![]() |
Ja možda danas opalim domaću pizzu:)
|
Citiraj:
BTW je li tko vidio nove Green proizvode u Protisu? Zanimacija za zube & zanimacija za nepce :roller::dajpivu: |
Ja sam u 22 maznul čevape i sada....patim!
|
Sinoć izvadio cijeli ćiknšit iz škrinje pa danas bude pohan uz rizi-bizi:)
|
|
Citiraj:
|
rađe ja u to bubnem pršuta i kadulje (koja mi je sama po sebi puke, ali u ovoj kombinaciji i manjoj količini je dobitna).
|
Da su si dale malo truda mogle su napraviti Raviole.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ravioli http://en.wikipedia.org/wiki/File:Ra...la-ricotta.JPG Naprave vulgaris tijesto od brašna i jaja s malo soli (ko za rezance) i napune ih recimo smjesom ko za bolonez ili musaku. Uz njih najbolje ide hladno kiselo vrhnje s umućenim češnjakom u granulama. Večera: Sir s vrhnjem, suha vratina i raženi kruh. |
Lazanje 4 sira ispred mene,izgledaju blaženo,predivno,sliko bih vam ih al jednostavno sam pregladan i želim ovu divotu strpat u usta što prije.....a miriše ko ....mmmm :D
|
Citiraj:
Inače doma mi stara zna napraviti baš dobro lazanje sa lignjama (unutra su kolutići). Prefino |
Tuna, dimsi, paradajz, paprika, krastavci, masilnovo ulje, vegeta twist i masline=salata :D
eto to sam proždro :p |
Čušpajz Slatko zelje s paradajzom i suhom vratinom + kukuruzni kruh.
A za desert zlevanka od jučer navečer, šteta kaj su ostala samo 3 komadića. Dva meni jedan ženi. :D |
od jučer ostalo dosta pohanaca jer nisam niš jeo za večeru, a stara nekaj drugo jela. Tako da danas to meso strpao sa par krumpača u protvan i zapekao zajedno sa sirom i vrhnjem. Mljac!
|
Dovlekla žena 4 posudice malina...mmmm....:D
|
jučer brdo razne hrane za ručak (skupilo se leftoversa)... da ne spominjem neke tamo njoke sa parmezanom, meatloaf, rizibizi, piletinu, pire itd.
međutim njegovo kraljevstvo domaće glavice kiselog zelja sa dolca je ušlo u moj taperver... kako samo volim te zlatne listiće zdravlja žderat ko pravi žderonja - list po list uz svaki zalogaj :D :D |
Danas pečena teleća vratina, domaći pomfač, matovilac.
Raženi. Žuja:D |
čevosi u medvedgradu :)
|
Većeras idem na Pizzu ... samo se dvoumim između dvije pizzerije... Orfej ili Pompej... hmm
|
Jelen; u umaku od višanja. :D
|
Danas budu juneći odresci dinstani na lovački i knedle od kruha:nuts:
Ubil bum se ko zadnja njasvi:D |
Uff, pečena svinjica, zelena salata, te njoke u umaku od bešamela sa parmezanom. Osjećam se ko onaj Kirby iz onih starih igrica!
|
purica, mlinci, goveđa juhica i zelena salata :)
|
Sarme i pire :amen:
|
jucer bolonjez i oni tanki spageti a danas peceno carsko (@Jelc - uvijek se sjetim tebe kad netko spomene carsko, nemam pojma zasto :)), krumpir i kristalka na salatu
a za desert: kesten pire :) skuhala sam bolonjenza od kile mesa :D tako da cu iduc tjedan jos radit lazanje s tim :) |
Raca, mlinci cikla.
Slana štrudla i neki kolač sa filom od kestenpirea. |
Danas ništa,rigao sam pol dana :D
|
Prije 10min pojeo prve dvije sarme :). Zima će bit zakon :D
|
Citiraj:
|
eto baš fino...ja čim vidim picu sjetim se tebe :D
jutros nisam stigel nikaj pojesti ali sam si sinoć oko 23h složil klasiku: bijeli kruh, majoneza, sir i podriguša :p |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:06. |