![]() |
Citiraj:
grafa mi bila cudna, vidim pise radeon 9000, a osim kaj izgleda full novo, nije bas pcb od radeona 9000. uglavnom, elem. nemos drivere instalirat. probao sve zivo, i nekakve omega sam uspio utrpat, radi, al nece zaranat 3D2001. al sam se napatio. :kafa: |
OMG, ovo vraća sjećanja :roller:
|
kad je uspio SuperPi 1M ispod 10 sekundi, prestalo je biti zanimljivo.. doba ddr1 Super Talent UCCC rama, DFI LanParty ploča i ostalog je prošlo, ovo danas je sve nešto šareno :D
svaka čast na rezultatu |
Citiraj:
mobility radeon ?? jesi siguran ? agp a trebas laptop za mobility, prebaci dok te nisu reportali |
Citiraj:
a razlika ti je 9000 u odnosu na mobility 9000, defacto uopce nisu isti chipovi. 9000 ima 36mil. tranzistora,ovaj 30 i mobility je oznacen kao M9 za razliku od RV250. sto ce rec, u prevodu, da sam legalan. :D edit:rijeseno,uploadao sam fotke grafe,tak da nece bit reportanja. |
Gledam slike i cudim se, stvarno nikad vidio ovaki hibrid :O
Inace mozes reportat kao novi hardver za bazu jer je nema Sent from my iPhone using Tapatalk |
PC Ekspert OC Team na HWBotu
Super Pi... 😄Ako se ne varam, ja sam prvi probio sub 10 s E8400 Wolfdale na vazduhu. Kasnije sam uspio i jedan mali natjerati ispod 10. Čini mi se E4300 s onim jeftinim Kingmaxom od 667 mhz, na Asus P5K 😅
E8400 je bio zvijer od procesora. Ta prva serija se OC-ala ko luda. Šteta da ga nisam imao kad sam E8500 digao na 5,5 GHz s dušikom. E8600 je isto bio dobar, ali sam s njim uspio ubiti Seasonic napajanje i Asus Commando 😄 Bila je to prva ROG komandosica - P965. Dobra stara vremena 🙃 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Damn, 7900GT i voltmoddanje
Te su grafe radile ko zvijeri tada :D |
Citiraj:
ali,elem,kao sto rekoh ionak je nemam. |
Citiraj:
https://hwbot.org/submission/4899020...5_2500k_772_cb Ako što trebaš od s1155, javi, |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:48. |