PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Ljudi WOW je stigao i u vasu de-za-vu! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=17284)

Elven 24.03.2005. 13:04

Re: n00b pitanje...

Citiraj:

Originally posted by Rijecani
Razvijas lika jako dugo... što se desi kad lik krepa (sasječe ga nekakav izli entitet), pretpostavljam da ga nerazvijaš iz početka, ali što je sa itemima, nofcima i sl.
Sve ti ostane. Gineš puno puta, raisaš se, jebiga, onda ti se malo itemi oštete i moraš ih popravljati, ukoliko često gineš imaš timer kad se možeš sljedeći put ressati. Nadam se da će uskoro uvesti i neki exp loss ako pogineš da ljudi više paze, jer su mi ovako dosta neoprezni. ali je zato odličan gušt u recimo stranglethorn vale ili sličnim ogromnim područjima ako nemaš konja. onda paziš da ne umreš jer moraš 5 minuta trčati do tijela :) Pitaš se šta je to corpse run?

Za sve odgovore oko WoWa pogledaj www.worldofwar.net
Odlična stranica na kojoj ti je sve objašnjeno.

ozren 24.03.2005. 13:10

Re: n00b pitanje...

Citiraj:

Originally posted by Rijecani
Razvijas lika jako dugo... što se desi kad lik krepa (sasječe ga nekakav izli entitet), pretpostavljam da ga nerazvijaš iz početka, ali što je sa itemima, nofcima i sl.
igra je napravljena tako da nije preveliki stres ako zgines - to je dobro. jer nikome se ne gubi oprema, upada u DT-ove i takva sranja.

upravo zbog toga kaj igra nije stresna mi je i super :)

Chuby 24.03.2005. 14:06

jos cu prodat dusu HT-u i uzet DSL zbog vas WOW-ovaca :D
to ce onda bit kraj mog drustvenog zivota........ ko kad sam otkrio fallout i baldurs

brunovidovic 25.03.2005. 03:34

Citiraj:

Originally posted by Chuby
jos cu prodat dusu HT-u i uzet DSL zbog vas WOW-ovaca :D

ovo ja napravio...

gospar 25.03.2005. 19:44

kretenizmu nema kraja. ekipa ako imate vremena skoknite do alt.games.warcarft grupe, tamo je jedan degenerik po imenu Mr blizzard otvorio ovaj topic

*** the official "post your WoW account name and password on usenet" thread ***

could you all please post your account names and passwords here on usenet
please thanks, it will help us with the current server maintenace.

i sada mu ljudi postaju username i password
:D

@Paske

jel bi mogao saznati kod za macro, koji ce raditi isto sto i cosmosov. rijec je o ovome ja drzim CONTROL i dok je drzim bilo koju caroliju drugu izaberem bilo misem ili brojem da je bacim ravno na sebe znaci selfcast

brunovidovic 26.03.2005. 11:48

oso sam na newsgrupu i stvarno...ne mogu vjerovat...

darth_maul 27.03.2005. 03:53

danas je pao Azuregos ,raid encounter boss u Azshari, nas 40 lvl 60 smo ga pola sata ubijali (prije toga 2 sata dok nismo skuzili kaok i gdje) samo da bi na kraju 2 tipa ninja lootala sve iteme (2 epic,2 rare, hrpa uncomona) zbog buga u master loot sistemu.Naravno tipovi su svima na ignore i sumnjam da c eikada igrati wow s drugim ljduima.

Paske 27.03.2005. 23:27

TT

Jadno STVARNO jadno :o

brunovidovic 28.03.2005. 00:32

ma i vise nego jadno...

nego ekipa, jel imate vi problema sa instancima?? Sta se taj server tolko cesto skrsiii??

gospar 28.03.2005. 19:01

stalno se krsi kad sam isao u deadmines 4 puta bio je 2 puta skrsen, kad sam isao u gnomerang 4 puta isto 2 puta skrsen i tako...

BELIAL 28.03.2005. 23:31

Yay napokon lvl 40 i pao je mount (makar sam se zaduzio 14 gp, al to nije sada bitno) , joj kako jedva cekam battlegrounds da napokon mogu klat aliene kako spada, danas su me tako raspizdili, gankali bar jedno sat vremena ><

Paske 28.03.2005. 23:35

Navodno je riješeno nakon ovog zadnjeg maintenca .... živi bili, pa vidjeli :D

Paske 30.03.2005. 11:15

Citiraj:

Originally posted by BELIAL
Yay napokon lvl 40 i pao je mount (makar sam se zaduzio 14 gp, al to nije sada bitno) , joj kako jedva cekam battlegrounds da napokon mogu klat aliene kako spada, danas su me tako raspizdili, gankali bar jedno sat vremena ><
Samo ti fino wisperaj čiku Bullrocka.

Ako si ne dalje od 2 skoka wyvom - dolazim pedere koknuti :D

darth_maul 30.03.2005. 14:40

1 privitaka
Posljednje sekunde Azuregosa

BELIAL 31.03.2005. 01:15

Citiraj:

Originally posted by Paske
Samo ti fino wisperaj čiku Bullrocka.

Ako si ne dalje od 2 skoka wyvom - dolazim pedere koknuti :D

Hehe pa da nas zajedno gankaju :) bila mi je vecina xx lvl :) al sto je je ekipa je super ::beer: , Florijana se cak nudio da putuje 10 min da dode da gine s nama ^^

@darth_maul: daj probaj negdje malo vecu sliku :) jedva sta vidim

btw. ameri su poludili
neko vrijeme je bilo prek 155 stranica :)

Paske 01.04.2005. 08:40

Ah jebiga - sad tek vidio da si 40 :D

Znaći likovi su 50+ LoL

U tom slučaju čika Bullrock sa lvl 45 se slobodno sakrije u mišju rupu :D :beer:

BELIAL 02.04.2005. 00:53

Ajme to sam ceko koji lOL za prvi april ;:D panda expres i warbux :D jest da sam malo popio (i zbog toga sam fulo danasnji raid ><) i da mi sada sve smijesno, al ovo je fakat genijalno :) GG blizz jebite EQ12 u zdrav mouzak :)

Paske 06.04.2005. 14:25

ccc 5 dana bez riječi :eek:

BELIAL 06.04.2005. 14:44

Svi su prezauzeti igranjem da bi pisali ;)

Ja ce vec pocinjem brinut da nikada necu imat za epic mounta 45-ti sam lvl a jedva 50 golda imam ><

Paske 07.04.2005. 08:32

LOL - ti se na lvl 45 brineš za epic :D

Bolje se brini da nabiješ do 50, pa možeš polako u Maraudon :D

Elven 08.04.2005. 10:35

ma ja već bio u Maraudonu., sa 42 lvl (to je bio opak powerleveling :)) i kasinije kao 44.
Sad naravno moram opet, kao 46 jer nisam sve završio.

Totalno su cool oni slimeovi :))

BTW Jučer sam vidio lika u Ironforgeu obučenog u Tuxedo Jacket, to vam je pravo pravcato odijelo. I nije mi htio reći odkud mu jer kako je rekao, nekim ljudima je pričao, pa su i drugi počeli to furati, a on želi biti unikat jer je to njegova furka.

Sve u svemu svaka čast Blizzardu, jebeno dobra fora mi je bila kad sam vidio poslovnog čovjeka da se šeće na relaciji Auction House - Banka i misli si "Vidi sve ove barabe ovdje"

:D

ozren 08.04.2005. 11:41

meni treba jos danas ili sutra pa cu napokon Lv40... pa da napokon dodje konjica i plate :)

brunovidovic 08.04.2005. 13:08

a evo jednog negativnog iskustva....
bido se za neke stvari, bidovi nisu prosli, pare dosle na mail(rijec je o 60 golda), pokliko sve i nisu sjele na racun...
javio se GMovcima i rekli su mi mailom da ce mi mozda vratit...mozda

nabim im ja mozda u nesto

Paske 11.04.2005. 10:51

Citiraj:

Originally posted by brunovidovic
a evo jednog negativnog iskustva....
bido se za neke stvari, bidovi nisu prosli, pare dosle na mail(rijec je o 60 golda), pokliko sve i nisu sjele na racun...
javio se GMovcima i rekli su mi mailom da ce mi mozda vratit...mozda

nabim im ja mozda u nesto

UUU EBOTE - ovo je već gadna stvar :eek:

Doduše - koliko vidim po Blizz forumima, nisi jedini.

Kad im padne server, zna se zblesirati baza podataka, a gameri VESELIII - lol :D

BELIAL 11.04.2005. 20:14

Da meni nestane 60 golda, ja bi iso tuzit blizz, a mislim da cu ih ovak i onak tuzit, jer me jebu serveri nes :)

Paske 12.04.2005. 11:29

Ma serveri nas SVE jebu - a mi se lobodno možemo jebati oko toga :rolleyes:

kaj se tiće golda - slična situacija i meni s AH u Gadgeztanu ....

BELIAL 12.04.2005. 14:50

Sta se desilo? daj reci da nebi bilo nismo znali :)

brunovidovic 12.04.2005. 15:10

pa ja sam se bido za neke stvari, bidovni nisu prosli i kad sam trebo skinut pare sa mailboxa...nisu se skinule, al zato mailovi jesu :)

...ma nek mi vrate i 50 bit cu sretan

Al da im pas M moraju vise sredit situaciju sa serverima...ovaj moj al akir stvarno zna srat...

Paske 14.04.2005. 08:42

I meni je mail popapal 26g.

Nakon razgovora s GM-om zaključak je: shit happends, live with it :(

bude 14.04.2005. 16:13

Paske koji ti je nick? Da te kicknem iz gilda ako ne budes bio dobar :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:26.