PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

panoramix 05.03.2005. 10:00

Dok se jelo, ljudi su se došaptavali......ma od nekud mi je poznat taj konobar al se nemrem setit...

panoramix 05.03.2005. 10:04

zakaj ima tolko pive pred Paskeom i otkud crveni odraz na licu...? Odsjaj izaziva fleš kod okidanja a reflektira se od crvene etikete Karlovačkog i tuče konzumentu ravno u lice; moral bum promijenit fotkač...

panoramix 05.03.2005. 10:05

Bolje smotat jedan :smoke: bar znaš zakaj ti se ruke tresu...

Costa 05.03.2005. 11:42

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Ak me već misliš stavit neku sliku di sam ja onda makni ovu koju si stavio.
OK.

Usput sam malo popravio boje, kontrast i maknuo vampirske oci :beer:

Galerija:
http://img92.exs.cx/gal.php?g=bakinakuhinja3ev.jpg

vga killer 05.03.2005. 12:01

Ma to sam treku rekao. Sorry, nisam quotal.

Jelc 05.03.2005. 12:06

Citiraj:

Originally posted by Costa
OK.Usput sam malo popravio boje, kontrast i maknuo vampirske oci :beer:
ccc...kakv je to novi fotić kad tak zakrvavi oči:D :D :D

Costa 05.03.2005. 12:43

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Ma to sam treku rekao. Sorry, nisam quotal.
Biseru, a bas sam se potrudio :beer:

@Jelc: Pa ne trebam ti valjda objasnjavati zakaj se to desilo. Slikaj malo pa bus vecc skuzil ;) Daj malo minoltinih fotki.

BTW jel netko primjetil kak su se ovi s jakim foticima zajebali kaj nisu blic ukljucili :D

tor 05.03.2005. 13:14

Joj, još sam sit od sinoć:D
Toliko fotića a slike loše do jaja. Da nije bilo Cotsniog, ošlo bi sve u kurac:D

MentalHarikiri 05.03.2005. 14:47

odlično je bilo...srećom danas je grah na meniju pa će se "očistiti" ovo kaj se zaljepilo :D :D

ekipa sa istoka :) je kasnije i do Black Dragona svratila koji nije mogao doći jer je morao slagati neki komp (treba li spominjati da komp nije ni otvoren bio) :D :D

tko nije bio nek mu bude krivo :rolleyes:

Jelc 05.03.2005. 15:01

Citiraj:

Biseru, a bas sam se potrudio :beer:

@Jelc: Pa ne trebam ti valjda objasnjavati zakaj se to desilo. Slikaj malo pa bus vecc skuzil ;) Daj malo minoltinih fotki.

BTW jel netko primjetil kak su se ovi s jakim foticima zajebali kaj nisu blic ukljucili :D

Pa Minolta na postavkama eliminiranja crvenih okica tri puta kratko blicne prije glavnog flasha.
Od ta tri blica se zjenice automatski suze pa se onda ni ne vide oči krvave:D

Ma može i bez blica ak je dobra automatika, ako nije treba ručno poštelati postavke a ljudima se to uglavnom neda...

Pa one slike koje je Mitzek vješao su sa Minolte.

Ma nema veze kakav je fotić ak je novi, bolji od starog i tvoj.
Ko da ne znaš da te samo zezamo:D

Costa 05.03.2005. 16:49

Citiraj:

Originally posted by tor
Joj, još sam sit od sinoć:D
Toliko fotića a slike loše do jaja. Da nije bilo Cotsniog, ošlo bi sve u kurac:D

A jos me bilo sram slikat kraj onih mrcina od fotica :D

@Jelc: Znam ali moram i ja malo :beer:

tor 05.03.2005. 17:05

Citiraj:

A jos me bilo sram slikat kraj onih mrcina od fotica :D
Da jebote, Panorama je dofurao top a ne fotiććććććććććććć:D

panoramix 05.03.2005. 17:11

Ma j..eš tehniku ak' neznaš narihtat...još nisam proučil manual od 120 stranica, no do roštiljade kod Mitzeka sve bu mi jasno.
Možda bu i asfalta do hiže.

tor 05.03.2005. 17:20

Da, asfalt...Neki i za tim žude:D
http://www.inet.hr/~igvujevi/upunomsjaju6qy.jpg

Fleks 05.03.2005. 19:44

Onaj trekov fotič mi je zakon (malo je glasan - op.ur. FKT-a). Stane u svaki đep... Evo opet malo prije jeo čevape... :D . Sad sam potvrdio pizzom sa motzarelom. Daj ljudi plunite još slika. :clap:

Bl@de 05.03.2005. 21:06

daklen, ja se evo vratio sa smucanja pa isao vidjet ima sta novog na forumu. ono konacno slike komplet gore (konacano i ja na kojoj), ali opet vidim da se prevec igralo need for speed pa tak imamo fotke i sa specijalinim efektom motion blura:D :D . slike su odlicne ekipa jos bolja a klopa sve to zajedno povezuje u jednu posebnu cijelinu:D .

@ kosta

sad si se iskupil za fotke sa "onog" meetinga (znas ti kojeg);)

Isus 06.03.2005. 12:52

Citiraj:

Originally posted by Trek
FKT!
skyu se vidi oduševljenje na licu :D:D;)

Fleks 06.03.2005. 13:01

Citiraj:

Originally posted by Isus
skyu se vidi oduševljenje na licu :D:D;)
we worship our high priest. : CoolRamb

Jelc 07.03.2005. 16:27

Ufff...konačno sam dočekao i juhicu:D
Lijevom piskaram, u desnoj je šnita raženog namazanog sa srži iz kosti...mljac.
Onda juha, pa pire i govedina i paradajz-sos:)

:beer:

panoramix 07.03.2005. 19:51

posjeta dragog gosta

Kao Costinog učenika, zapala me teška dužnost ugostiti našeg dragog gosta i zadržati ga u ugodnom razgovoru. Srećom da je bilo odvažnih i spremnih fotografa da
ovjekovječe tu raritetnu sliku. Gost je, nakon što je podmirio račun za cijelu ekipu, otišao put Selnice, gdje je prenoćio kod prijatelja....

tor 07.03.2005. 20:15

Re: posjeta dragog gosta

Citiraj:

Originally posted by panorama
Kao Costinog učenika, zapala me teška dužnost ugostiti našeg dragog gosta i zadržati ga u ugodnom razgovoru. Srećom da je bilo odvažnih i spremnih fotografa da
ovjekovječe tu raritetnu sliku. Gost je, nakon što je podmirio račun za cijelu ekipu, otišao put Selnice, gdje je prenoćio kod prijatelja....

He, he kaj je Costa prešo u M$:D

Costa 08.03.2005. 21:58

Hehe my pal Billy Boy :D :beer:

Jelc 11.03.2005. 15:07

Ah Žderonje, dolazi mi najdraža punica u posjet, na moju veliku sreću napomenula je da već dugo nismo jeli fileke:)

Pa sam brže-bolje dovukao doma dvije kile.
Pripremio špek, feferonček, parmezan...jaooo....

A sve si nekaj razmišljam da bi skratio vrijeme do navečer juhicom od gljiva sa krumpačem, vrhnjem i malo kopra gore:)
Uzeo sam kad sam kupovao fileke i pol kile friških bukovača-nema smisla da propadnu...

panoramix 11.03.2005. 16:13

Ja sam si danas složil jeger gulaš s ljutom paprikom i na kraju malo octa nutra, tipična hrana za petak, kao uvertira za vikend žderanje. Mislil sam da bu opet sjevnula pacana vratina u subotu al' moram ići u Opatiju na hotelsku hranu tak da bum opet dobil zatvor, bar dva dana...

Fleks 11.03.2005. 19:30

Evo baš pojel 3 tanjura graha sa rebricama. Polak naravno lukec fini i kukuruzni kruh i zalil jednim Haprom (poznavaoci irske pive bu znali, hint: proizvodi gines). ;)

horza 12.03.2005. 01:43

1:42 u noći. cijeli dan nekaj šljakam, da ne spominjem da su mi i sudili.

nisam ništa jeo. cijeli dan. osim malo fete, par maslinki, goude, jednog trokutića čardaša i šnite mavrovića.

sad idem nešto pojest... brijem da ću ubit eno 4-5 jaja, na oko, pečenih obostrano sa goudom pečenom naravno onak da se razlije po jajima i fino to sve s poštenom komadinom mavrovića, feferonima (domaćim, ukiseljenim, uber-ljutim) i majonezom.

i onda pisat cijelu noć, spavat, probudit se, oprat suđe, otuširat se i u noćnu šetnju bespućima jaruna. primjetite da nemam namjeru sutra klopat. uopće.

panoramix 12.03.2005. 04:48

Pa dost' ti je, treba malo i na duh mislit'.

flare 14.03.2005. 16:14

...danas sam bila jaako gladna kad sam dosla doma...i tako sam se prejela da mi je sad malo slabo...:rolleyes:

pojela sam pun tanjur juhe od paradajza...i onda dva tanjura tijesta s bolonjezom i parmezanom...i uz to sam jela ciklu na salatu... i onda nakon toga skoro cijelu cokoladu....i popila sam jedno litru cedevite...

@horza...ti da nemas namjeru klopat uopce? : roller :

..i ajde...papao si nesto prek vikenda.oke, morao si malo duze cekati na klopu:rolleyes: ..ali svejedno....:)

horza 14.03.2005. 18:31

malo je preblaga riječ...
a da ne spominjem kolko se čeka na kavu :smoke:

Jelc 15.03.2005. 15:50

Citiraj:

Originally posted by Jelc
A sve si nekaj razmišljam da bi skratio vrijeme do navečer juhicom od gljiva sa krumpačem, vrhnjem i malo kopra gore:)
Uzeo sam kad sam kupovao fileke i pol kile friških bukovača-nema smisla da propadnu...

Mali edit:)
Gljive nisu završile kako je bilo rečeno jer nije bilo vremena nego danas na saft sa puretinom:D
Onak fino na gusto, puretina, bukovače, i malo kiselih krastavaca, nešto kao struganov...
I riža sa strane.

A one fileke nisu preživjele ni 20-ak minuta kad smo punica i ja zajedničkim snagama navalili na papicu:D

Željac 19.03.2005. 19:53

Što se tiče jela upravo sam pojeo 4 sarme, nakon toga mi je došao rođak sa prasetom sa ražnja i tako da sam sad sit za sljedeća 48 sata !!!!!

Trek 19.03.2005. 21:33

ja sam sad vecero u medvedgradu, 2 l rezane pive i juha od gljiva plus čevaši i police krupira :D bilo je super dok mi se u tramvaju nije pripisalo neznam kak sam doso doma do wca al znam da sam bio tamo jedno 2-3 minute :D

>>>KUKY<<< 19.03.2005. 22:13

Citiraj:

Originally posted by Trek
ja sam sad vecero u medvedgradu, 2 l rezane pive i juha od gljiva plus čevaši i police krupira :D bilo je super dok mi se u tramvaju nije pripisalo neznam kak sam doso doma do wca al znam da sam bio tamo jedno 2-3 minute :D
Samo?:D

flare 19.03.2005. 23:52

...ja upravo tamanim domacica kekse i mlijeko...:)

...danas sam jela pastrve, kuhani krumpir i zelenu salatu...
i na pastrve ide onaj umak od bijelog luka, persinovog lista, maslinovog ulja i limuna...
..finooooo...:)

Željac 20.03.2005. 09:11

Evo ja za doručak ostatke praseta i još jedno dvije sarme !!
mljac, nema ništa bolje od sarmi !!
SARMA rules !!!!

Mljac 21.03.2005. 15:46

Citiraj:

Originally posted by Željac
Evo ja za doručak ostatke praseta i još jedno dvije sarme !!
mljac, nema ništa bolje od sarmi !!
SARMA rules !!!!

Kad me već prozivaš, za mene ima boljeg!
Špek fileki!!!
Prošli tjedan je moja bolja polovica smućkala iste, ubil sam se od fileka prestrašno!!!

Jelc 21.03.2005. 15:58

Eh, ja sam fileke guštao prošli tjedan, prek vikenda sam bio kod najdraže punice i ubijali smo kilu guščijih jetrica:D
Prvi dan zdravo seljački na luku i sa jajima, drugi dan juhica (goveđa sa žličnjacima) pohana jetrica, pire-krumpir sa domaćim vrhnjem i zelena šalata sa češnjakom, treći dan govedina, krumpač, paradajz-sos...

:beer: :beer: :beer:

Rok...

Mljac-išel sam do Lozara u nedjelju u dućan, htio sam te zvat na biru kod židova, ali te ziher ne bi žena pustila:D :D :D

Isus 21.03.2005. 16:13

ja s enakrkao domačim njokima u umaku od slatkog vrhnja s svinjskim filetima u istom umaku...

Mljac 21.03.2005. 16:21

Gle, osobno sam bil u Lozaru u Nedjelju negdje oko 10, bil sam dobar i otišel sam po kruh i mljeko.
Da si nazval mogel sam ženu zmuljat da mi je nekaj na autu riknulo. Znaš, ja tih 75 metara koje imam do Lozara prevaljujem autom.:p

Kad bu druga prilika nazovi, sad je na mene red platit!

Jelc 21.03.2005. 17:03

Citiraj:

Originally posted by Mljac
Gle, osobno sam bil u Lozaru u Nedjelju negdje oko 10, bil sam dobar i otišel sam po kruh i mljeko.
Da si nazval mogel sam ženu zmuljat da mi je nekaj na autu riknulo. Znaš, ja tih 75 metara koje imam do Lozara prevaljujem autom.:p

Kad bu druga prilika nazovi, sad je na mene red platit!

Mislim da bum u petak išel gore...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:23.