![]() |
Citiraj:
Ja sam u totalnoj dilemi kaj bi sutra-bažul i kiselo zelje (+buncek, suho meso špek i kobase) ili jednu finu juhu sa koščobama, junećim rebrima, ramstekom i repom pa da mogu poslje opalit i pire sa paradajz-sosom:D |
Citiraj:
Pri nami je to kiselo zelje z bažulom. A meni je najbolje u to metnut svinjske nogice, svinjski rep i svinjske kožice, a za prilog restani krumpir. Sutra delam 10 kg pečenica koje budu dodatak zimskim jelima, |
Citiraj:
Nego-20.11 su Ždere:) Možemo krenut sa popisom: Tor Jeltz Hammdija Masni Rak dalje se dopisujte... |
Citiraj:
|
hmm, dosao bi ali sam dekintiran. :(
Ima koji sponzor mozda? :D |
Citiraj:
Ak' ja dojdem ti onda nebudeš jer nemaš pare za popravak moje limarije na auto koji si mi brat bratu razbio prije godinu dana na žderama. Ak' misliš dojti pripremi peneze, Slovenac škrti. :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hiil sam u lončinu redom:
Kost, komad junećeg repa, komad ramsteka, komad junećih prsa. Papar u zrnu, pol jabuke, komad korabice, list kelja, celer i peršin (korjen) Jednu papriku i jednu rajčicu. Šnjofa bogovski:) 40 minuta pred kraj uvalim i mrkvu pa bum se ubil ko zadnja njasvi:D Predjelo-posoljena srž na raženom... Sutra bude tak jasno pire, paradajz-sos i mesina iz juhe:nuts: |
Citiraj:
Ak' hočeš prepišem dug tebi pa utjeruj. :D |
Fleks javi se. :D
|
Citiraj:
|
danas priprema sutra ide na sparet, pa na stol :zdero:
kila jelenjeg buta, kila teletine narezano na kockice, u pacu s 1l crnog vina, cesnjak, luk, sol, papar. kuhanje: meso i luk ocjediti od vina, luk dinstati na ulju dok ne pozuti, dodati meso i pojacati vatru 5min, dodati dvije jusne zlice senfa, smanjiti vatru pa mesu dodati sampinjone i racjicu pelate, po tome posipati jednu vrecicu mjesavine zacina za gulas i malo cili papricica, preliti sve zajedno vinom od paca, te poklopljeno kuhati cca 1h uz povremeno mjesanje. Za to vrijeme stavljam vodu za njoke, i na kraju dodajem jedan onaj dolmio paradajz sos s gljivama u gulas. :amen: |
Kaj ti to nije puno čuku vremena za šampinjone?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma, bude i tak dobro:) |
Citiraj:
|
uff danas janjac na ražnju i krumpir ispod peke pa bambus do sad i nastavljamo dalje u gradu:no2drug:
|
:zdero:
Tor Jeltz Hammdija Masni Rak SU |
koji datum je u igri?
|
Odksrolaj malo gore, nebude ti prst otpal :p
|
Jučer sam radio 10 kg pečenica. :)
http://www.imagesforme.com/show.php/791532_PB146138.JPG A nedavno homemade burek. http://www.imagesforme.com/show.php/791531_P9206125.JPG |
Ja ovaj puta samo doletim na cugu. :(
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije da je baš potrebno stavljat slike od 3 mege u 3072 x 2304 rezi ali kobase fino zgledaju:) |
Citiraj:
danas roštilj.apokalipsa. |
Svaka čast na "radovim" AMDejac :)
Stara je zela bijelog špega i laganini ga prži, na to bu bacila piletine i spekla ju, te bu s tom masčobom složila mlince :p |
Citiraj:
Kupil sam jučer krasni komad (kakvih 2.5 kile) krmića u komadu sa kožom...kožu budem narezal na kockice pa bu ovaj tjedan bile visinse pripreme za Ždere:D Danas bude pire, junetina iz juhe i paradajz-sos, obožavam to jelo:) |
Tor
Jeltz Hammdija Masni Rak SU Zunzara(zdravlje je bolje pa dolazim) |
Citiraj:
Piva i kvit smo ? :D Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:52. |