![]() |
ma ak razbije plasticnu flasu, svaka mu cast :D
btw. kaj je na kraju bilo s onom rakijom? :lol2: |
Ostalo kod bake mislim. :) Iako nije fora dofuravati tam cugu. :) Jelte kao i u svaki drugi ugostiteljski objekat. :)
|
a znam, al nije to da se opijemo, samo za degustaciju buduci da je to prva serija domaceg crnog kod mene. bum jos poslije faksa baku pital ;)
|
Ah te papričice :D
Danas na Novoj TV u emisiji Provjereno. |
Citiraj:
|
|
ejmi kaje to?
Žderonje, 04.11.2011 Bakina kuhinja Tor Jeltz Hamm vga killer Masni Amdejac Panorama Čupavi Buljo Daddy Wolverine Cuga: domis Djuka Trouble syss |
Žderonje, 04.11.2011
Bakina kuhinja Tor Jeltz Hamm vga killer Masni Amdejac Panorama Čupavi Buljo Daddy Wolverine Cuga: domis Djuka Trouble syss Swarmiša |
Citiraj:
|
@syss tortilje :)
@dottore dakle.....klasika bolonjez, samo malo gušći i dodala sam grah i kukuruz, naravno može i paprika i komadići paradajza, ali ja to nevolim pa ne stavljam, ili neko drugo povrće koje ti paše. Zaljutiš malo :) Tortilju premažeš sa vrhnjem u koji si stavio češnjaka u granulama, na to staviš nadjev, zarolaš posipaš sirom i zapečeš i to bi bilo to. Uz to neka salatica, vinčeko ili pivica i uživancija :) Tortilje su domaća radinost jer one kupljene mi nisu fine. |
ja sam delao mljevenu junetinu sa onim ne-znam-kak-se-zove za mljeveno meso mix, dosta obilna vrećica začina i to je bilo pre-do-bro.
|
E ebate,zaboravih na ovo bas se vratil s treninga,idem pod šmrk i dolazim na Janu :D
|
Ja ne bum stigao! Dobar provod ;)
|
Dobre Ždere, bilo je chilija za čobanac, zajebancija je bila dobra, neki su i prije vremena oteturali u noć...:D:D:D
|
Dobre žderonje, syss se satro u rekordnom roku, dobro nas nasmijao i pobrao mado. Još ne vjerujem da je zubak došao na onakav poziv :roller:
|
Nino, samo da te obavjestim da sam konačno dal matorom onaj Ouzo:D
|
Klope je bilo gro, pogotovo za stolom, SU - amđo - buljo, svi ostali stolovi imali po 4 ljudi a gulaš i lignje ista količina na svim stolovima :D
|
Molim link na onaj chili kaj je kružio okolo. :) Panorama? :)
Klopa je bila super. :) Da da buljo bilo je za jesti! :D Samo kaj ti i super niste ni taknuli one lignje pa sam ja pojeo pol onog kaj je bilo na stolu. :p |
Chili je bio iz kućne radinosti, mislim da ga je matori sam delal:)
|
Vrag stari. :p Odličan je. :)
|
DobiJo ouzo :D Klopa mrak, još uvijek me bole mišići od smijeha, ne sjećam se kad sam se zadnji put toliko smijao :D:D
E da, ona ljutina od Panorame je skorz ok, peče taman ;) |
Citiraj:
![]() Ova ljuta od jučer je desna (kanadska), a lijeva je manje ljuta, ali mesnatija (mađarica). Još se nisu dovoljno posušile da ih ručno smeljem u mlincu za kavu. Sjeme od Buth Jolokia Naga Morich je stiglo pa budemo vidli kak će to rasti kod nas. Isto sam nabavio sjeme CAYENNE LONG SLIM, feferoni, crveni, srednje ljuti. |
Citiraj:
|
Di si sjeme nabavil? :) Daj link. Idem saditi! :D
|
Citiraj:
Na fotki je moja kućna ljubimica Scotch Bonnet, 350.000 Scoville units http://www.pohrani.com/t/3j/gq/2Z4zjSXY/pa170602.jpg ps. nikad neću naučit ispravno postati fotke na ovaj Forum:wtf2: |
Citiraj:
Ako hoćeš thumbnailove u ovom podforumu (Svaštara), kopiraš onaj HTML kod (zadnji na pohrani.) |
Upravo kuham laganini juhicu od pačjeg i čiknšit sitniša+hrpa grincajga, jedna mala paprika i paradajz-taman bu fino legla:)
Za ručak budu marinirana čiknšit krilca na naglo (sad mi je žal kaj nisam maznul Panorami malo onog chilija), domaći pomfač i kristalka. |
Sarma!!!! :D
|
Citiraj:
Nije trava, al' je ljuta prava :D |
Ko kaže da nismo taknuli, to kaj si ti morao ić srat da bi mogao jest lignje to je tvoj problem :p
EDIT: Panorama, slobodno ti to doneseš i sljedeći put, odlično ljuto. :) |
|
Citiraj:
Heb ga ja sam navratio na kratko jer sam pošto poto morao tablice zamjenit u Hajnclovoj i tam sam bauljao do 8 naveče skoro... Danas za čakru: cheese od Đanija :) |
Citiraj:
|
Ak dobro vidim to su pecurke :) Neki dan komsija brao pa je malo cugnuo pokupio otrovnu neku pa i on i sin povracali...srecom samo jedna je bila fels :D Stari i ja deremo cim mrazovace krenu , e to ce biti gozba ::))
|
Citiraj:
A ove dolje, su u biti divlji šampinjoni, samo što su se uspijeli raširiti već, u biti su najbolji kad su kao oni kupovni/uzgajani. Takvih je nabrano tenutno samo par komada. |
|
Citiraj:
Pa buljiću još ti je ostalo od prethodne porcije! :D Opet si fejlao dokazati svoj već pomalo mitski skil žderanja. :D |
Citiraj:
Šteta kaj to više ne postoji :) |
Citiraj:
Istina, u zadnje vrijeme nemrem strpat količinu kao prije, ne znam zašto. :( Makar s obzirom na svoju kilažu i masu, 2 tanjura gulaša, komad pohanca + krumpir i kasnije malo lignji nije uopće malo, naprotiv ;) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:18. |