![]() |
Danas se čerupa ostatak pure, domaći pomfač i pol staklenke blago ljutog ajvara:)
|
Kaj je ovo? Ste svi prestali jesti ili? :D
Danas sarma i odo po nekaj suhoga za novu tipa pršut/kulen :) |
Danas manestra sa bobici da se pricuvam za navecer a onda cemo se ubit :D
A sutra ko ziv ko mrtav :D |
Kad naš brod tone tone a zvona zvone,Na jarbolima stojimo miiiiiiiiii....:D
Kod mene krenilo vec. :chears: |
1kg pršuta
0,5kg baranjca metar i pol mojih domačih kobasica Eto to si furam za žderati na novu :D |
Citiraj:
na cemu si ? :no2drug:to nije sigurno, sarma mozda, prasici ? Sjetio sam se, znam, PIZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D :chears: |
Ehm, dosao sa marende...dok smo cekali, malo prsuta i domaceg sira. Kasnije je dosla na red fritaja sa dom.kobasicama i prsutom. :zdero:
Idemo dalje :D |
Citiraj:
|
Jučer se krmnul sa sominom (toliko mi je fin:)) pa sam špek-fileke morao pojest za doručak da se ne baci:D
Leglo mi ko budali šamar:p Žena kuri, ja kurim pa sarmu budemo napravili tek ujutro, navečer bum se uprasil sa malim pu-ajcekom i francuskom. I eklerima:) |
Citiraj:
Maloprije ---> http://www.imagesforme.com/show.php/887825_DSC00312.JPG pu-ajcek štono bi se reklo :D A kasnije ćemo udrit po pršutu i livanjskom :dobartek: |
Spremam se za doček. :p
|
Stara godina, puna kuća hrane a svinja odrezala komad raženog i čisti iz protvana ono slano masno i crno:D
|
Sretna nova svim žderonjama.
Šta reć nego da sam se teško usvinjio, ali sam i u tim trenucima ostao dostijanstven iako sam se zaljevao sa škropcima od sivog pinota. :D |
Citiraj:
Danas sarma:nuts: |
Citiraj:
Malo sam došel k sebi pa sam od pol kile faširanog napravio burek. Sutra vinski gulaš. |
Sarma. :D
|
Sarma danas, sarma sutra. :D
|
Becki, pire, domaci kruh i puuuno juhe iz kesice. Iskreno, najdraza mi je standardna "juha s kravom" :D
|
Nakrkao se pršuta, maslina sa paprikom i suhog sira+raženi:)
Za "ručak" budem riješio odojka do kraja da se ne suši bez-veze:D |
Sušene domače kobase, domači ajvar, baranjac i gazdin kruh. To je bilo za doručak, a kasnije sarma. :D
|
Još malo pa je vinski gulaš gotov. :)
|
Pire.
Sarma. Fresssh:D |
Piletina u lisnatom u sa umakom od senfa.
zelena + matovilac salata coca cola hangover |
Jučer sarma i podebljao sa pečenkom
Danas pizza. Domača pizza, ~6 tepsija domače pizze :nuts: |
Dan prije prekprekjučer tuka ispod peke, prekprekjučer riba s gradelja, prekjučer srnetina ispod peke, jučer odojak na ražnju, danas ostatci od svega toga:)
|
Danas je stara složila pržene lignje, pomfri i tartar. Fino sam se nažderao i sada laganini neki film. :p
|
Citiraj:
|
Meni nikad nije jasno bilo, koji je to pimpać sa sarmom za novu?
Jel to neki običaj wat? Uglavnom, jučer mi smrdio stan po sarmi pa sam se pokupio van do malo iza ponoći :D Francuske sam se najeo tolko puno, a još bih mogao pojest, štoviše, radi se sad na kraljeve još :D @Hamm: jebemtisunac, jedu mi se liganji cijele godine već, nikak da ih nabavim :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:02. |