, its, gft isto zaboravi teško do pozivnice a to su više general torrent pa po meni najbolje ti je da nabaviš PTN movies torrent sad malo prije sam pogledao ima cca 9500 720p, 1080p i blue ray filmova što nije loše ali možda ti ne bi bilo loše nabavit hd-torrent, hd-china, chdbits i nabavit seedbox i nabiti 2-5 TB košta te cca 100-200 kn mj za jedan mj napraviš buffer da ti je dosta par godina skidanja.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:23. |