![]() |
Pašta fažol na kost od pršuta.
|
Rizi-bizi, vratina na tavici i kisele paprike:)
|
za gablec smo frend i ja ubili špek, sir i vrhnje i luk srebrenac
u firmi se niko neće družit s nami :chears: |
Ooooo pohani kruh, @flate hvala na ideji :goood:
Sve si nekaj razmišljam kaj bi mogla jest, niš mi se konkretno ne jede pa ću si spohati kruha Na poslu sam jela ementaler i pecivo s jogurtom uz dodatak prženog slada. Ako netko voli xy sjemenki preporučujem ovo pecivo. Ima ga u konzumu pakirano pod k plus, a na deklaraciji piše da ga proizvodi klara. Desert napolitanke :D |
Žvačem domaće kobase, domaću salamu i špek, domaći kruh (još je topli) i zaljevam sa domaćom ale pivom.
|
Ubijam domaći sir vrhnje i čvarke.... old skul :D
|
Citiraj:
Prasac matori, špek u ponoć?:D |
Jučer sam se obžderao lazanjama, danas slijedi pizza :)
|
@ ammy - da znaš kako su svi cmugali u firmi na moj pohani kruh :) (imamo kuhinjicu u kojoj je moguće i nešto konkretnije napraviti, tipa pohani kruh) i svi su htjeli malo :)
danas sam klopala onu meksičku od jučer i uz to matovilac na salatu...poslije posla moram do Arene pa ću vjerojatno tamo svratiit u onaj Aladin na falafel ili tak nekaj :chears: |
dragi moji žderonje, evo jutros me teta u čonzumu nagovorila da probam kplus WINTERU...
ostal ugodno iznenadjen, ocekivao sam čemer i jad za 40kn/kg, ovak malo za promjenu vrlo solidna kobasa... jesam li ja izoliran slucaj ili jos netko deli moje misljenje? |
nikad čuo, ali bit ćeš obaviješten :D
|
Citiraj:
|
to na mesnica ili u hladnjačama?
|
Citiraj:
|
Za gablec jogurt i zobene pahuljice :D
|
Ja doručak dva bureka i litar jogurta. :)
|
Vidio danas u Billi chili papričice u prodaji, ko ih j**e-kasno su se sjetili:D
Danas pikantna pileća krilca, domaći pomfač i ajvar kojeg budem malo doradio sa onim chilijem kaj sam dobio od matorog:) Raženi i lagani pol-pol gembač... |
Slobodno pretjeraš sa chilijem, dan poslije nema frke :D
|
Pa, nebum ga pušil.
Ko neki:D Lagano u ajvar da je onak taman šarf a da se ne izgubi okus:) |
ajme sve namjene čilija... pušenje, pjena od pive, kola, ubrus... itd :D :D
|
Čisti sinuse. :D
Stara je neki dan napravila ovak nekaj: - zemete svinjski kare i spečete ga na pola i maknete s tave - na to bacite luk i naravno zdinstate - kad je pri kraju bacite nazad unutra kare i dodajete: paradajz (tetrapak), goveđa kocka, malo juhe od gljiva, vina, fefača, peršina, šampinjona i bukovače Ja sam u to bacio i malo čilija. Vrhunski ispalo. :) |
nemreš omašiti :)
|
Danas home made cheeseburger :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače, po našin dućanima i placevima ponuda chili papričica je za q. Nigdje nisma vidio da prodaju išta osim Cayenne klasičnih feferona i jalapeno papričica (kaufland ih ima dosta često). Nigdje da bi vidio kojeg habanerosa, a kamoli nešto žešće i egzotičnije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gusta juha od povrća: korabica, krumpir, mrkva, grašak, prokulice, karfiol, kineski kupus i noklice :goood:
Zamjesila sam kiflice, slika možda kasnije....a za sada jedna ovakva od današnje akcije :D |
Citiraj:
Pa si ti misli... Citiraj:
Pršut, livanjski i one rog crvene kaj voli sam zel danas da ima kaj grickat dok čita... |
A gospođi kolač jelc??? kak i ona tebi :D
|
Kajgod, znam jedino palačinke ispeć:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas po želji gospođe paradajz juha sa taranicom, mesna štruca sa kuhanim jajima, pire , matovilac i kuružnjak. Kupio konačno i to staročeško crveno-nije loše:) |
došli su nam kolege iz srbije na sastanak i donesli domaći kajmak, pečenicu (laks kare ili kako se to još zove :)) i duvan čvarke :goood:...mi smo samo kupili friške lepinje i luka :D
:fiju: |
Danas tamanim one kiflice od sinoć, malo sam si pod dojmom današnjeg dana pa uopće nisam gladna. Kasnije samo kefir i voće :D (pripremam se za vikend :))
|
Kupio danas tu jednu "jadransku pastrvu" (1.800 kg) bum je delal tek kad se otepem na breg...danas juha pa sendviči sa majonezom, krastavcima i srijemskom u kukuruznom bagetu:)
|
od ujutro vratina u debelom pacu od soli, vegete, bibera, timjana, worcestera i soje... uskoro na tavu i onda u masčobu krumpač na kocke.
mislim da će biti u redu :) |
Odo danas po pizzu u DG. :p
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:21. |