![]() |
Za vas ljubitelje feferona. Kaj preferirate. Ja mislim da od svih koje sam znao kupiti ovi od vitaminke su bog bogova!
|
Domaće:)
Za saftove, čobanac i slične stvari je dušu dala ona "voda" iz staklenke (domaćih:D) Za sve ostalo-chili u prahu, bude ljuto ali ne sjedne onak opako na želudac kao fefači ili papar:) |
Eh, otkad nemam vixu, a ni starog kaj ih je radio nemam više taj komoditet :) Samo industrijske sada. (a baš se zezati sa vrtom u Zagrebu, još sam premlad) ;)
|
Citiraj:
edit: vitaminka kult ftw... jedino njihov ajvar jedem jer je pro već godinama. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Haše:D Te je šarf, te je gušće...dodaš koju žlicu "vode" od fefača i to je to:chears: |
I mene zanima koji ljuti feferoni valjaju, želim onaj okus i ljutinu, do sad koliko ih jedem (svuda samo ne doma :D ) najbolji su mi tanki i zeleni, oni su najljući i najfiniji.
Koje da gledam jer ne želim kupit 5 vrsta i pobacat pola :D |
omfg da se nije vitaminka spomenula u 4 posta od 5 na ovoj strani.
buljo realize!!! :D |
Jel ona zelena? Ili žuta?
Jel koliko se ja sječam ona je žuta... |
puno me pitaš ja sam na ajvaru njihovom, feferone sam tek otvorio sezonu neki dan sa nekim prisilnim modelom kaje stara uzela.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uf, tih dugo nema:) |
Citiraj:
Moraju bit tanki i zeleni. |
Citiraj:
|
Debeli su ovo:
http://www.zvijezda.hr/wp-content/up...ka-150x150.jpg ovi su tanki: http://www.seebiz.eu/UserFiles/Image/GASTRO/afro3.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Aj da vas vidim žderonje, tipkajte tajne vaših čobanaca. Prekrasno jelo :D
|
ja sam u subotu nakuhala bolonjeza od kile mesa pa sam danas ujutro od toga napravila lazanje :) i to sam si nosila na posao za gablec...super su bile samo mi je falila neka salata
a od ljutih stvari volim tabasco i chillie papricice samljevene. to mi je najbolje :) |
Citiraj:
Ja si već godinama namjeravam kupit pravi kotlić za to... |
Uuuuu, bok te mazo :D 600-ta strana Zderonja
Da preimenujemo forum i PCeZder ? Koliko vi ljudi mozete izjest :D:D:D @edit a vidi broja postova :zdero::care: sad mi je jasno kako je matori natukao preko 15k postova :D |
Citiraj:
Ti neke posebne winse imas. :D |
Citiraj:
Kg ? :D |
Citiraj:
Ako nije od divljači (srnetina, svinjetina) nepomaže nikakva tajna! :chears: |
Citiraj:
|
U svaštari se ne broje postovi. :(
|
Ni na Tržnjaku:)
Danas samo pileća juhica sa taranicom. I sendviči-šnita suhog mesa prepržena na tavici, raženi, Čardaš u listćima i svježa paprika:D Neloše:) |
četiri hrenovke, mala plastična piskica senfa i pol kruha :)
to je bio gablec :) |
Danas me drže na dijeti-nekakva pohana suha puretina i pire.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:53. |