![]() |
zato je sad 10x pokazo da radi :D
|
Sve stoji al koji k je ovo sa svinjom, unicornom i kokoskom. Mislim de saberi se xD
|
de pa to mi je najbolji dio :D
|
animirana kakica je SVE!!! :lol2:
|
sad kad kažu available 2018 :D
|
Ovo je takva zajebancija naroda da je to smijesno gledati. Frend (ajfonovac) i ja evo na trecoj pivi i sta reci, brojimo pare! :D
|
1000$
10k kn |
vidi se da inoviraju, wirelles punjenje, na charger docku, nikad vidjeno dosad
:roller: mogli su bar napravit da radi s 3 cm udaljenosti jebli ih anemojiji |
kolko ce ovo cudo kostat kad padne na ekran? xD
|
koštat će te srčanog udara
|
Nisam skuzio jer bas nisam pozorno pratio... wireless charging je out od the box ili ce trebat kupiti postolje? Ja ostajem na 7+. Ovo mi je sve meh.
|
Citiraj:
Citiraj:
ak imate 10 somova za mobitel, imaćete i soma i pol za kasko :D |
pa da duša boli osiguravatelja kad ovaj X padne za tjedan dana
btw wireless postolje za punjenje.. ide posebno u prodaju i garant bude neka zastita od kineza.. ko i kabli i punjači |
|
X preskacem defitivno, iPhone 8 mi je zanimljiviji. Imat cu mrvicu bolji uredaj od 7ice a novo jamstvo :)
|
Citiraj:
Rekao je da će biti kompatibilni sa svim Qi standard kompatibilnim punjačima... |
|
Baterija u osmici je ista kao na sedmici?
|
''about the same'' https://www.apple.com/iphone/compare/
|
Vidjet cemo tocno dok ga raskopaju znaci.
|
baš je fino manji ovaj X naspram ajfona Plus
|
Opet sve puno inovacija i ova PR fora sa trgovima gdje se kao ajfonovci druže. Dobro su pogodili u mozak prosječnog stanovnika zemlje.
@Brko - mislim da sad otvorimo IOsiguranje da bi love bilo do krova vrlo skoro... |
Ne sudimo svijetu prema našoj zemlji, jučer si to sam rekao. U mnogim zemljama nije problem osvojiti trećinu plaće za mobitel. Mislim da ih naša regija najmanje zanima :)
Inovacija u Appleu je jer kompanija ima stav "postojimo samo mi". Isto kao i Microsoft. I to je to. Na korisniku je oće to prihvatiti ili ne. Nema potrebe se oko toga raspravljati ili svađati. @mob |
Pitanje.. ako se iPhone kupi u Americi, je li išta drugačije? Znam da je bilo nekih gluposti s mrežom, frekvencijom ili tako nešto.
|
Identican je uredjaj ovom nasem
|
8+ ne djeluje bas kao neki upgrade u odn. na 7+. Previse toga je isto.. Umjesto da ga malo smanje i olaksaju, oni kontra. Ekran jos uvijek samo 1080p, kamera se cini identicna itd..
http://www.gsmarena.com/compare.php3...idPhone2=8065& |
Citiraj:
X me se nije dojmio niti malo, dapace - makli su fingerprint reader koji je meni osobno mus na mobitelu, zamjenili necime sto smatram da je gimmicky, sto se i pokazalo tijekom demo-a: https://www.youtube.com/watch?v=unIkqhB2nA0 nadao sam se 120hz ekranu, nismo ni to dobili maybe next year :D |
Kao i obično, tipično eplovski, tresla se brda, dobili iste mobitele 4-u godinu zaredom. Fakat su zabrijali opako.
Ovaj X je niš specijalno. Da su ga izbacili prije godinu-dvije prije Samsunga S8, i esentiala,mi mix-a, itd onda bi bio vauuu, ovako izgleda kao kopija. I taj cutout gore nema šanse da bi prošao kod stevice. No za članove stranke Apple je ovo top topova, vrh vrhova, i ne postoji ništa drugo :D 4 godine... Isti uređaji... Strava. Još to pokušavam probaviti. |
Baš me zanima kako će se taj face id ponašati u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Ujutro kad se probudim pola sata škiljim na jedno oko :D
|
Citiraj:
meni je 10 puta bolji touch ID, nego ova njesra s face ID-om |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:57. |