![]() |
Konačno sam dočekal nekaj "na žlicu", combo kelj/kobase/raženi/pivčuga:D
|
Citiraj:
mmmmmmmmmmmmmmmljac :D |
|
|
|
Slika je tak mutna da se niš ne vidi ali brijem da nema češnjaka u šalati:D
Kod mene danas punjena jaja:) |
Nikad stara nestavlja češnjak u zelenu salatu. A i ova je još premlada, šteta bi bilo. Al mogao bih probat jednom.
A što se tiče slike, nije to slikano ajfonom pa da je kristalno čista |
Kaj bi bila premlada obzirom na to da je prvi mjesec?
I da, mutna ti je slika, ko da je ajfonom slikano:D Mi smo se prije zajebavali i sa endivijom ali je to previše posla (pokrivanje slamom i slične gluposti) pa smo odustali... Meni osobno fali samo starinska šalata od radiča (ne od onog kaj ima za kupit po trgovinama nego onog kaj pobereš sa travnjaka) Klasika je bila napravit ga sa krumpačem i zalit sa malo špeka kojeg si prepržil na tavici skup sa maščobom:) Može i "otmjenija" varijanta sa kuhanim jajcima narezanim na šnite... |
thnx... stvarno volim lažnu skromnost, ali ovo je bilo mrak :D
još da je bilo jedno 20-30dag veprića i jelena osim teletine, junetine i svinje hijaaaaaaaao di bi nam kraj bio :) stara je dala ideju za žličnjake i reko ajde napravi pa možda će netko i utrpat sa čobancem, kadli ono iznenađenje :D od 6l lonca je ostalo točno pola tanjura. |
Ja sam pojeo 3-4 tanjura! Bas je vrhunski bilo pa cak i kada mi je ono mucko dubre buljo natrpao papra! :D
|
prvo, pojeo si to samo u prvim NALETIMA KOPITA ZLA :D
onda je došla kasnije druga runda. drugo buljo ti je usipao brdo sušenog mrvljenog feferona koji je ljut u tri qrca... recimo da ono što ti je on usuo u tanjur ja sam dva-tri puta više stavio na 6l gulaša :D |
|
Šta se amdija uznojio kad je jeo :D
Ali klopa dojaja, ponovit obavezno! |
Jučer sam opleo po tortiljama, 5 komada za ručak, još tri za večeru.
Za desert lagani kolač od jogurta: http://www.coolinarika.com/recept/la...cnim-jogurtom/ Jedva dišem danas, a već razmišljam kaj bi mogao ubacit u kljun :D |
Citiraj:
Citiraj:
Danas opet doma veprić, a na jobu bum neki burekčić uzeo. :) |
Žderonje 20.01.2012
Tor Jeltz Hammdija Dalje se dopisujte sami:p Pečene kobase i domaći pomfač danas, šalata-kisela paprika punjena zeljem:) |
Žderonje 20.01.2012
Tor Jeltz Hammdija vga "ćaća mi oduze kablo iz intranet" killer |
Žderonje 20.01.2012
Tor Jeltz Hammdija vga killer Snjakma Dalje se dopisujte sami:p |
Žderonje 20.01.2012
Tor Jeltz Hammdija vga killer Snjakma Buljo |
Citiraj:
|
Tijesto sa bijelim umakom od šampinjona i špeka...ali opet pretjerah sa ljutinom :D
|
Danas ostaci pašticade od jučer! Ufff, pretvorit ću se u pašticadu :P
Žderonje 20.01.2012 Klopa: Tor Jeltz Hammdija vga killer Snjakma Buljo Cuga: Djuka |
Žderonje 20.01.2012
Klopa: Tor Jeltz Hammdija vga killer Snjakma Buljo Čupavi Cuga: Djuka |
A vrijeme bi bilo :)
Žderonje 20.01.2012
Klopa: Tor Jeltz Hammdija vga killer Snjakma Buljo Čupavi trouble Cuga: Djuka |
Danas : dinstana jetrica od malog gudija ( dolce&garbo), pire krumpač i endivija.
|
Citiraj:
Jelc - veli Masni da dogovoris roštilj ovaj put |
Žderonje 20.01.2012
Klopa: Tor Jeltz Hammdija vga killer Snjakma Buljo Čupavi trouble MentalHarikiri Cuga: Djuka |
Citiraj:
|
|
Još da si napisao od kud si je naručio! :p
Ja sam se danas napucao sarme. :p |
Ma Stross kod mene. Inače je bolja, ali uvijek kad naručujem oko vremena ručke zbog narudžbi bude dobra, ali ne najbolja! Ako ništa, barem je došla za 15-20 minuta! I pohvalno je kaj špek skoro nikad ne dobim sa hrskavicama!
|
lagana večerica po ovom receptu, ali umjesto tortilje je tu bila riža :D
![]() ![]() ![]() ps. slikano nakon prežderavanja zato je na prvoj slici poluprazno :D |
Išel ja danas probat one pizze iz Lidla kaj ste laprdali o njima, pojel sam onu sa šunkom (doradio je sa mozzarellom, špekom, maslinama i feferonima)-nije tak bilo ni loše ali je pizza malecka...to je više snack nego pizza...
Primjerenija za vrtić i malu školu:p Al ajde, 9.80 koštala. Žena je uzela onu kaj ima samo paradajz i sir i ta je bila od-vra-tna...zaudarala je cijela kuća po onom gnjusnom češnjaku u prahu pa je ta odletjela u ćesme. |
Danas se ubio u vinskom gulasu od krmetine :D
Btw kad se lidl spominje ovaj sir mi je prva liga. 4 kolutica od 250gr za cinimise 70tak kn... |
još probaj onu sa salamom na sebi... meni je ta najbolja, ne znam da li je još ima.
ma za cenera bogtepita ako nemaš cajta. |
Citiraj:
|
|
Žderonje 20.01.2012
Klopa: Tor Jeltz Hammdija vga killer Snjakma Buljo Čupavi trouble MentalHarikiri Wolverine Cuga: Djuka |
Danas juha, patkurina sa mlincima, matovilac:chears:
Koliko vidim radi se i čokoladna parfe torta:) (za koju sam još dužan Nataliji recept) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:58. |