![]() |
Citiraj:
|
Roštilj :)
Samo vratina je bila, a uz to standard pečeni krumpač, salata i ajvar :) |
Guska, mlinci, kristalka:)
|
Danas sam njupao janjetinu za ručak,onda sam išel u Samobor brat kestenje koje smo poslje na pravom roštilju spržili....neš predobro :)
|
Citiraj:
|
khmm ako mu je majka ne znaci da mu je draga..osim ak cesce dobro kuha :P,keva=majka :D
|
odo pojesti argetu od lososa :D
|
Zahladilo je, vrijeme je za laganu hranu:)
Kila mesa, obična i smeđa riža, šarf kobase, špek i suho meso. Priprema: http://img689.imageshack.us/img689/571/priprema1.jpg Spremno za kuhanje: http://img503.imageshack.us/img503/5686/priprema2.jpg Joj kak bum se ubil...ko zadnji sacpra:D |
Joj,crvene i ljute kobasice....moj kriptonit :D
|
Citiraj:
|
prava sarmetina!
|
Sad je tek muka, šnjofa bogovski a još nije gotovo...samo mi kruli u škembi a balim ko rotić na +40c:D
|
Aaaa, jebemu, ja bi sarmu jelaaaaaa... :( :( :(
|
Danas pire i sarma tak jasno:D
Za desert bude pečeno kestenje. |
Probaj ih na roštilju ispeč ako si u mogučnost.....pun qrc bolje nego na tavi il di već pečete!
|
Danas ričet doma :p
Gablec: pik šunka, pol francuza i majoneza :D |
Citiraj:
|
Je, mi smo ih isto u pećnici:)
|
|
Maznuo Lignje iz Rubikona
|
Jesu valjale kaj? Meni inače samo lignje iz prontoX valjaju :)
|
Citiraj:
Ali su imale malo šnjof po giricama i sardelama jer su zbog gužve ih pekli u istom ulju. Ali za pravu svinju nema lošeg napoja. Bitno da ga ima količinski puno. :D |
Citiraj:
meni nigdar u pečnici nisu uspjevali,možda je to do njezine snage il šta.... na tavi su bolji svakako(bar kodmene doma) a najaci na pravom roštilju....nalo ih zarežem po ravnoj strani i na ugljen....ala se otvaraju :D |
Citiraj:
Ali njihov zagrebački, preejeben. Citiraj:
Ove godine sam imao 4kg domaćih kestena, sa vikse u Moslavini. Slatki ko šećer :) |
Upravo se natrpao pečenih kestena i riješio čašu domačeg vina prije spavanja :)
|
Doso doma maloprije. napokon sam sam jednu vecer, isus bog ne da cu se utovit nego cu se utovit. Smrsavio sam u 3-4 mjeseca 22kile i da ljudi pao sam ispod 100kg. Osjecam se ko nikad u zivotu :)
|
Ja sam maznuo jednu qtro formaggio iz neke pizzerije :D
|
Danas odmor od sarme-od ostataka pečene guske smo napravili punjena jaja:)
|
Pola pizze san sebastian :) Čist ok dok ne dojedem doma pa se ubijem u grahu :D
|
Neke njoke s vrhnjem i umak s kockicama mesa. Nemam pojma kaj točno, al prefino je. :D
Al ja bi SAAAARMUUUU!!!!! :( :( :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:28. |