![]() |
Ma to je to, nemoj se opterećivati 99,8% da će normalno raditi, u drugom slučaju pošalješ selleru poruku i dobiješ refound...
To je već stari telefon, cijene su takve jer se riješavaju zaliha dijelova. Pa zadnji ekran koji sam za 4S naručio da popravim materi sam platio 10-ak $... Ja sam već hrpu gluposti tako uzimao, jedino mi HDD caddy za optiku nije radio :D |
Isto si ekran sa ebay-a naručio ili, trebao bi jedan za četvorku, stoji razbijena već godinama :D
Zna itko išta što se tiče baterija, ima li neka provjerena marka/stranica da se može naručit nešto kvalitetno? |
Dobiven je iPhone 6 na poklon, dakle, nema račun. Da li ima kakva garancija bez računa kao kod lenovo uređaja koji se pri prvom paljenju spoje na server i tamo su zabilježeni podaci?
|
|
Dečki, ja sam upravo primjetio na 6S u gornjem desnom kutu nekakvo svjetliju točkicu na ekranu. Nešto slično kao mrtvi pixel, ali ne izgleda tako, nego samo kao mala svjetlija (svjetlija od ostale pozadine) točkica...
To je pretpostavljam za nosit u servis odmah? Imam garanciju i sve... Samo mi se neda što ću bit bez telefona, vjerojatno tjedan dana... :/ |
Što se tiče garancije za iPhone 6 provjerio sam na stranici preko serijskog broja, ali nema podataka pošto uređaj nije upaljen, još je vakumiran jer će ići u prodaju... Pa svaki novi iPhone valjda ima garanciju preko serijskog broja?
|
preko serijskog broja ti garancija kreće od dana aktivacije ak se ne varam
e sad ak je kupljen u vip/tmobile, vrijedi od datuma kupnje (nisam siguran točno al pretpostavljam) |
Ima tko iskustva sa ovak nečim?
http://www.ebay.co.uk/itm/Sinjimoru-...gAAOSwBadTrS-z |
22 GBP za taj komad plastike? Way 2 much.
|
Kolegici s posla je klinac razbio staklo na 4s i pobrisao sve kontake.
1. gdje bi se moglo zamijeniti staklo u RI i za koliko novčića? 2. kako vratiti kontakte? Nije vršila sync sa iCloudom. Navodno da ima na laptopu neke stare kopije spremljene sa iTunesima. EDIT: riješeno pod 1 - mora se mijenjati staklo zajedno sa ekranom i to dođe 350kn što joj je totalno neisplativo za tako star mob. |
iPhone mobiteli - 2. dio
Da, iExpert u Rijeci kod Mustang trgovine na Jelačić trgu.
|
stavka 2.. vrati zadnji bekap.. pa budu se vratili kontakti
|
Naruči sa ebaya ili alija i nek zamjeni sam ili da nekom ko bi mogao zamjeniti..
http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw...ne+4s&_sacat=0 |
Nemoj krivo uputiti ljude da gube vrijeme bez veze. Na iphoneu ne mozes u kucnoj radinosti mijenjati samo digitizer.
|
Žena odustala kad je čula da se mora mijenjati staklo skupa s ekranom i da bi je to koštalo bar 350kn. Ionako za par mjeseci produžuje pretplatu pa će uzeti neki drugi mob.
Ujedno je izjavila da joj iP više ne pada na pamet i da odlazi na Android. |
Citiraj:
|
Istina. Ali onaj koji se ne razumije lako naruci krivo ;)
|
Nitko ne pise o iphone SE? :kafa:
|
Citiraj:
Ma nema se što pisat 😄 čekam da dođe kod nas i zamjenit će moj trenutni 5S 👍🏻 |
|
Prodao sam svoj 6s nedavno ovdje preko foruma. Iako sam koristio i vece mobitele, 6s obicni, a ne plus verzija je meni osobno nezgrapan za koristiti. Cekao sam na ovaj SE. Dizajn me razocarao u potpunosti, ali eto, vise cim im love ici u dzep.
No sve ostalo je odlicno. Ali samo ako ce imati 2gb rama. Onda uzimam 64gb verziju 100% :) |
Gledam Keynote. Polovica je reciklaža doslovno, polovica je reciklaža iPhonea 6S, a treća polovica je reciklaža iPada Pro.
Otkad je Apple postao ovako dosadan? |
Citiraj:
|
Čini mi se da će cijena bila malo previsoka tj. da omjer uloženo/dobiveno baš i nije povoljan
http://www.gsmarena.com/heres_how_mu...news-17349.php |
O sudbo kleta, moraju usrat :)
I ja sam baš mislio ženi uzet, ako ništa zbog super kamere i zato što joj veći telefoni poljube pod jednom dnevno. Ali prerano sam se poveselio :) |
Ne kužim, a što se mislili, da će koštat 2000 kn :D
Čim se malo spuste cijene na tržnjacima ubost ću jedan SE |
Netko je lijepo rekao da smo dobili hardver iP6 u kućištu iP5. Osobno baš i ne vidim što im je to trebalo jer više nikad ne bi uzeo 4" mobitel bez obzira na hardver u njemu.
|
Rođak koji prati Iphone jos od 3gs i uzima novog "s" svake generacije, koliko god je hvalio 5s i sprdao se sa "televizor androidima" kaze da nezna gdje mu je bila pamet nakon mjesec dva koristenja 6s :)
|
Citiraj:
Jedan SE uzimam. Bas zato sto ima iP6s hardware, a manji form factor. Za mene boljeg mobitela nema. Jedina prava konkurencija je Xperia Z5c, ali mi je cak i ona malo poveca, iako je mobitel odlican. Jednostavno za posao zelim mocan, ali malen mobitel. Da mogu baratati svime jednom rukom. Uz taj manji uvijek u privatne svrhe koristim i veci mobitel, ali sam cak i tu odustao od 5,5 ekrana. 5" max. |
Apsolutno je da će SE imat svoj dio tržišta, i to poseban. Ko što i Z Compacti imaju, čak su i prodavaniji od veće braće pa je to očito i Apple nanjušio. Sad još sam da se Sammy prikrpa, a postoje naznake da budu na ljeto ili jesen dali nešto za borbu, čist da drže ugled u kopiranju :D
|
Slažem se sa Milenim, 6 je nezgrapan za korištenje jednom rukom (a nemam malu šapu). I ja mislim da će SE biti moj sljedeći mobitel.
|
Citiraj:
|
Žena dobila novi iPhone 6s, pa tražim neki cover tipa ovoga + staklo jer je baba nespretna, no ovo su poprilične cifre, cca 40-50 dolara za sve skupa... Može li se proći jeftinije?
|
Tog tipa pogledaj Ringke, jeftiniji, a ako je verzija s PC bumperom , onda i OK. E sad, meni bi uvijek prvi izbor bio Zoogue . Da izgleda čudo, ne izgleda, ali imao za s3 i po kvaliteti mu niti jedan drugi TPU nije bio ni blizu. Ima i fantastičan grip zbog ovih rebrica . A svako toliko su akcije i bude po 3,4 USD.
http://www.zoogue.com/iphone-6-6s-case-social-pro/ |
Thanks meštre.
Btw sad skužio da sam dobio iPhone s oštećenjem ekrana :stoopid: Mala crtica, ali ekran ima oštećenje. Nosim nazad na reklamaciju u Links. Sad će biti veselo ako vele da ne uvažavaju fizička oštećenja, a nije moja krivica. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
UF. Mrvu premali. Da je 4,3" - 4,5" s tim specifikacijama po prvi puta bih sebi uzeo iphone kao primarni uređaj.
|
Citiraj:
Pa iPhone 6S ima iste (bolje) specke i 4.7" je. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:45. |