![]() |
Pa kak ste se dogovorili. Ti plaćaš proviziju ili on. Prva je da on plaća, druga da ti
I kad uneseš iznos napiše ti dolje kolika je provizija |
Mudrac nije spominjao nikakvu proviziju,a ja prvi put ovom metodom šaljem lovu.:nono:
Po ovome ne bi me trebali zakinuti za ništa...osim pretvorbe tečaja... http://www.pohrani.com/t/E/13N/4Iwje8OR/pp2.jpg |
Citiraj:
|
Ima li neka dobra duša da mi prebaci 12$ na paypal račun.
Istekla mi je kartica povezana sa paypalom pa nemogu prebaciti. Mogu Vam prebaciti sredstva na Vaš račun preko internet bankarstva. :respekt: |
Jeben im je tecaj, 1 dolar - 7.1 kuna.
|
Jedno pitanje samo. Paypal mi je prošli utorak rekao kako su mi preknjižili(napisali su credited) novce natrag na karticu(da ne odugovlačim u pitanju je što sam im prijavio neautoriziranu kupnju/krađu).
Sad je skoro tjedan dana ali ja novce ne vidim?! Ovi u PBZ-u pojma nemaju. Ima li tko iskustva s time? Iz Paypala su napisali da je rok do 30 dana, ovisno o banci. Zar ću stvarno čekati 30 dana svoj novac? |
Sorry ako je vec bilo ali kakva je sad procedura sa lovom posto nemao vise "pending balance" nego sad samo pise Balance ? Jel moram povlacit novce na karticu (5$) ili ce kao i prije svakog prvog u mjesecu automatski se samo vratit/prebacit na karticu ?
Sorry ak je bilo negdje vec objasnjeno. Thx |
Mene zanima koliko njima treba da prebace tu lovu nazad na karticu.
Stajalo je pending jedno 2 dana i sad je vec 3 dana completed ali love nema:D. Nisam nikad povlacio pa sam mislio da kad napise completed da je to to. |
koja je procedura kod promjene kartice na paypalu?
tj. paypal mi je vezan za erste visa karticu koja traje do 3/2015.. novu karticu sam dobio od banke.. sad me zanima dal mogu samo editirat ili moram dodavati tu novu karticu? |
Dodaj tu novu karticu.
|
Citiraj:
|
Kad treba uzeti lovu onda su brzi :D
@T0mB1ll dodas novu, verificiras i to je to :) |
Citiraj:
|
Je li bila nekakva promjena, reset passworda na Paypalu, ne želi mi se ulogirati, a uvjeren sam kako upisujem dobar mejl i password?
|
Citiraj:
|
postadoh neki dan korisnik pp-a i ebaya,stavio sam na mastercaerd debitnu 500kn sa svoh računa,kupio proizvod,sve prošlo u redu i sad kad pogledam stanje na kartici,i dalje piše 500kn,sad me zanima kak to ide,mislio sam da odmah skida,ali očito nije tako..
zanima me čisto da znam koliko imam gore,da znam opet stavit novce kad se potroše sa kartice. |
A jesi proveo kupovinu uspješno do kraja? Dobio na mail račun od Paypala?
|
da,i račun i da je item poslan na moju adresu.
|
možda ti je uključena neka opcija automatskog uploada na tu master karticu
|
nemam pojma,evo prošlo je tjedan dana,ništa,a stanje na tekucem je uredno smanjeno..
|
napravio paypal, preko zabine vise electron, uplatio na nju 20kn (1.95USD je polog za paypal) i pojma nemam kak, s računa mi skinuto 0.96EUR, što nikako nije 1.95USD
i nikakvu potvrdu nemam na mail, jel to onda kao sad uspjelo ili? |
Citiraj:
Prvo skinu dolar pa onda 1.95 prema ovome. Ja se iskreno ne sjećam kako je meni bilo kad sam otvarao, davno je to bilo |
o jebem ti, čitao sam to al sam previdio taj 1 dolar dodatni...gluparija, tenks
|
pitanjce, prebacio 40kn na zaba devizni samo da napravim paypal, napravio paypal, al nazad mi je na računu za sad samo 2 eura, ostatak će se vratit naknadno ili otišlo nepovratno?
prošlo je 3 dana, pisalo je 24h za povrat |
Citiraj:
Onih 1,95 dolara za verifikaciju vraćaju, ako ne obrati im se mailom. Imaš devizni u kojoj valuti? Koliko sam shvatio u eurima ti je? Radi ti se dupla konverzija: primjer pa si računaj kod budućih kupovina i na taj dodatan trošak. |
otkrio sam da su mi te pare stavili na paypal balance, pederi, ko todorić rade :D
nema veze, budem već potrošio na neku glupost taj balance |
Bed je kaj nemreš plaćat s balance :D
|
Možeš. Više nema aut. vracanja ali mozes trositi odmah s balancea
|
Citiraj:
Znam da nema automatskog vraćanja, ali nisam znao da se može i s balancea platit. A jbmt, sad mi žao kaj sam povlačio :D |
kak ne, odmah sam kupio neki kabel za 15kn :D
i sad imam 2kn na balancu, a želim da je 0.00$ :( |
Znaci nema vise automatskog vracanja? Ja se cudin sta mi 30$ stoji tamo vec 2 miseca, mislija neki bug xd
Jel to znaci da treba platiti 5$ za withdraw i nikako drukcije ? |
Jep, nema druge.
Ili ih potrosi. |
Jel imao tko sranje s Paypalom, prodao sam u Francusku Dreambox, tip se požalio da je dobio praznu kutiju, po tracking stoji da je u pošti a oni njemu lijepo vratili lovu. Stoka.
Jedino što sam uspio uzvući lovu, no sad mi balance stoji na minus 525€. Šta da zblokiram sve kartice što imam na PayPalu, a kao za klinac ih imam 3. Dvije moje i jedna od starog. |
Obriši ih sa tog paypala sa kojeg si platio obavezno, ako već nisi.
Ako ti je od starog na drugom paypalu i ako nisi nekako linkao ta dva acc mislim da nema veze onda ta treća kartica. Negdje sam čitao da ti oni šalju banci to na naplatu, sad ne znam dali je to istina i ako je istina dali vrijedi samo za SAD. |
Citiraj:
|
Klasicna prevara... A jeste dobili svoju robu nazad?
|
a jeste li slali sa pračenjem pošiljke? da li je obavezno slati na ebay adresu ili može na neku drugu?
i zanima me zašto paypal kod prebacivanja novca sa oaypal računa na karticu novac konvertira u kn i onda banka opet konvertira u valutu računa (pbz)? jel to neizbježno? |
konverzija je neizbježna.... na toj konverziju oni dodatno zarade....
kod slanja paketa je najpametnije slati na adresu koja je navedena na paypalu... jer ako pošaljen na neku drugu onda ti kupac može reći da nije primio paket. tako da ovisi o tebi kolko želiš riskirati |
ako otvorin devezni racun,i na njemu npr imam 100 eura i 100 dolara...
idem kupit item od 50 dolara...hoce mi skinit 50 dolara sa deviznog,il ce opet izvodit kerefeke sa konverzijom? i obrnuto,ako dobijem na paypal racun 100$, ako imam devizni,mogu li withdrawat,platit 5$, i da na devizni dodje 95$ ,i odem u banku,dignem 95$ u dolarima ili po bankinom tecaju u kn...? jucer san kupia nest za 200 eura, sa obicnom karticom, racunalo tecaj 7.77, oderalo me zivog |
opet će raditi konverziju.... :beer:
ista stvar je i kod podizanja love... prebacim love s paypala na svoj devizni račun u dolarima. i opet prvo paypal radi konverziju u kune i onda opet banka u dolare a na paypalu sve u dolarima.... :kafa::D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:31. |