![]() |
danas rostilj :)...vratina, cevapi, pljeskavice, raznjici...pecena paprika na salatu :nuts:
a kako smo bili kod moje mame doma sam navukla domacih paradajza, filane paprike, jagoda :) (da, jagoda koje toliko mirise da nam sad cijela kuhinja mirisi :) |
Danas sam sam bio doma... Konacno sam jeo kaj hocu.
Spagete carbonara, cevapi, cizburger, govedja juha, browniesi... A ovo cuvam za spešl prijateljske trenutke. Hehe, jebežljivec. http://www.pohrani.com/f/i/Ux/2e1SLwzN/ebezljivec.jpg |
Citiraj:
|
Danas žena povadila iz škrinje šiš-ćevape, ćevape vulgaris, nekakve pljeskavice punjene sirom i pečenice pa na roštilj:)
Pomfač, par komada špeka da se ne peče na suhom, mješana šalata i pol-pol graševina i jamnička:D |
esss citam ovo i sline mi cure tu u makarskoj nema postenog komada mesa....
nis valjda netko zna spec sniclu u gradu.. |
Tost s kulenom i gaudom,njupa njupa....al pošto je to lajt motiv neš se ložim na lazanje neke :)
|
Danas je pala mrak juha....komad rebara, ramsteka, repa i dvije velike koščobe.
Uz uobičajeno povrće kaj već ide tranu i predjelo od posoljene srži na raženom:chears: Tak sam se ubil da sam klasiku od pirea, paradajz-sosa i mesine ostavil za sutra:D |
argeta od lososa
naturino pecivo gaude jogurt :) doma cu se ubiti u nekoj mesini (nadam se da još ima onog paprikaša od jučer) :) |
Na brzinu ja nalozio roshtilj, bacio carskog, chevapa i klobasa gore. Zena bacila ljute paprike na ulje par minuta dok sam ja pekao i na kraju smo se ubili s ruckom.
Sad lezim na trosjedu, klima me ladi i lagano podrigujem. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jednom susjedu bili neki turisti iz srbije pa ostavili par kg paprike. Samo kad je gledas vec suze idu. :D Evo 'vaka: http://farm4.static.flickr.com/3544/...245f0bc14f.jpg |
Ja sam vrsni žderač pica, no ni 10% tebe:D
|
ja sam jucer filanu papriku :nuts: a za danas sam skuhala juneci saft. kad dodjem doma onda jos samo njoke uz to i neku salatu :)
a za gabelc sam si uzela sendvic od kukuruznog kruha, abc sira, kulena i paprike :D i imala sam komad dinje u frizideru u firmi od jucer ali se pokvarilo :(. taj frizider nista ne hladi :( |
Citiraj:
Ja jučer navečer jeo pizzu, mješana sa ljutim feferonima, danas na WCu je bilo veselo :D |
Meni ljuti feferoni iz teglice ubiju okus. Ne volim ih stavljat gore.
Sad je nova zabava. Zena nasjecka ove ljute paprike i stavi mi ispod nadjeva od pizze. Onda ceka moju reakciju kad naletim na neki. :D |
Citiraj:
|
kada to dosadi bude radila pizzu s oleanderom :D
|
Citiraj:
|
Sinoć na poslu kebab.
Njam! Blagi, sa ekstra umaka, predobar bio. Danas tijesto sa brzo i fino umakom :nuts: |
e ja nisam kebab vec jeo ima skoro dva mjesca :)
mislim da bi mogao danas jedan pasti :) |
Pire, meso iz juhe i paradajz-sos:nuts:
|
Danas gladujem,neznam zaš :)
|
Citiraj:
jbt, pa to je izgleda zarazno ništa osim kave, u sebe nisam stavio, od sinoć :stoopid::stoopid: |
stara slozila gro vinskog gulaša i najeo sam se ko njasvi :)
uz to sam dernuo par gembača i sada sam si taman :) |
Citiraj:
za dorucak sam maznula jednu puter kiflu u koju sam natrpala sunke i sira i stavila majoneze gore i kava ofc :kafa: a za rucak ima jos one filane paprike od neki dan :goood: |
sinoc sam bio gladan ko vuk pa sam si narezal čajne i uzel pikovu paštetu (piketa) :)
danas za gablec neka laganica tipa podriguša, sir i majoneza :) |
Ojj.
Evo mene opet malo u civilizaciji. Imam INTERNET. Mi na otoku jedemo svaki dan ribu od pajceka i to za doručak ručak i večeru. Prilog pomfri. Rijetko tjestenina, a riža samo kad netko pretjera i pokvari želudac. Pošto je voda topla služi samo za povremeno pranje stopala i međunožja, a pije se samo tekućina sa primjesom alkohola. Čak i salatu jedem sa alkoholnim octom. Pozdrav, uz glasni povik: " A je piva mrzla ". :D |
Citiraj:
Krme:) Ja sam počeo sa radovima po kući i brijem da bu danas samo suha hrana... |
Keva otišla na more,nemam više kome na ručak...od danas. hamburger čizburger kečap i pomfriiii,imammo Mekdonalds nemate ga viiii :p
|
jučer je kak sam i rekel pal visnki gulaš, a danas:
chevosi, lepinja, kajmak, ajvar, luk i pivčuge :p za gablec je pala pikova šunka, gauda, naturino pecivo i maojneza sa snefom :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:56. |