![]() |
ovak;da obavjestim;doselbbum na cugu kasnije jer sam moral na put; bem tin htc pisem ovo 2min ;D
|
Znači jel nebuš?
|
Citiraj:
|
Znači kaj after party je kod tebe? :D
|
Vidimo se danas!
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobre Ždere, malo su ljudu kasnili zbog prometnjače ali je bilo ok.
Jedino papak Sisa nije došel:D Hammdija, SU i ja smo se poslje još odvukli do Route 66 da utvrdimo gradivo:p |
Citiraj:
Mrcine debele niste mogli niti dojti do Routa nego sam vas ja moral vozit u Renolčeku. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaj, pa bilo ti je usput:p |
Neki dan mi je Jelc pričao kak je kupio sušilicu za voće i povrće i da ju je našao kao super povoljno za cca 180 kn. Gledao sam ju u Tehnomaxu i košta cca 350 kn. Samo kaj mi izgleda dosta mala i samo na dva kata pa sam odlučio uzeti stvar u svoje ruke i napraviti ženi BigTower sušilicu iz kućne radinosti.
Otišao sa ženom u ofertisimu i kupio 7 platičnih sita po 7,90 kn (ukupno 55,30 kn) i jednu zdjelu sa poklopcem od koje sam napravio postolje i poklopac za 9,90 kn. Doma sam imao adapter koji vrijedi cca 20 kn, ventilator Sunon 80mm (pokreće se i na 3 V) i jedan mehanički tajmer. Potrebno je još malo ljepila ili pištolj s vrućim ljepilom. Evo slikice: http://my.opera.com/Amdejac/albums/show.dml?id=1019851 Uskoro ću napraviti i upgrade tako da ću u postolje ugraditi USB grijač za kavu. Navodno kavu održava na 50 do 60 stupnjeva. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3209 Sve će raditi na 5V. Vent je onda nečujan, temperatura neće biti prevelika, a tajmer će se uključivati i isključivati svakih 15 minuta. |
Budeš videl jel bu delalo kak treba-javi:)
|
Jesi sad skužil kak to zgleda?
Pere se u perilici pa ću ju sutra isprobat sa sušenjem mrkvice, ali bez USB grijača za kavu. :D |
Citiraj:
|
Ubio se u pohanim suncanicama i pomfacu :zdero:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Jučer bažul i zelje-danas isto:D
|
Već sam naručil iz Hong Konga onaj USB grijač kave da napravim upgrade. :D
Stavil sam oko 12:00 za probu sušit mrkvicu i peršin pa javim rezultate. Ak bu dobro posušilo probat ću sušit filete lososa. :D |
Danas:
pire krumpač, govedina u nekom umaku (prefino) i kristalka :p Stara je kasnije složila uštipke pa sam se i toga fino usvinjil. :D |
Razmišljam da danas opalim bolognese i one metarske špagaće+kristalku i zalijem to sve plemenitim pivom (Fressshom:D)
|
danas kuhana junetina, restani krumpir, paradajz umak...
|
Citiraj:
|
Marenda: burek sa sir i Jogurt light :D
|
šunka delux, tilzit, naturino pecivo, jogurt i to sve bez majoneze jer je kolega zaboravio kupiti istu..god damn presuho :(
|
Danas bude pol pure, krumpač i friško zelje na šalatu:)
|
Jel viđao tko od vas ovo za kupiti negdje u HR: http://www.rezeptewiki.org/images/thumb/1/18/Maggi.jpg/300px-Maggi.jpg
|
Citiraj:
|
Danas zapečeni grah i komad vratine :p
|
Danas koliko vidim, bolonjez kod mene :). Ubil bum se ko zadnji Jelc :D:D
|
Njoki sa gulash. :zdero:
|
Danas cem krepat od gladi.
Pileća pašteta i dva peciva i nema ništa do 20h :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:42. |