![]() |
Citiraj:
|
ne znam gdje da postavim pitanje pa budem ovdje, jedan kolega je postao slike riga u nekoj kvazi komodi i iznad nje je bila cijev za odvod toplog zraka. Jel kome možda zvoni gdje bi to moglo biti? Nemogu nikako naći
|
|
To sam ja slago ali malo mi je promjer cijevi malen , tocnije 150mm a ventilator je 200mm , tako da na ovim ekstremnim vrucinama sam otvorio jednu stranu kutije i digao rolete malo da pod njih puse van punim protokom.
Trebao sam kupit 200mm flexi cijev ali nikako realizirat :D |
Hvala! Ja slicno slazem samo ce mbos i psu sa bokova, 30cm vent dolje i zanima me da li ce reci gornji vent od 14cm biti dovoljan ili treba veci?
|
Citiraj:
Jer ja imam problema s AMDom, jednostavno se majner kreša odmah u startu... |
Citiraj:
na čemu majnaš i koliki ti je hashrate? |
Citiraj:
Pa probaj smanjiti... |
Samnjite overclock, izgleda je osjetljiviji miner, pa baca driver stop responding
Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
Nažalost nije niti overclock niti intensity... mislim da je problem do biosa, jer su sve grafe fleshane za ETH.
Ali ono što je čudno, 1 rig radi normalno, ostali rigovi s istim postavkama i hw ne rade... |
Citiraj:
1080ti 45-46MHs po kartici Mislim da je +120 core i 80tdp Majnam od 28.07 i nekih 7000 komada do sad sa 6 kartica |
Citiraj:
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Mislim da nije moguće da je nešto neispravno jer radi se o doslovce 10 rigova koji ne žele majnati signatum...dok ostale valute normalno majnaju...
|
Moguće da je do BIOSa... meni je memorija na -500 i nema nikakvog utjecaja kad majnam skunk, lbry ili skein algoritam.
Dok je za ETH bitnija memorija |
Citiraj:
na 2 riga sa 1060tkama. Sutra ću probat ati rig pa da vidimo. |
Kad spustim memoriju, mogu izvuci nešto sitno vise iz GPUa
|
Citiraj:
EDIT: zamjenio raisre, premjestio memu... sad testiram, ako nejde, onda bios jos ide. Btw, jel se tebi smanjuje hashrate svake minute ? krene mi sa 100 pa završi na cca 96-97 nakon pola sata... Temp donekle u normali, do 69C (1060) |
Mislim da ti pričaš o ETH :D A ja u Signatumu... Signatum nema šanse da imaš 100 hash...
|
Citiraj:
http://www.oldschool-samp.com/slike/thumbs/dadawxw.png Zasad sve ok. Mislim da je sp5 miner zajebavao. sp3 radi super (no to nikad ne znaš dok ne prođe par sati :D) Ti koristiš (100%) official cc miner i dobivaš 60-65mhs, jel ? :D :P |
hm... :D
Daj link za taj majner :D BTW on je samo za nevidiju? |
Citiraj:
Uglavnom, lik koji je "napravio tj. moddao" taj majner traži 160$ u BTCu (na bitcointalk) za isti btw :) https://www.dropbox.com/s/19kcmppefn..._pivu.zip?dl=0 (dodaj svoj bat, ne zaboravi dodat 64 sufix u batu ako ide cuda 8.0 (sp5), ako ne, onda koristi ccminer.exe (sp3) - uglavnom, vidi sto ti bolje radi) Osobno, sp5 mi ima bug da spusta hashrate ali daje cca 2-3mhs vise. Zato koristim sp3. Javi kako radi. Ovo je sa official sajta...ne kuzim kak 18mhs... http://www.oldschool-samp.com/slike/.../screencsc.png |
Bolesno, na GTX1070 mi je sa 19 digao na 27. Na GTX1060 sa 11 na 16
Imaš kaj pametno za AMD? :D |
Citiraj:
Meni i dalje nestabilan rig... ne znam sto da vise probam :D |
Pa radi ti na 16? Kako misliš nestabilan?
|
Citiraj:
|
Hvala Rane. :respekt::respekt:
Meni se digao rig sa 6x 1060 3gb, s 75 na 101 MH/s |
Citiraj:
sad još da skužimo kako do 18 :) |
Da nije power limit na 100% pa ide i veci oc?
|
Jel mi može netko pojasniti jednu stvar? Znači SIGT ima lokalni wallet na pcu? Kako se sa njega prebacuje na cryptopiu i trejda/prodaje što već?
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
A prebacuje se kao i sa svih walleta, tako da pošalješ sa adrese wallet1 na adresu wallet2 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:23. |