![]() |
Briši post
|
.
. . 5.PREKRASAN DIZAJN :puke:...mi se od moram imat ajpod,ajfon,ajmek i idem na Fejsbuk-generacije... |
Ajme opet rasprava. Inače svatko tko je koristio MacBook (Pro) bilo koje generacije, i nakon toga uzeo običan laptop u ruke vidio je razliku.
Ostalo iz videa je manj-više crap. |
Citiraj:
|
prenosim video s prethodne stranice
Citiraj:
takoder je primijecen dio jednog komentara koji je prilicno tocan za odredeni dio foruma Citiraj:
I'm a PC |
Citiraj:
Apple i Mac su totalno beznačajni u grand scheme of things i to je razlog što EC-u Apple uopće nije na radaru. Njih prcaju za zamjenske baterije i univerzalne punjače za mob, pa će novi iPhone to morati imati ako se želi prodavati u EU. |
Taman kad bi trebali pohvalit "ekipu s televizije" da je konačno bacila obraz malo na tehnologiju, te da su ju pokušali (bezuspješno) shvatiti i prenjeti svoje znanje, odnosno informirati širu publiku putem ovog priloga, oni naprave takve sranje od istog da je to za nepovjerovati.
Ja to gledam ovak - nas tu 99.999% s foruma se razumije u sve to što su oni nablebetali u prilogu i gdje su pritom pogriješili u njemu, a 99.998% zna barem 10x više od onog što su oni prezentirali, tako da je ubiti u nama problem. Jednostavno smo si mi krivi što smo prekvalificirani i prepametni za to. :D Meni je osobno najbolje bilo kad je rekla da joj za "proper uštimavanje" nekog novo instaliranog programa na PC-u treba cijeli dan. |
Citiraj:
windowsi su samo komad software-a i kao takav se pojedinačno prodaje. |
|
@gabre
Izjava ti baš i ne stoji, pa i HP prodaje svoja kompletna brand name računala od tuđeg hardwarea, isto kao i još xyz kompanija. Po ničemu se ne razlikuju od Applea. I OS X je zaseban komad softwarea i kao takav se isto, poput Windowsa, pojedinačno prodaje. Ovo što je Mar reko je dobro... @thopok - svatko će uvijek "prat" po svome... Ma glavno da su oni nama sretni što ih predstavlja slatka cura, to im je očito najbitnije. :) Nema veze što je nadrobila gluposti. |
Kaj je to "monopol u hardverskom pokretanju PC-a na svijetu"?
|
Izjave mlade dame:
a) apple proizvodi hardware i software b) apple ima kvalitetniji hardware i tu ne mislim samo na proceosr, hardware i rame c) lijepiši dizajn d) pc je radio dok ga nisam trebala koristiti e) windowse trebaš podešavati cijeli dan Izjava ovog grdog lika: a) igrice b) igrice c) igrice i grafička Niti žena niti lik nemaju baš previše pojma o čemu oni zapravo pričaju. Samo mi je kraj bio zaista smiješan kada je žena izjavila da Mac ima kvalitetniji backup. Sve u svemu totalni crap od priloga. :) |
Citiraj:
Koji FAIL :D Citiraj:
Pa kaj su svi na toj stranici totalni kreteni i nemaju pojma o računalima koja koriste? :stoopid: Baš me zanima kaj bi bilo da im netko tamo napiše da žemska nema blage i da je većina izjava činjenično netočna. :D Citiraj:
|
Da i to mi je bilo smiješno, "kvalitetan backup", em je izjava "na razini" (definicija "kvalitetnog backupa"? WTF?) em je TimeCapsule jedan od većih failova Applea.
Nastranu što je enormno skup, software u većini slučajeva ne radi kako treba. Koliko sam imao prilike gledati i čitati po netu, a i kolega mi ga ima, to što ljudi backupiraju putem njega na kraju ni ne uspiju restorati to natrag. |
Citiraj:
da li HP ima svoj OS koji stavlja na ta računala. drugo, hardverski kvalitetom su NEUSPOREDIVA. kvalitete kućišta, hardvera, hlađenja, itd.. HP-ova brand name račnala su ti ništa nego obični piceki u ružnim caseovima. pogledom unutra vidiš koji je to jad i bijeda... no tema nema smisla, mogu samo zaključiti da je malecka slatka i bilo mi ju je fora slušati :) uvažavam mišljenja i pokušavam bit objektivan uvijek, no nije u redu kenjati protiv Applea ili PC-a. U krajnosti, PC kao brand ne postoji :beer: apple predstavlja jedan kompletan proizvod, out of the box, sa svime da je funkcionalan taj čas kad ga izvadiš, uključujući i backup ;) i koji svaka šuša zna podesiti. aj to nekom laiku reci da napravi u PC-u, a da ujedno funkcionira tako dobro ko na OSX-u.. nemojte pričat o nečem što niste probali.. jer backup na Osx radi savršeno. jednostavno. ili kako bi moj prijatelj rekao - RADI. P.S. ja ne vidim ništa loše u onom videu, zapravo su sa stajališta jednog normalnog usera bili sasvim točni. |
Citiraj:
Ne znam koliko vas je bilo u prilici biti u ovakvim emisijama, no IME, najbolje je biti maksimalno suzdrzan i ne ulaziti u prevelike polemike. Na stranu sto ovo dvoje nema tri ciste o cemu baljezgaju, ali ipak.. Takodjer imajte na umu da je urednik emisije takodjer tabula rasa o temi o kojoj je bila rijec, tako da je to double facepalm fail! Citiraj:
Citiraj:
Pogledaj, kad vec nikada u zivotu nisi otvorio brand masinu, whitepaperove i datasheetove te se skoncentriraj na "thermal" dio u njima. Citiraj:
|
Ah Gabre... Bolje da si ti bio u tom prilogu umjesto one cure, nekako mi se čini da bi to bolje sjelo. :p :D
Kao što rekoh i prije, uvijek će netko "prat" po svome, i tako u krug možemo dovijeka... Iskustva s Macom ima dovoljno i ja ti osobno, na ovo što si ti, mogu protuargumentirati, ali mi se, iskreno, stvarno neda... EDIT: Etoga, Wolv i Bubba to the rescue! :D |
Citiraj:
Sasvim je točno da: Apple proizvodi svoj HW i SW Da je riješen problem piratskog SW-a za mac Da koristi bolji proc, RAM, i sl. Daj me nemoj. Da se razumijemo osobno nemam ništa protiv mac-a izuzev cifre kod naših lihvara, no činjenica je da je video jedan veliki BS prepun dezinformacija Citiraj:
|
Citiraj:
ja tu vidim i monitor i kućište, i tipkovnicu, i matičnu, i miš.. itd itd... moram ovdje stat na stranu ejplovaca :D , video je takav kakav je, a i bubba vam je dobro napisao ja osobno tvrdim da su Apple računala nešto najkvalietnije što možeš danas kupiti (od računala, jel). to je moje mišljenje. :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Za svaki slučaj da te podsjetim: curica veli: Citiraj:
Citiraj:
Navedi mi ime te tvrtke koja proizvodi sve to :D Dakle nećemo sad o procesoru i matičnoj, ali navedi mi ime firme koja za mek proizvodi kućište, miš, tipkovnicu, LCD panel, adobe paket,... |
Mozda Eurovoće zadruga u Orahovici? :D
|
a što si se ti toliko uhvatio što je jedna slatka mala rekla... bokte, u najmanju ruku kao da je Setve jobs to izjavio... :D
ja joj sve opraštam :P pa hardver i je kvalitetniji... :) a i hardver i softvare pravi ejdna firma, jel tako, sve je pod jednim imenom Apple.. i to ti 99% korisnika smatra istinom. i tko smo mi da tvrdimo drukčije. :P |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Gabre, kažem ti, odi se nadiši friškog zraka :D Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da imaš pravo, dobro bi mi došla jedna šetnja maksimirom :D
|
takoder je istina da ce doticna vjerojatno biti daleko uspjesnija od nekih koji mnogo vise znaju(dok isti iz nekih razloga i nisu bas za televiziju):kafa:
|
Citiraj:
Ali ono, who gives a ... |
pa takav je dojam(vjerojatno je fokusirana na bitno inace), dok se npr. "korisnik PC racunala" samo igra*(a upravo takav predstavlja prosjek)
*to me podsjetilo da su takve bas na TVu (ne samo) jednom ocrnili |
Citiraj:
ma ti mene ne razumiješ.. :goood: Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:45. |