![]() |
Mjenjam malo rabljeni dres Dinama za isti takav Slavenov. Ponude na PM. :zdero:
|
Šta Vručina uradi danas Dinamu, to je za plakat kako igraju Dinamovci.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
i neznam zašto se toliki teret svaljuje na trenera... ipak je on budala koja se dere sastrane i viče i maše bzvz... ti se pomakni tu, ti čuvaj ovog... vauuu -.- nemože on uletit u teren i dat gol... zato su tu igrači... a to kaj serete po ivankoviću... pa valjda on trenira s tom momčadi i zna ko je sposoban ko nije (izuzmimo balabana :D)... a općenito o hnl_u... jad i bijeda :S |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
svi seru po dinamu. sto razumijem, ali niko, bas niko nije reko da je slaven bio bolji. a bome smo uzeli guze dinamu danas. nije 5:2 ali ipak pece.
bojan vrucina je sebicni genijalac i pravi igrac. par klasa iznad svih napadaca u hnlu. |
kako smo ih rasturili hehe...
slaven belupo,jacee!!!!,slaven belupo!!!,jace,slaven belupooo!!,najjace!!!Slaven belupo!!!!,volimo... |
Citiraj:
|
Mislim da je pocela padalica u dinamu, to mora proca svaka bolja momcad,jednostavno dodje vrijeme kad ti sve ide nizbrdo i kad dodje do odredjene tocke, mora se vratit. Ako je Dinamo prava mocad,vratit ce se, a Slavenu sve pohvale,stvarno su momcad.
A mikic je dobio crveni jer je lupio igraca bez veze,dok je trcao i nije ni loptu imao... igracina i po... |
Omg i tekma Hajduka i Intera. Onaj Hajdukov komentator rula ..... trebali su Mamica pozvati da bude i on tamo. Sudac je prica za sebe, puhnes mu za vrat on svira penal, ocito Hajduk mora pobjediti.
|
Imali su sreće u 92 minuti. Večeras nek se pomole lijevoj stativi.
Žuti su danas ipak bili bolji. |
Je, totalno nezasluženo su se zguzičarili za bod, žuti su bili bolji:)
|
Na jednome svaka cast Hajduku... na navijacima
10 000 protiv Intera... Dinamo i kada je igrao ligu uefe i bio uvjerljivo prvi, i imao i Modrica i Corluku i Eduarda i Vukojevica nije mogao protiv bilo koga navuc 3000 ljudi, osim protiv Hajduka. Dinamovim navijacima uvijek nesto ne pase pa ne dolaze na utakmicu... Uvijek cekaju da se nesto promijeni, da nesto bude drugacije pa da oni dodju... I tako vec 20 godina |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
bezveze... to je inter trebao dobit... ajdukovci imali srece... :( . a dinu radu uopce netreba komentirat..
btw Damir Krznar mi je bratic :D ( interov C ) |
Croatia Sesvete - Hajduk 1:0
Rijeka - Šibenik 0:1 Cibalia - Zagreb 0:1 Zadar - Varteks 1:0 Inter - Slaven Belupo 0:0 Pih, odigrano pet tekmi a pala samo četri gola:stoopid: Mislim, ne bunim se na onaj Palićev:p ali sam očekivao golove barem na Inter - Slaven Belupo... Završila je i tekma Dinamo - Osijek 1:0 |
Dobro je, žuti su izvukli bod. :p
|
Danas su sve tekme u 15.30 osim Rijeka-Dinamo u 20.15 HTV2
Kaj se tiče Dinama: Citiraj:
|
lol svasta...
Tko ce im branit? :D filipeeeee :D |
Citiraj:
Trener golmana Mario Jozić če biti drugi golman. Dinamo je zreo da izgubi ,kad Carlos igra u obrani to je bar 1 poklonjeni gol protivniku. :D |
Navodno budu istrčali:
Lončarić, Etto, Lovren, Carlos, Ibanez, Hrgović, Sammir, Tadić, Morales, Mandžukić, Balaban. Edit-tekma je odgođena...navodno su u busu još petorica otpala (da nije crijevna viroza?:D) Ono, usrali se...:p |
Ovi iz Dinama su baš baksuzi, kao još pet igrača je dobilo virozu putem pa je odgođena utakmica.
|
Meni je sve to malo sumljivo;....
Pitam se kakva bi situacija bila da se tako nešto desilo Rijeci. |
Gadi mi se HNL kad vidim režirane utakmice kao danas Slaven-Cibalia .
|
Citiraj:
|
Ajmo pogađat tko bu novi trener Ajduka?:)
|
Vulic da ga jebes.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:19. |