![]() |
Imam invite za freshon.tv pa ako kome treba nek se javi.
|
IMHO, najbolji general tracker IPTorrents 25-tog ovog mjeseca ukida sve pozivnice, a na mjesečnoj bazi iste će dobivati samo VIP i Uploader klase korisnika, tako da koga zanima neka požuri sa traženjem pozivnice. :)
|
ja držim ratio seedanjem na Torrent HR. A za ostalo tu je ratio master:D
|
Citiraj:
|
PirateBay od 29.2 prelazi postepeno na magnet linkove i gasi torrent podršku :(
http://www.dnevno.hr/techno/it_trend...ta/577207.html |
A neš ti, i dalje će ljudi skidat ko i prije, samo u ovom slučaju TPB samo služi kao posrednik između korisnika, što im sa legalnog stajališta olakšava stvari neizmjerno.
IMHO dobar i logičan potez. |
Citiraj:
Prije godinu dana sam gleda kako se cijene kreću i po eBayu, mislim da je bilo oko 100-tinjak kuna invite. |
TL je daleko od onoga što je nekad bio. Uostalom, pozivnice se šakom i kapom dijele na irc-u.
Da kojim slučajem imaš takav buffer na nekom specijaliziranom trackeru (hdbits, bitme-tv) i da trejdanje nije strogo zabranjeno, možda bi mogao dobit koju kintu za svoj acc. |
meni TL nikad i nije bio nešto posebno šta se izbora tiče, brzina mu je navodno dobra i danas (navodno = ne bih znao, up/down su mi na 0.00 :)), a dijeljenje pozivnica nije čudno obzirom koliko drugih trackera ima uokolo, a šira baza može donit poneku donaciju više ...a i malo su nejasne potpuno zatvorene zajednice, kolika je vjerojatnost opstanka torrenta starijeg datuma u tom slučaju?
|
Citiraj:
A šta se izbora tiče, ne znam šta bi to jedan 0-day tracker kao TL trebao imat? Ima ono šta je "aktulano" i šta ima više-manje svaki drugi o-day tracker... |
Nista taj TL posebno nije, al staff im je pametan i sposoban kad su nabili takvu reputaciju, dizu pare od donacija i super im je
|
Citiraj:
http://i.imgur.com/TjZASl.jpg 1919 :D |
Što se tiče presretanja prometa od strane ISP-a? Zanima me je li uključena enkripcija i korištenje privatnih trackera dovoljno da ISP ne može vidjeti koje .torrent datoteke se koriste?
|
Trenutno otvorene registracije na Demonoidu.
|
Otvorene registracije na torrentsnatch.org uz freleech i double upload hxxp://torrentsnatch.org/signup.php
|
Pročitao sam na forumu da su otvorene registracije na HDahoy.
Može li mi netko reći da li se tu mogu naći torrenti aktualnih tv serija u HD-u? Da li su brzine downloada zadovoljavajuće? Hvala unaprijed. |
Citiraj:
|
S tim da je HDahoy otvoren vise manje non stop, pa nema zurbe :)
|
HDahoy
Citiraj:
|
Jel ITUNESRIP kad bude 320bit zapravo 256bit transkodiran na 320bit?
|
Da li Vam Demonoid broji ratio?
Meni već godinama stoji Uploaded: 4.47 GB, Downloaded: 26.32 GB, Ratio: 0.17. Download mi se tu i tamo poveća, ali upload stoji i ne miče se. Pokušao sam dignuti ratio da sam radio samo upload i napravio preko 50 Gb uploada i niti makac. |
Nebroji već godinama kako kažeš
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Danas imam problem sa Iptorrents, nikako da mi se učita.
Da li kod vas koji ga koristite radi normalno? |
meni jucer nije radilo, danas normalno...
|
Citiraj:
|
dokis; zahvaljujem se na odgovoru :)
Trenutno sad IPT radi ok. |
Ovako, moram postaviti pitanje kao zadnji debil.
Kada dođem na TPB i opalim po nekom torrentu, u mom uTorrentu mi baci info kao da je torrent prazan... imate li vi kakvu ideju što učiniti? Mislim, znanje o tome mi je totalna nula pa se ispričavam zbog toga ili ako sam post postavio na krivom mjestu. |
TPB ne koristi više klasične .torrent linkove nego koristi magnet linkove. Pa ne moš birat sadržaj na početku kao šta si navikao sa torrentima. Ako ti smeta ne koristi TPB, nema druge:)
BitTorrent Magnet Links Explained Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:37. |