![]() |
|
Citiraj:
Hvala za kolače, jedino takve volim! |
a i radim kad moram :D
nego doma: fino riža s povrćem kremenadleki crveno zelje salata i pivčuga :) kasnije se s boljom polovicom uvaljao gledati film uz pringlse i franch kikiriki + pivčuga :D |
Idem baki na Pizzu....tralalallalalaaaa :D
|
Danas je malo zapuhalo i zašljivilo pa sam izvukao iz škrinje zlatnu rezervu bažula sa buncekom i špekom-taman je leglo:)
|
sarma :)
|
kESTEN PIRE.....
|
Danas smo bili kod frenda na fešti pa sam dobio kuhaču u ruke, ali ne žalim se. Trebalo je nahraniti 30 gladnih usta (žderonja). U rajngli od 30 litara napravio sam gulaš od 7 kg mesa (vepar, junetina, svinjetina), pola kile adidas špeka, 4 kg luka, kilu i pol mrkve, pola kile korabice, 1 kg paprike. Prilog široki rezanci, njoki i kuhani krumpir.
Još se ispeklo 5 kg svinjske vratine i carskog mesa. Prilog pomfri. Zelena salata i salata od paprike i paradajza. Za desert 60 komada princes krafni. |
Bolognese, "metarski" špagaći, parmezan i kisele paprike punjene crvenim zeljem:chears:
|
:D Jeltz mrcino, a kod mene, upravo stavio vodicu za spagetti alla bolognese :p, parmiggiano i kisela paprika i kod mene.
|
I ti si se odlučil na laganiju hranu jer si se preŽderal zadnjih dana?:D
Ja sam se jučer nakrcal bažula, bunceka i kobasa pa mi nekak ne paše uobičajeno nedjeljno Žderilo:) |
Pire, neki šnicleki s šampinjonima i gembač :)
|
Citiraj:
Danas je otisla u berbu maslina pa ja nakuhavam doma. |
Citiraj:
|
Baš...mislim da je on trebal ići brati masline, a žemska doma kuhati :D
|
Nino je 9-i mjesec, nemre se saginjat više od škembe:D
|
Danas za ručak hajdina i picek pečeni, dodaci puterica i umak od šampinjona s vrhnjem, za desert se upravo peku štrukle s jabukama i višnjama :)
|
Ja imo pohanih bataka ko pljeve...i njoke s gorgonzolom
|
Citiraj:
Da ne bude OT, stara napravila ajvar. Ljuto. Odoh ja to "degustirati" :zdero: |
Prije spavanja malo štrudle od jabuke :)
|
Dinstano kiselo zelja sa suhim mesom i pečene kranjske:)
|
sarma doma
na jobu neka delux šunka i abc sir :) |
evo kolika je NORMALNA pizza u maslini na cvjetnom (naselju)
http://www.imagesforme.com/show.php/757795_100B0350.JPG draga uzela malu,koja je po meni normalna :D sreća cugalo se poslije :) ubila me |
Jao meni, nema mi do kebab pizze u king crossu!! Nešto preeedobro!!! :chears: :dobartek: :zdero: :care::amen:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bio sam 5 dana pod prehladom/gripom i nisam imao tek,danas sam se oporavio i skuzio da sam 2 kile smrsao.....odmah lazanje iz nekog catteringa da vrate u formu...nisu ni loše :D
|
Ja sam veceras smazo doma pre-dobru pizzu. :D
Idem krmit sad. LN |
Jučer pečeni krumapč i piletina :)
Danas je stara odlučila štrajkati pa jedem pečena jaja i špek :) |
Kaže keva,imaš ručak ak oš jest neš,radila sam experiment...doletim,tjestenina i nekakv umak od tune,vrhnja pitaj boga čega....prehebenoooooooo
Mama da si tak malo više experimentirala s muškarcima možda bi i brata kojeg poštenog dobio :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:35. |