![]() |
AJM BEK!!!
Citiraj:
nita,deckovi...mislim da je pauza primjerenija ,nego nasilno okupljanje par okorjelih pija....pardon piciekspertovaca.. pa predlazem ljetnju semu ala: ak naljetis, naljetis...itakitak cuvam peneze za novi komacek Hardweraja!!:rolleyes: :beer: :beer: a ak ste bas za rasturaljku, morem ja dime napraviti "Ljetno ciscenje kupinja i sipkovine ,te postavljanje ustave na potocic maleni, sa usputnim krcenjem Agacije i cickovine...najboljem djelatniku nagrada u vidu vijenca od pecenic za samoprijegoran rad za poboljsanje zivota i zivotnog prostora Mitzeka i co.."....he-he-he tak bedasti bogme niste...pa bum si ja sam krcil, al i popapal nekaj s rostiljeka il tanjura za kotlovinje!!!BLURP!!:D :D :beer: kad mi dosadi idem na Zajarke podignuti vodostaj i nafcit peseka plivat kak treba,naime pliva kak sekira, a kobajagi je spasilacki pes i ono ,ne ,ak si oko skopas...spasavam ja njega...hihihi:rolleyes: :D |
Re: AJM BEK!!!
Citiraj:
Nije lud riskirat iščašenje vilice i muskulfiber...spašavajući nekog tvoje veličine...tebi je jedina mogućnost unajmit tipa sa "grajferom" da dežura na obali dok se kupaš:D :D :D Ha:D Danas se ŽDERE:D :D :D Domaća patkica i mladi krumpač, a sutra bum ostatke patke i mlince na pačjoj masti...ijojj.... Živjela dijeta:) :beer: |
Re: Re: AJM BEK!!!
Citiraj:
|
Neznam za vas ali ja se veselim pečenom kukuruzu uskoro.
|
Ja se nekak više radujem nekakvom dobrom mesu, npr. jedan odojkov. : nuts :
|
Evo vratio se ja s putovanja pa da podjelim s vama jedan recept. ( svi sastojci idu odokativno)
Folpe na salatu: Folpe (muzgavci, nešto kao sipa) Krumpir Češnjak Luk Peršin Maslinovo ulje Vinski ocat Priprema kreće tako da se oprani neoguljeni krumpir skuha zajedno sa folpama (očišćenim), potom se krumpir oguli i nareže na ploške. Potom se folpe i krumpir stave u zdjelu te se isjeće na sitno brdo češnjaka, luka i malo peršina te i to baci u zdjelu, doda se maslinovog ulja i octa te se tako stavi u frižider na koju uru. Klopa je izvrsna a nakon toga se obavezno pije vino smješano do Malvazije i muškata. |
Pa reko .... samo da vas pozdravim ;)
Vratija se Šime na kopno i dvidim svi i dalje bruje o glupostima. Hvala Bogu sve je isto ;) Ja se lagano bacam na šnicle nakok dagnji, kozica, raznio bijele ribe isl :D |
Ljudi nema ništa bolje od domaćeg kruha ispod peke i dva tanjura pršuta.:p
|
Citiraj:
mislim ,ak misliš dijelit recepte i sl. na Žderonjama..moramo odokativno znati s kim imamo posla....:rolleyes: :D :D :beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
|
eee,da.. malo smo i putovali...madrfakr, pozabil sem PC Expertovu majicu.....
juhuuuu..
|
Zauzel si pol slike. :D
Bolje da me nema. :burn: |
Re: eee,da.. malo smo i putovali...madrfakr, pozabil sem PC Expertovu majicu.....
Citiraj:
|
14. idem na svadbu! Bit će odojka,janjci i sve ostalo kaj slijedi s tim
|
eeeeeeeeee,evo i moja "iljadarka....
a di bi ja to postal, nek na mojim Zderonjama!!!!!
Posto sam laganini primjetil nekakve spodobe po forumu(Rak,Paske,Jeltz je tu , Amdejcek,Horza.....), mislim da bi bil red da se okupimo i khmmmm, nekaj podlijemo vu pozerak onak zusammen!!!!Mislim, ono , ne , da razmjenimo morske,planinske i ine dojmove s odmora i pripremimo se za vrucu jesen koja dolazi...:rolleyes: Posto su Baka i kuharice te konobarice lagano na G.O., neznam di bi se mogli skupit a da mi sad ne kukate:jooj meni je daleekooo,ja bi tu... blah, blah...... btw, ak bute puno kokodakali, NO Zderonja se lahko sastane sam i obzdere i obloce ,a vi bute fatali dimeke....:rolleyes: :D pa si mislite!!??? :beer: |
Re: eeeeeeeeee,evo i moja "iljadarka....
Citiraj:
Ja se malko sjeban kaj se posleka tiće - čini se da sam malko puno više u zaostatku nego što je bilo očekivano :fuming: :( Kaj se weekenda tiće - odoh u Viroviticu na LAN : quake2 : : quake : : quake2 : : sniper : : nuts : : CoolRamb : nuts : : goood : |
Re: Re: eeeeeeeeee,evo i moja "iljadarka....
Citiraj:
|
Re: Re: Re: eeeeeeeeee,evo i moja "iljadarka....
Citiraj:
Al' di ćeš u Viroviticu:confused: |
Re: Re: Re: Re: eeeeeeeeee,evo i moja "iljadarka....
Citiraj:
|
Te fore možeš ženi prodavat.:D :beer:
|
Citiraj:
|
I koji ja šamar dobijem od naših predsjednika. Najveći jede šunkicu kod počasnog a ja zavijam na mjesec sat vremena dok oni krkaju.
I na kraju mi niti sendvić ne pošalju. Da Bog da dobiju kelj za ručak od bolje trećine. |
paaaa...
Citiraj:
daje bil kelj,je , al uz par fasirancof se pogutne!!!!:D :beer: :beer: |
Ajm bek
efo mene nazad.
Nova i poboljšana verzija v 2.1:D Novega je DFI ( Abit i dalje na čekanju garancije), i 9800pro.: goood : Kak je bilo na moru? 3 Roštilja.... Vratina, čevapi, kobase, pa platica mješanog mesa za 60kn dobiješ 6čevapa. 4 ražnjjiča, 2 kotleta, 2 kom svinjetine, pommes frittes, Đuveč, luk, ajvar, kruha košaru : nuts : A na bikerima je bila torta od 360m nemoram ni napominjat kak smo ju svi jeli: z rukama! pa zalili z bambusom, buuuuuuuuurrrrrppp. ( pardonček):D Slika z roštilja nema jer nisam imal fotić ( tj. frendica je uspjela zaboravit pas joj kosti : grrr: a taman sam vam štel pokazat da vam sline malo curnu : evil : Ak bu bilo nekaj broj znate ( USE IT WISELEY) ;) |
kaj pa je...?????
di ste piz. , ovaaj ,Zderonjee??
kaj vam vase boljse i lepse polovice nedaju nis jesti ko ni meni? ja bar imam ispriku , nisam nis delal , ni vu hizi ni po vani(kosnja trave se vise ne broji:( ) ,pa nemam ni pravo iskati kakve Oblizeke..ajde dobro ,juser je "palo"3 kilice mladog odojceka ,iz vlastitog rola,male krumpira okoli i domaceg i ljuutog lukeka i paradajza..pklem sam drmnul 2 Zuje i bog te veseli.... a navecer sam "strajkal" sve tam do 2300 a onda ,kad je zlato zahrk. ovaj zaspalo, zavrsil sam akciju Gujda do kos. ovaj kraja!!:rolleyes: :beer: :beer: kad je Jr dosel doma iz "akcije"imal je samo prolaz kroz kuhinju,pol metra kruha ,2-3 komada jegera i ? kaj, nema vise pajce? mneeee, pa ovaj se je fest stisnul pri pecenju...:rolleyes: |
kaj je sad...?
svi junaci nikom ponikoše....
Rak se sexa s mojom Barom,Jelc se je ftopil vu kadi,Amd nas čuva(a bome i PC igraonu ),Paske traži svoj mobitel po Virovitici kad se ne javlja celo popodne...... hja,hjebeš takvog Precjednika ,kad nema kome precjednikovat!!nu,rođooo,de se javi.....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :D tijajebpasmtru čkupidatseosšiladbgda......piknul meje pajk...i sad je mam krepal od masnoča vu krvi...al meni rukaotiičeeeee......:fuming: :fuming: :rolleyes: to je zato kaj sem slive kral za knedleee,mljaccc: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : |
Jel mislimo imat kakav meeting na Jarunu ili negdi drugdje?
|
hinc!!
pital sam di su Žderonje,a ne izjelice i trakavičari...:D :D :p :p :burn: :burn: :burn: :beer: :beer: :beer:
šala,Ante,šala...mnego a kaj nebi vi došli malo živicu krčiti, ja vam napravim nekaj za papati.....???:rolleyes: :D ,dobro ajde nije živica,više je nalik prašumi..al kaj deca znaju kaj je prašuma,šiba sim, kupina tam,koja kaća,pajk,par triljuna jkomarcof i to je to...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: |
Re: hinc!!
Citiraj:
svejedno kak se dela o prasumi,vjerojetano vec nalikuje na tropske prasume sa drvecem od 50m visine:D pa mislim da nebi imal ni pribora ni snage za to malo raskrciti.:smoke: |
hinc...
vabil sam ja moje Zderonje.....: cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : cheers2 : cheers2 : cheers2
al bi ziher samo na ovome završilo a živica bi i dalje bujala... ma to moram nekom za kaznu uvalit...il navuć na tanak led pričom o KOTLOVINI:::(da,DR R.. tebe ide.........) tja,hjebiga,čim nekdo od Žderonja dojde na moj brieg kad vidi kulike je to travuljage za kositi i kupinjaka za potuči,bržebolje mazne par cda,dvda i pokoji komaček hw i ZuuuuuM, ni ekipa iz Alan Forda ne bega tom brzinom.. sad buju rekli da sem cicija i prdež i.....:rolleyes: :D :D :D :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:40. |