Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Overclocking
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 25.11.2006., 17:07   #1
masni
Premium
 
masni's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2003
Lokacija: Zagreb,Travno
Postovi: 2,109
PC Ekspert OC Team na HWBotu

sve zainteresirane, molim da posjete ovu stranicu u učlane se u PCE OC TEAM...: goood :

naravno, bilo bi poželjno da se prva 10-orica sa TOP 10 SUPER PI tablice prijave i učlane u tim kako bi nas mogli svrstati na svjetsku top listu...

http://www.hwbot.org/listMembers.do?teamId=1456

pozdrav!!!
masni je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 17:20   #2
Ph03n1x
Premium
Moj komp
 
Ph03n1x's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Varaždin/Zagreb
Postovi: 1,846
evo i ja cu se uclaniti...makar mi trenutno fali procesor u kompu

OT: masni si ga ti uzeo doma ili cete ga ipak u servisu testirat? (kasnije obrisi ovaj post slobodno)
__________________

Ph03n1x je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 25.11.2006., 17:37   #3
bobe
teta Mraz
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: hr
Postovi: 1,595
evo prijavio se i ja
moram sad udrit jedac OC sada jer mi neće da validira rezu od neki dan sa cpuz 1,37
u sobi mi 20-23 stupnja,stock hlađenje, nebu bilo dobro
btw, neznam jei ovo ot budući da neznam ni što bi trebali pisat ode: stoopid
__________________

bobe je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 17:39   #4
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,454
Bobe, ako imaš link validacije od 1.37 možeš i nju koristiti. Barem sam ja vidio da je ekipa koristila.
__________________
"Everything with a heartbeat can knock you down"
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 17:45   #5
bobe
teta Mraz
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: hr
Postovi: 1,595
nemam link imam cvf fajl od najnovije reze 1.37 koju sam postigao neki dan, nije još ni tu postana jer radim volt modove pa će na kraju doć najbolja, ovu sam htio tamo stavit no nije validirana, nema veze, još par mjerenja i vfsb je gotov pa za nekih pola sata pucam na 4ghz: goood :
__________________

bobe je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 17:50   #6
Razer
.
 
Razer's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: Zg
Postovi: 11,631
I ja sam se isto prijavio...postao reze od SuperPI-ja 1M...sad šizim jer nikako nemogu promijeniti omjer fsba i meme (cijelo je vrijeme 1:1)...sorry na ot...ali jel netko zna sto da ucinim?...i btw...koje voltaze proca, i čipseta da stavim za brzinu cca 3200?
edit: @Vuco - sorry...necemo vise

Zadnje izmijenjeno od: Razer. 25.11.2006. u 18:12.
Razer je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 18:00   #7
bobe
teta Mraz
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: hr
Postovi: 1,595
omjer mijenjaš tako da mijenjaš brzinu memorije, tj povećavaš je
za 3,2 je fsb 457 i ja na tome vfsb držim na max (1,45v)
za E6300 nisam siguran, no mislim da bi 1,45 trebalo bit dovoljno
btw: sad nemam više vcore undervolt, već overvolt (1,55=1,561v):clap:
negdje sam se preračunao al nema veze, još samo vfsb da sredim i gotovo...

edit:također isprike, pobrisat ću ako zahtjevate
__________________


Zadnje izmijenjeno od: bobe. 25.11.2006. u 18:21.
bobe je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 18:09   #8
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,454
Dečki, ove teme ostavite za negdje drugdje. Nemojte offtopikarit.

Ovdje neka se samo postaju problemi oko dotičnoga site-a te eventualni rekordi, ako se netko oće pohvaliti.
__________________
"Everything with a heartbeat can knock you down"
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 18:59   #9
Mr. M
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: May 2006
Lokacija: Zg
Postovi: 714
Na koji nacin oni slazu liste? Ja bi trebao biti u top20 cpu-z medju venicima 3000+...a nema me uopce na listi
__________________

Mr. M je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 19:05   #10
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,454
Moraš pričekat par sati da ti verificira netko rezultat. Ako si sve ispravno popunio i ako je sve u redu, bit ćeš u top 20.

EDIT:
Citiraj:
ok...budem vidio za par sati...mislio sam da treba i grafu navesti, ali sam vidio da prvi nije napisao koju grafu ima...
Ne treba. Ono pored čega nema zvijezdice nije potrebno, no nije na odmet.
__________________
"Everything with a heartbeat can knock you down"

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 25.11.2006. u 19:44.
Vuco je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 25.11.2006., 19:14   #11
Mr. M
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: May 2006
Lokacija: Zg
Postovi: 714
ok...budem vidio za par sati...mislio sam da treba i grafu navesti, ali sam vidio da prvi nije napisao koju grafu ima...


EDIT: evo, 28. tj. 27 u svijetu (prvi je dva puta postao, update) medju 3000+ vincekima ...jos da mi stave sluzbeno LjINK
__________________


Zadnje izmijenjeno od: Mr. M. 25.11.2006. u 20:16.
Mr. M je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 19:22   #12
Simba-OS
Premium
Moj komp
 
Simba-OS's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: Osijek
Postovi: 359
Registrirao se, postao rezultat SuperPi-a, odabrao CPU sa onog padajućeg izbornika i sad mi kaže - CPU unknown ?!? Jel se to može editirati? Čini se da ne...madr fakr...
Simba-OS je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 20:19   #13
Mr. M
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: May 2006
Lokacija: Zg
Postovi: 714
Citiraj:
Autor Simba-OS Pregled postova
Registrirao se, postao rezultat SuperPi-a, odabrao CPU sa onog padajućeg izbornika i sad mi kaže - CPU unknown ?!? Jel se to može editirati? Čini se da ne...madr fakr...

mozes si editirati... ovdje pogledaj, imas na kraju opisa pise EDIT, BLOCK, DELETE...
__________________

Mr. M je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 20:26   #14
Smartguy
Spiderpig
Moj komp
 
Smartguy's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,042
odlična stranica!!!

kako se prije nije znalo za ovo?? ili to samo ja nisam zna
__________________
Smartguy je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 21:11   #15
Jelc
Super Moderators
 
Datum registracije: May 2002
Lokacija: Zg
Postovi: 17,384
Evo-maknuo sam sa stickya DFI thread.
Da imamo više mjesta
__________________

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 21:16   #16
Smartguy
Spiderpig
Moj komp
 
Smartguy's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,042
ja mislim da bi onda najbolje bilo maknit ovu gore top 10 PCE jer se na ovoj stranici može jako ljepo vidit di ko i šta

Samo neko od moderatora napiše kratke upute kako objavit rezu u prvom postu i to je to
__________________
Smartguy je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 21:24   #17
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,454
Na lijevom izborniku ima "benchmark results" i podopciju "submit". Odabere se padajući izbornik za program za koji se predaje reza i ispune potrebne informacije.

Pa ne trebamo za sve upute pobogu, barem je ovo jednostavno: stoopid

...malo prošnjofajte po site-u i prokužit ćete ga u 5-10minuta.
__________________
"Everything with a heartbeat can knock you down"
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 21:32   #18
Smartguy
Spiderpig
Moj komp
 
Smartguy's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,042
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Pa ne trebamo za sve upute pobogu, barem je ovo jednostavno: stoopid

...malo prošnjofajte po site-u i prokužit ćete ga u 5-10minuta.
nikad ne znaš

nego vidim da se jako teško dolazi do bodova
__________________
Smartguy je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2006., 01:05   #19
aski
Je suis Schumi
Moj komp
 
aski's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,404
__________________
Di sam stao?
-Stalji smo onda kad je *ebem Šćepanović

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2006., 01:09   #20
Juicy
Banned
 
Datum registracije: Oct 2006
Lokacija: Autocesta A1
Postovi: 251
Juicy je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2006., 08:44   #21
Simba-OS
Premium
Moj komp
 
Simba-OS's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: Osijek
Postovi: 359
Citiraj:
Autor Mr. M Pregled postova
mozes si editirati... ovdje pogledaj, imas na kraju opisa pise EDIT, BLOCK, DELETE...
Eh ćoravi...hvala. Bolje da nisam ni editirao. Ispao "very poor" naspram ostalih u klasi. Ništa, Simba - mijenjaj ploču.
Simba-OS je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2006., 10:50   #22
Renesis
Gastarbajter
Moj komp
 
Renesis's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2003
Lokacija: Stuttgart / Rijeka
Postovi: 5,302
Regao sam se, postao svoj rezultat, u klasi smo ja i još jedan.

On ima skor 32.99 ono ideš... a ja pokušavam spustit ispod 38...

IC7 radi svoje... moram ja po led
__________________

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2006., 10:59   #23
McZantex
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 115
I ja sam dao doprinos
Sad idem ownat u svim testovima lol
McZantex je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2006., 11:26   #24
vex
U pod odma sada odma
Moj komp
 
vex's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2003
Lokacija: sl. brod
Postovi: 1,202
Đavo ga nosi, zaokružuje decimale na super-piju

nema on pojma koja je razlika između 12.828 i 12.83 : hitthewa
vex je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2006., 13:27   #25
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,454
Da, ali svakako ako ti daš bolju rezu i daš sliku na to i sve ostalo što je potrebno, da ćeš biti ispred. Bez obzira na zaokruživanje. Iako, nisam ja primjetio da on nešto zaokružuje? : stoopid
__________________
"Everything with a heartbeat can knock you down"
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2006., 13:40   #26
Renesis
Gastarbajter
Moj komp
 
Renesis's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2003
Lokacija: Stuttgart / Rijeka
Postovi: 5,302
a čuj, 15.624 je 15.62, ali 15.626 je 15.63

a to je velika razlika
__________________

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2006., 14:27   #27
Juicy
Banned
 
Datum registracije: Oct 2006
Lokacija: Autocesta A1
Postovi: 251
Juicy je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2006., 14:37   #28
Nasty_
Premium
Moj komp
 
Nasty_'s Avatar
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 383
vidim da su mi nesto slabi ovi sa 4600+x2 bum se i ja regal pa bu odma bolje bilo
usput da vas pitam jel pametno ic preko 1.45 na mom procu kolko sam vidio max u biosu je 1.5?
__________________

Nasty_ je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2006., 14:38   #29
aski
Je suis Schumi
Moj komp
 
aski's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,404
Citiraj:
Autor Juicy Pregled postova
Dobro, mislim da možeš skinut LEVI-a : goood :
__________________
Di sam stao?
-Stalji smo onda kad je *ebem Šćepanović

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2006., 14:51   #30
Juicy
Banned
 
Datum registracije: Oct 2006
Lokacija: Autocesta A1
Postovi: 251
Cekam sonic
Juicy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na