![]() |
neki dan opet u porecu(samo sto ovaj put nisam ponio digitalac)
http://www.imagesforme.com/show.php/664896_1000185.JPG |
Citiraj:
Imam i ja takvu iz Poreča od prije mjesec dana :D |
ne bi znao koja pizzeria,ja sam samo pratio kada se islo jesti i cekao :D
prosle godine bili vani,ljudi su nas slikali,jbt sto ce jos pomisliti ove godine idemo naruciti,kazemo jumbo(za 160-200kn)tako negdje najvecu,pita nas konobarica 3 puta ste sigurni,mi samouvjereni jesmo,kad li ono gromada pola ostalo,a nas bilo sestero pa mozes misliti |
|
zaleđeni snijeg i napio se hladne vode iz potoka
:D:D:D |
Pečenog zeca sa nekim ledenim pićem pretpostavljam?
Jbt, šta ova tema otvara apetit, nevjerojatno. |
|
Citiraj:
Danas izgleda budu samo tost-sendviči i jogurt.... |
Citiraj:
Četvero nas je prijem mjesec dana uzelo jumbo pizzu za večeru. Nismo pojeli ni trećinu, 6 ljudi je slijedeća dva dana jelo ostatke za ručak i večeru :D Pizza izgleda impresivno kad ju donesu na stol (nose ju dvojica, jedan ne može sam), i nas je dvadesetak turista slikavalo s pizzom. Inače nisam pobornik takvih pretjerivanja, ali bio je šogorici rođendan i poželjela si je jumbo pizzu :) Inače pizza nije loša, ali prije je bila dosta bolja. Imam osjećaj da je iz godine u godinu sve lošija :( |
Danas je pao ostatak zeke :D
|
Citiraj:
yee...i nas su slikali...ja sam bio vani(3 stola imaju),a ima i unutrasnja terasa ako smo bili na istom mjestu,tamo je onaj spomenik/kip nekom liku:D da,i meni je losija,ali ajd kad idu svi idem i ja... utusio sam se taj dan...1l mineralne sam pocugao...:D |
Citiraj:
Citiraj:
Slabi ste vi žderonje :p No ako ikad svratim sa dečkima do Poreča morat ćemo navratiti do te pizzerije :chears: |
Citiraj:
Ako se dobro sjećam, vlasnik Saloona je nekad radio u Starom Saloonu, koncept i ponuda su im zbog toga vrlo vrlo slični. A slično je i to da sam i ja poslije pizze ispijao litre i litre Cole i mineralne :D Evo, nemam trenutno pri ruci bolju sliku: http://www.imagesforme.com/show.php/..._pizzaXXXL.jpg @Demon Hunter, pizza je fakat ogromna (120cm promjer). Isplati se probat ako budeš u Poreču, Stari Saloon je meni bolji, ali velim, i u Saloonu je vrlo slično. Mislim da bi i neki iskusniji žderonje s ovog topica pokleknuli pred ovom jumbo pizzom. Neću ih imenovati, siguran sam da će se prepoznati :D Danas sam na poslu postio, kad sam došao doma - ugodno iznenađenje, žena napravila ćevape s lepinjama. Smazao sad i neki sladoled i razmišljam kaj bi još pojeo :D |
Jel ima netko kakav dobar recept za one lepinje u čemu budu ćevapi (somun)? Nemojte molim vas sad s podvalama tipa: kupi lepinju i zagrij je.
|
Citiraj:
http://moja-kuhinja.com/kruh/lepinja.html Meni se ne da zafrkavat s tim, kupim fine i friške 2,5 kn/kom, nasaftam ih u goveđoj kocki i stavim na ćevape da se pare na njima. Kad su ćevosi gotovi još minutu ostavim lepinje da se popeku na ulju od ćevapa i to je to. |
Popzdrav Žderonje. Vratio sam se na kontinent.
Zašto mi nitko nije rekao da je ovdje zima, da je gužva, da se svi prebrzo voze i nekud žure? |
Citiraj:
imam izgleda brata po pici(jelu):D je,ja idem gdje i ti,pitao sam tetu,ona nas vodila... pizza je jednostavno nenadmasiva po velicini... je,super je i posluga,ali ne volim kada me ljudi gledaju... jos cu zavrsiti u kineskoj kampanji protiv debljine kao lik na plakatu:roller: ja jedem pecenjake sada,predobri su,pet sam ih pojeo iz lonca,mislim da ce pasti jos koji:zdero: slike kasnije stavim |
Buncek je kuhan, bažul se moči...sutra bude bažul i kiselo zelje:D
Imam i kobase, špek i ostatak domaće šunke...istinabog da je još vruće ali nisam više mogao izdržat:p |
Citiraj:
Ja već godinama ljetujem u Poreču, svaki put barem jednom odem do Starog Saloona na pizzu, al ovo je prvi put da smo uzeli jumbo, i to samo zato kaj nam se poklopio roćkas. |
Danas po završetku 12-tosatne smjene na poslu bez krušne mrve u ustima (izuzev čokolade koju smo ja i kolegice ubili) zaputio sam se kući i na povratku uzeo kebab... mmmmm :nuts: dugo ga nisam jeo... pravo fino, sad podrignem i dođe mi onaj okus nazad u usta :D
EDIT: @ vi sa tom ultra-pizzom: koliko dođe to mega-čudo? 200 kn? :D |
ne znam koliko je koštalo,ali 2x mineralne i pizza izasla oko 200kn
mislim meni se za cca 160kn ne bi dalo to praviti... ide mi opet na more samo radi te pizze...:D |
Neću ni gledat kaj je na linku! Hamm, no soup for you!
|
Danas špinat i kranjske...
|
Citiraj:
Ubil sam se ko zadnji sacpra:p |
Citiraj:
a pjesmica zeko i potocic :) danas ujutro nisam stigle jesti doma pa sam usput pojel tri krafne i čokoladno mlijeko..kak mi to nije dosta privremeno sam smazal jedan bounty :P sada sam si uzel par šljufa, krušku i jabuku :D kada to pojedem odo se najesti ričeta i bunceka :D |
legendo :D
jucer grah sa suhim mesom a danas tortilje s piletinom i povrcem i sirom (sama radila :)). sad sam isto malo gladna i razmisljam kaj bi...:S |
Citiraj:
Citiraj:
Danas sam žderao piletinu na naglo sa špinatom. Nije mi baš sjelo, mislim da ću potražit nešto žešće u friđu :D Od sve te priče o pizzama, sad sam si poželio pizzu :D |
I ja. :D
|
jel jede kod lasagne 2x na mjesec?
ja DA |
Citiraj:
jel jede ko lasagne 2x na mjesec?! 2x na mjesec?!25x na mjesec se jedu lazanje:lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:48. |