![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Danas sam nešto ogladio a nekak mi se neda peći pileče batake koje imam u frižideru raspoređene za 3-4 puta.
Pa sam odlučio pizzu praviti :) Tijesto se diže, brijem da će opet biti oko 5 (nadam se i 6) tepsija :D :) |
Citiraj:
Citiraj:
Već nakon zalogaja-dva si bil plav u licu:D |
gotovo sa poslom ...
idem doma na friganog (prženog) morskog pasa i krumpir salatu :):) |
Preliminarna pizza probana :)
Malo sam eksperimentirao sa tartar umakom (Zvijezdin) i ispalo fenomenalno, kečap, salama, tartar, sir, kobasica, origano, još malo tartara i još kečapa :nuts: Stavio bi slike ali nije u redu da slinite :) |
Citiraj:
Zvijezdin tartar. Možda onaj "delikates" u onim malim crnim staklenkama? Ja to govno obožavam. Na dobrom roštilju mislim da bi ga mogao cijelog skoro ubiti :D |
Danas Sekeli i pire krumpač.
Sutra kuhamo sarmu. Prekosutra (nedjelja) pečeni buncek u kombinaciji sa zapečenim grahom. |
Citiraj:
:D Da, baš taj delikates :) http://www.imagesforme.com/show.php/...tartar330g.jpg Zasad najbolji tartar koju sam našao u trgovinama, predobar je, samo što su mala pakovanja, meni bi trebalo neko od kile da mi potraje :D |
Brzo hitno preporuka necega za jest sto radi po noci u 2 min pjeske kruga oko Av. malla. Ideje ?
|
|
Crkni:D
Danas ne izlazim iz kuće, delam juhu, lažni biftek i dinstani grašak:) |
Jučer janpi si kupio "horseburger" tamo kod savskog mosta. Uff, predobar je bio. Definitivno preporuka.
I da ne bude zabune. Ne, nije konjetina. |
@timmy...kaj sam tak malo toga ima? :)
Jučer bio žićbo party od firme: prva klopa: kulen, buđola, šunka, sir i vrhnje te hrpetina salata druga klopa: krmić, purica, kokica, mlinci, njoke u umaku od šampinjona, pečeni krumpač i hrpetina salata. treća klopa: štrukli i bučnica (valjda je bilo i bučnice ali nisam ziher..nekak nisam preveč siguran :D) cuga: stella, žuja, plavac, neko bijelo vino, pelin, orahovac, jamnicka, kola i voda (voda..lol ) |
Citiraj:
|
Maloprije došao s posla i smazao sam dvije sarme. Zalijevam sa Tuborgom pa na spavanac da dobijem na masi. :p
|
Citiraj:
Ja sam u 01.00 noćas nasolio patku i stavil u frić-danas joj samo uvalim jabuku u prkno pa u pećnicu:p |
Jučer sam se cijeli dan hranio s pizzom, jogurtom i jamničkom. Danas mi je stari dofural pršuta pa sam si narezal za degustaciju :)
|
Kuha se juha od sitniša kaj mi je ostal od patke i guske (vratovi, želučeki, krilce, srčeka i jetrica) uz hrpu povrća-taman bu leglo na ovakvu zimu:)
Poslje pečena patka, mlinci i šalata od friškog crvenog zelja:nuts: |
Citiraj:
|
Uneredio se fažolom,maništrom:D i kobasičetinama nekim brutalnim,3 zveknio,izdaje me srce. Ali neprocjenjivo.:kafa:
Zimski štih.:D |
Pola kile svinjskog buta u šnicle, izdinstano + pire + kristalka...
Škemba zadovoljna :D |
Govođe šnicle punjenje u rolici sa mljevenim mesom i uz to pire krumpir i kao prilog salata kristalka :p
|
Idem si narezat špeka, pol kile luka i sir :D
|
Danas pizza :D Home made!
|
....za rucak lazanje i kristalka na salatu, (za desert sladoled :nuts:)
a poslije sam radila francusku salatu :) |
Cijeli dan se lagano ubijam u pečenom bunceku sa zapečenim grahom u kojem ima narezanoga špeka, kobasica i par feferona. Za desert išleri i medenjaci.
|
debeli papci koji vole grickati - trk kupit one bruskete marete od bilo kojeg flejvra... prebolesni su i jeftini (4kn bag ako se ne varam).
osobni favorit špinat i sir. odma da napadnem one koji će mi držat prodiku o zdravoj hrani - derem već 5tu vrećicu i još 2 imam za top gear :) |
Citiraj:
Preferiram vrhnje na pizzi vise :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:32. |