![]() |
kaj je ovo samo nas 10,jos ce ispast mirne zderonje :)
|
Citiraj:
Nego,stigo hamper jadranskih lignjuna s Krka,sviježe polovljen,eto....prže se,pohaju se,roštiljaju se :) |
Citiraj:
|
a dobro ,sve je to relativno :)
|
Danas juhica, homade mesni burek s jogurtom.
|
Citiraj:
|
a gle mozes tak,rodendan mi je bil :)
|
Citiraj:
|
glupost :D
ja sam se jucer fino oko ponoci ukrmil sa dva snedviča :) bijeli kruh + kulenova seka + majoneza + panko od litrice :p |
Ja bum danas opet imal nekakvo dinstano meso na saft, pužiće i šalatu od zelja:)
|
Stara je jučer zela onu smjesu kak i za faširance i napravile par velikih hrgi od toga, bacila u rol zajedno s krumpačem. Te hrge je napunila šampinjonima i sirom.
Prefino. Danas isto to :) |
Mi faširance radimo od bar 1.5 kg...žena to maže ko sendviče:D
|
Nakon kaj sam imao faširance, onda isto to u protvanu i onda isto sa starim palačinkama odustajem bar mjesec dana od njih :)
|
Lista za Žderonje (25.09):
Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ Maher RAK Wolverine vga killer Buljo trouble MentalHarikiri |
Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ Maher RAK Wolverine vga killer Buljo trouble MentalHarikiri Daddy |
Sisa je opet pod šlapom?:D
|
Hebali vas termini za Ždere. Stalno planiram doći na žderanje, ali uvijek pogodite termin kad me nema u ZG :D
Danas burek i kroasan s čokoladom za gablec. Popodne bu opet nekaj vani na brzinu jer me po svemu sudeći nema doma do navečer :( |
No kad bu taj petak vec jednom....gladan sam :(
|
I ja,krulji do isusa,no danas domaće,lungo mare nekakav i njoke u saftu....
|
Citiraj:
To kaj si ti šlaparoš i ne smiješ doć je drugi par kobasica:D |
Citiraj:
|
dođi na ždere..pofuraj bolju polovicu i cucka :D
|
dolazim i ja, ubit pivcugu, klopat ne budem, ljepsa polovica mi kuha bolje od bake. :)
|
Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ Maher RAK Wolverine vga killer Buljo trouble MentalHarikiri Daddy Cugeri: Pinsla Sisa Gabre Lacy Danas pohanci od dobrog starog pu-ajceka, pire i kristalka:) Hladni Fresssh:chears: |
kaj je sa debelim iz linksa?
jel ga zval ko il da ga ja cimnem |
Sad sam smazo ostatke pizze od sinoc. pre-do-bra. :zdero:
|
poslal sam ja masnom poruku kaze da nebude stigel nikak na žderilo ali možda stigne na cugu :)
|
Citiraj:
Veli pica da mora zaručnici na promociju...ko da je to neki razlog:D |
Masnjak bu mozda dosel na cugu...buduca mu ima promociju na faksu pa nezna dal bu stigo
|
ajd neka....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:13. |