![]() |
Citiraj:
A tek kisele paprike punjene slanim sirom...hijaooo:D |
bolja ti je obična paprika nego punjena sa kiselim zeljem?!?
buljavi nije ni čudo što si ogorčen na cijeli svijet :D :D ali pravi fašnik, hanuka i božić ujednom dolazi kada nastupi glavica kiselog zelja od kile i onda list po list sustavno skidat. |
hanuka? wtf? :D
Najbolje su pečene,u pacu! Amen & EOD :) |
Jebemu sisa miša, bolje mi je kiselo zelje solo (dakle kisele glavice zelja pa narežeš na tanko) nego kiselo zelje u paprici :D
|
Meni je dobro bilokako. :D
|
Pogotovo dan poslije kad se oblijem :)
|
Kiselo zelje je zakon u svim oblicima. :amen:
|
apsolutno se slažem.
|
Citiraj:
Zeleno (svježe) uvijek i sa svime jedem al ukiseljeno nevolim. |
Ti ne znaš kaj valja :D
|
Kiseli kupus rula, pogotovo izdinstan sa preprzenom slaninom i sunkom :)
|
cijeli dan ništa i onda kasni ručak/rana večera: musaka od pohanih patlidžana
znam da će se neki zgražavati ali... :zdero: |
morat ću se pridružiti rastućem trendu ljubitelja bilo kakvog oblika kiselog zelja :D
|
Citiraj:
Što stariji, to luđi za zeljem jer nemogu probavit pečenje :lol2: |
Ja janjece pecenje uvijek mogu probaviti. Najbolje janje je - peceno janje :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Danas sam bil u kazni-pašteta, raženi, špek i jogurt:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ufff,mi se,pogađajte...zacugali gemištom :D i to je vrijeme kad me najlakše nagovorit za kebab.....i da,buđenje u pol4,ulio tri lavora cedevite u sebe i trese insomnia :D
Taj kebab je zlo najgore! |
Žena opet zapizdila na musaku-ja se nebum bunil:D
|
^^ Malo domacih krvavica s preprzenim zeljem :), za zacjeljivanje rana od jučer i noćas dušu dalo :D
|
Ja jučer odglumio peku u pećnici - napacani svinjski but od 2 kile, brdo krumpira, tri velka luka, 4 paprike i tri velke mrkve nabacio u pekač, prekrio folijom i 2 sata lagano pekao.
MMMM, bilo je za prste polizat. Jedino kaj sam se nadao da će ostat dovoljno i za danas ali šipak, morat ću još nekaj smislit :D |
Danas poriluk+faširanci+ajvar i gro pivčuge :D
Sutra mi se baš jedu lignje iz pronta :) |
Danas brza hrana-prepekel malo špeka, na to lupio narezani mladi luk kojeg sam dovlekel sa placa, četri jaja i raženi:)
|
Danas sam na gablecu pojeo tjesteninu (široke rezance) u bijelom umaku sa plodovima mora. Prefino. Ali zadnji put da dam 30 kuna u tom restoranu :D
|
Bogte, kolko gurmana tu. Ovaj moj si zna samo jaja ispeč, eventualno skuhat tjesteninu. :D
|
Grah na salatu s kuruzom, pohani oslić i tartar :)
|
Citiraj:
Baka me nazvala,napravila tatarski.....idem se masakrirat onda na party povodom martinja!!! |
Ja sam stukao JOTU sa suha rebra :D
Sutra ce biti jos bolja. :zdero: jedva cekam |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:08. |