![]() |
Citiraj:
Amdija? pa na svakoga dođe red očigledno hahaha |
Katastrofa Zdere, bar meni... dodjem tam, pol ekipe nema, i ova sacica kaj sam zatekel u kurcu: Jelc, Hammdija, Maher, Wolv, Gabre.. poslije je dosel i Daddy... lose :) Maher u bedari, Gabre u bedari, Wolv na pol 12, Hammdija upitan, Jelc ko i svakiput.. kasnije zavrsili u Routeu, Hammdija se ubijo ko sacpra :D I jos sam mu (idijot) posudijo majicu jer se konjina smrzla ko zadnja pizda, a najizoliraniji je od atmosferalija (salo+dlake) :nono: Hammdija mi je kontaminirao majicu, auto, ljamu, haubu i pljuge koje sam kupio bulji a na kraju se pizda pobrala prije neg kaj sam dosel:D Cujem da po novom vozi nekog truljavog talijana :roller:
|
su... jebiga, nije mene bilo i odmah loše.
znao sam da moram ići, barem radi routea :D |
Ko te šljivi šlaparošu, kaj nisi došel?:D
|
A jeb ga,pa nemremo svi čekat do 22h da se skupimo hehee.....
Klopa dobra ko i svaki put samo malo trujem atmosferu.....malo zesce,no to sam znaci da je klopa bila OK :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
sorry... jebiga obiteljske dužnosti i to :D :D
ako su završili gabre i su u routeu, onda mi nije žao :D |
meni su ždere bile ok :D
najel sam se i napil sam se kak i svaki put, ležao sam superu na autu, nosio njegovu majcu i bio mu s ljamom izda na zadnjem sjedištu auta :D |
pa ja prošla tamo oko pol 12 i nije bilo nikoga, kako ga lažete deco!
|
Bilo je veselo u Routeu, Amdija je skoro silovao čupavog na klupi...bilo je grdo i za gledat a kamoli slušat to cičanje:D
|
Šteta, bio sam dead tired poslije faxa i skakanja po šugavom gradu cijelo jutro pa sam otišao doma.
-- Danas čevapi. Bemga, ajvar je jučer napravljen i konačno nagovorio staru da bum stavil ove godine ekstra fefača, tako da je ispao odlično. Žao mi je ikaj jesti na kaj ga nemrem stavit :D |
Znaci Amdija je jos plodan. :D
|
To moraš čupavog pitat:D
|
Cim sam mu dal majicu poludijo je :D
|
Pa da, našnjofo pesa i popizdio skroz:D
Jel ostala ulegnuta hauba? |
Citiraj:
ODMAH smo otišli u root i tam bili valjda do 1 dok nas konobarica nije poterala :D Citiraj:
a jebi ga dao mi je majcu pa mi je postalo bolje pošto sam se smrzavao ko čkapi :p ma nije hauba ostala ulegnuta jer sam sjeo na rub tak da nisam težinu prenio na sredinu haube :D nema šanse da je nekaj bilo :p danas laganini...piletina, riža i mineralna :) |
Citiraj:
|
Da, da...Gabre je došel pokazat svoj gejfon, Vuco baciklo a Buljo svoje lepo gedžo-belo auto:D
Danas laganica-sir, vrhnje i malo adidasa i raženog:) |
Sinoc je moja draga spekla kruh sa maslinovim, danas mi je pripremila manestru.
Biti ce ovo vatreni weekend. :D |
doručak:
dva sendviča sir, zimska i majoneza :) ručak: vratina, carso meso, čevapi, ajvar, tartar, paradajz, luk, paprika, krastavci, pečeni krupmir u onoj vrećici za pečenje, kola, merlot...isati idem spavati :D |
Upravo ručno sflajšao 4 kile mesa (junetina+pu-ajcek:))
Nekaj u vrećice pa odmah u škrinju za musaku, filanu ili sarmu a kila i pol se dinsta za bolognese pa budu danas špagači i kristalka. Ostalo po 35 deka u posudice pa u škrinju. Uz naporan posao se tak jasno troši Fresssh:chears: |
Večera....alkohol.....šanker-u,prijatelju moj......
|
Sinoć gurmanska pljeskavica kod Dede, tek sam se sad oporavio:dobartek:
Bog blagoslovio njihovu kuhinju, suza mi krene čim se sjetim:zdero2: |
Danas pohani pu-ajcek, pire i kristalka:)
|
Danas mi je bio radni dan(pol kuce sam liku srushio) i u podne sam samo bolonjez maznul al eto,sad lazanje 4formaggio sjedaju u grlo upravo :)
|
ujutro neka zimska, sir, kačnički kruh, majoneza, kečap i kakao :p
|
Palačinke sa Nutellom :nuts:
>>KLIK 1<< Ostalo je još za danas i sutra jesti... 20ak komada :D >>KLIK 2<< |
Danas šljakerski ručak-kruh, mesnjak, rajčica i Žuja:)
|
Citiraj:
|
pa ono dali bi se :D uz kakao bi išlo :)
danas za galbec neko pecivo s hrenovkom..totalno lame :) kadnije neka piletina, riža i neki umak :zdero: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:53. |