![]() |
Citiraj:
|
Lasagne su u pecnici. :zdero:
|
Prasci, mene bolesnog ste si našli. Jbg tipfeler.
Ali upravo sam smazal 3 štrukla dupljaka s juhicom i za sad mi nije niš. |
Citiraj:
Ti bolestan???:stoopid: Prepeglala ti karticu, ha?:D |
|
Ja sam se ubio veceras u pizzi :D
|
Danas fino čušpajz sa mahunama, pohanac i salata od mahuna. Predobro
Citiraj:
EDIT: Dal itko zna koja je salama = onoj "američkoj" Pepperoni http://en.wikipedia.org/wiki/Pepperoni Danas idem delati pizzu, a mislim da sam probao apsolutno sve kombinacije koje postoji osim te. Znam da uvijek mogu hiti kulen il tak neš, ali rekoh ako netko zna, zaš ne probat! |
Zadnja dva dana sam se ubijao u sarmi, danas bum prerezal sa pečenom puretinom, krumpačem i matovilcem:)
Žena dela nekakvu tortu (čokoladni biskvit, kesteni, čokoladna krema i šlag):nuts: |
Juče je bilo carsko meso s krumpom u pečnici....preskočio sam ručak jer sam se kasno digel al bilo je 5 put bolje podgrijano i još s ciklom domaćom .... njupa
Danas sam zato na ispaši....oslić |
upravo zmazao ovakav komad pizze, ja radio na poslu :D puuuno sira :D
http://www.imagesforme.com/show.php/724879_P1020523.JPG |
jučer:
roštilj: piletina, carsko i vratina prilozi: krumpač pečeni, salata i ajvar cugica: piva kroz dan par sendviča i pol pizze s kulenom u pekari u kvartu danas isto to samo bez pizze (ali još nije kasno). dofural nam se susjed dve kile paškog sira i sada bum se gušil u tom :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
btw,to me podsjeti...kako bi mi sad pasalo četvrt kile tatarskog bifteka,maslaca i malo tosta :zdero2: |
Danas fino stavim sira, vrhnja, bunceka, mladog luka i raženog. Samo kaj nisam mogao baš jesti jer nas frend jučer satro navečer. Oke je da kažeš da ćeš dofurati neki irski viskač, ali nije oke da još balić izvadiš nakon toga. uff
Ako ništa, biti će za večeru :P |
Ja se danas vraćam na sarmu:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam danas smazao burek i pol kile jogurta,kak se veli....ko budali šamar |
uj noćas u dva pala dva bureka u romaji sjeli mi kak toruble veli ko njemu šamar :D (hahaha šala :p)
i naravno jugurt uz bureke danas pečena jaja i kulen za ručak..nikaj posebno i naravno uz to sam gricnuo malo paškog sira :p |
Citiraj:
jaoooooo :fuming: gotov si :roller: Sinoc u isto vrijeme ko Hamdija,vidno alkoholiziran jedem kebab kod Kvaksija...par sekundi poslje radim finu rupu na braniku auta izlazeći iz parkinga kebaba....najebala je ograda od neke babe i naravno,moj auto,,,, Danas su bile lazanje via domaca pečnica....moglo je to i bolje majko,moglo je i bolje.... |
Jučer me pripeklo poslije tekme Ukrajna - Engleska pa sam si mam otišel na čajeka i kebab :)
Danas je pal pileći paprikaš i kasnije sam vani kebab pojel :) |
Danas ostatak lazanja za doručak,pa šljaka,sad sam si spekel domaće pljeskavice i radim cheseburgere....niko mu nezna caku ko ja :D Njupam i raspravljam s Hamdijom o čajevima :D
|
Vas dva ste u vezi ili ?
:D |
naravno :D
ja sam danas pojeo neku vulgaris paštetu nakon duuugo vremena (jedem samo argete) i fakat je bila odvratna :D doma me ne čeka ništa tak da mislim da bum si par jaja razbil i nekaš adidasa spržil :) |
Bio "Kod Dede" na Preckom, ubijo se ko stoka u chevosima, nelosi... zalio Zujom i sad podrigujem ko njasvi :D
|
Citiraj:
|
Sad sam pizzu strpao u pećnicu. red sosa, red šunke, red sira, red gljiva, red budjole i onda po brhu jedan ribanac pomiješan sa origanom. Još 15etak minuta :)
|
EDIT: (izbacuje mi "Database error" kada hoću doći na zadnju stranicu?)
Moram priznati da posipan ribanac po vrhu pizzu daje taku predobru hrskavu strukturu. Zakon! |
Citiraj:
|
Meni baka juche domachu pizzu složila,predobro.,...
|
Danas budem neki pileći paprikaš :)
Totalno dobra klopica uz pire i kristalku. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:08. |