PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

Hamm 14.08.2009. 12:59

burek mesina + jogurt za gablec :)

trouble 14.08.2009. 16:07

Možda zakasnim pol cuke al dojdem

MAHER 14.08.2009. 16:14

ja bum isto malo kasnio vjerojatno,ali dolazim

^SuperUnknown^ 14.08.2009. 16:24

Ti mos zakasnit koliko oces :p

MAHER 14.08.2009. 16:37

o pa kaj je to,odjednom imam specijalan tretman :D

vga killer 14.08.2009. 23:29

Mali rezime...lacy-u trebamo platit operaciju bubnjica jer ga je maher ubio u pojam sa dernjavom, cuo se negdje do novog zelanda...maheru platit jedan kombajn jer je zaraso ko šikara :D

MAHER 15.08.2009. 00:39

maher dosao doma,malo mu je muka,piva vise nije sto je nekada bila,a ja ako je vjerovat doktorima nebi smio pit :D

syss 15.08.2009. 00:49

ti si tjelesinom došo doma, ali kladim se da je galama još uvijek u birtiji... ona dođe oko 2-3 doma :D

Jelc 15.08.2009. 01:25

Stigo i ja doma-deda, čupavi i ja smo malo ostali:D
Mini-ždere su bile ok. Maher i trouble su se ubili ko krmci, Amdija je pobegel ko zadnja čkapi a nas trojica smo ostali branit čast Žderonja:)

Uglavnom-bilo je dobro:chears:

^SuperUnknown^ 15.08.2009. 01:40

Doso i ja doma, JEDVA, nakon kaj sam raspeljal ljenjifce kojima se neda habat afto do Zderonja :D Pizde Maher, Hamm, vgakiller, masnjak, Lacy i trouble su se pobrali ko zadnje pizde, dok se ČRU ekipa SU, Jelc i brashnaiputra ostala zapijat do fajrunta u Medi :p

Jelc me zapeljal u sljepaka, nabijemganesposobna, ni do vlastitog kvarta se ne zna vratit, al se iskupil ostavivsi mi kutiju Dunhilla :D I vidil sam THE ĐUju :D

Skoro mi se dogodilo:

http://www.youtube.com/watch?v=B01M5w-e_Qo

:D:D:D

Sveusvemu, dojajno, samo se ekipa okretala sa obliznjih stolova na svaku drugu Maherovu rijec :D:D:D

Jelc 15.08.2009. 01:47

Lijepo sam ti rekel da staneš kod Getroa i produžiš do Horvaćanske...ali si ti baš moral zapelat u McDonald:p

Zaboravil sam spomenut i Vucu-picu koji nije došel...smrad:D

^SuperUnknown^ 15.08.2009. 01:51

Pa jebiga, trebalo je Jadranka otpremit do Rudesa, pa nisi bil solo u aftu :p

A Vuco-pica, sram ga moze bit skupi s Katkom :D:D:D

Jelc 15.08.2009. 01:59

Je, čak je i Amdija došel (iako bu on svoje tek trebal otplatit ljami:D), Wolv je došel a delal je cijeli dan...čak se i Snjakma pojavil.

Ali ne i Ceki:D

trouble 15.08.2009. 04:54

Citiraj:

Autor ^SuperUnknown^ (Post 1406990)
Doso i ja doma, JEDVA, nakon kaj sam raspeljal ljenjifce kojima se neda habat afto do Zderonja :D Pizde Maher, Hamm, vgakiller, masnjak, Lacy i trouble su se pobrali ko zadnje pizde, dok se ČRU ekipa SU, Jelc i brashnaiputra ostala zapijat do fajrunta u Medi :p

To kad nemamo pristup nekakvim sisama na ovom forumu :D

Šala mala,pošto nisam niš ručao,deseta piva mi je bila "master reset" i prošao sam pravu malu Odiseju do doma,dolazim u kvart(op.a. kvatrić) i skužim da mi mob još brije po Žderama,niš,Hari Rovampera do nazad pod 2 promila,vracam se nazad zove dežurna birtija da nisam ispunio tjednu kvotu beksa,pras dva,zove druga,dernek na trgu francuske aj tam i tam me slomilo jedva(kad ja mislim jeedva to je kad se treba vlastita traka gađat infracrvenim i GPS sustavima za navođenje po NATO-vom standardu) doma doso,da se spasim rigoleta mazno kebab nekakvi i sad me u ovu uru proganja,6 litra cedevite,sva sreca radim tu Toshibu....nema odmora dok traje obnova :) Inace zakon,samo,netreba ekonomično pit :D

EDIT: lubenica ujutro pijancu ko budali šamar svakodnevno :D

Hamm 15.08.2009. 08:08

trouble svaka cast :D
maher pa kako si se ti oduzeo :D

@su...gle nemoj me sada tu nekaj spustati ja budan taj dan od pola 7 ujutro kada si ti još dobrano spavao..a čisto sumnjam da si na posel došel prije 10-11 :)

dok se ostatak ekipe dofural ja i jelc smo si maznuli platu za dvoje :)

plata

fali tu par komada mesa :D

sve u svemu neloše ždere iako se vise pilo nego jelo :)

Jelc 15.08.2009. 11:00

Na svu sreću da sam odmah nekaj poŽderao...bilo bi gadno da sam se onak natankal na prazan želudac:)

Brijem da bu Maher danas grdo bubini:D

Hamm 15.08.2009. 11:10

a i trouble :D

Jelc 15.08.2009. 11:25

Prvo sam sinoć kad sam došel doma maznul dvije šalice čaja ha hrpom limuna (naučil sam se pameti:D) a poslje malo kruha i sira+krušku...danas mi je čist ok.:)

Dobro, ne baš skroz ok. ali je super obzirom na količinu soka od hmelja:D

Dizel 15.08.2009. 11:28

Svinje pijane. I onda ste kao isli zderat ili se ozderati..

trouble 15.08.2009. 11:34

Citiraj:

Autor Hamm (Post 1407135)
a i trouble :D

Kod troublea se svake godine održava podsljemenska alkoholijada koja traje kao maraton(for ex. majmunovo) tako da na troublea jedna noć ne utječe. Trouble u cugi može dobiti i Chuck Norrisa. EOD,period

:D

Ovaj,ja od svog dizanja maznuo: piksu cedevite,pola lubenice,složio si dva tosta,sad probavljam hrenovku u pecivu + čokoladno a za ruchak stara sprema: JANKA :care: mojoj sreći nema kraja.... :lol2:

Jelc 15.08.2009. 11:41

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1407151)
Svinje pijane. I onda ste kao isli zderat ili se ozderati..

Išli smo se družit:)
Malo pojest.
I popit koju:D

Još me žena pitala u 16.00 kad sam išel od doma jel bum došel do 00.30 da joj snimim dvije serije-samo sam je prezirno pogledal i rekel da kog bi kurca radil do tog doba vani:roller:

Usput sam zaboravil i ključeve pa sam tulio pred vratima dok se nije digla:D

Dizel 15.08.2009. 11:43

Bolje i to nego da si ponio kljuceve i docekao te kljuc iznutra u bravi :)

I onda ti kaze kao meni moja nekad da idem spavat tam di sam pio cijelu noc :D

Jelc 15.08.2009. 11:57

Ma vraga, moja je samo nekaj promrmljala o pizdi koja joj je obećala snimit seriju i zavukla se natrag u krpe...

Danas bude juha, krumpač u pečnici i na njega budem stavil komad od kile puretine (mali batak i krilo), mješana šalata.

Hamm 15.08.2009. 12:03

mene moja probudi psovanjem i bacanjem jastuka na mene ili na pod te utvrđivanjem nepobitne činjenice da zaudaram :D

na svu srecu jucer se nismo sreli jer je ona bila na trgu s frendicom isto drmala pive :D

trouble 15.08.2009. 14:28

Jaoooo,Jooheeca domača,janko,šopska...........ekstazaaaaaaaaaaaaa

Hamm 15.08.2009. 14:39

za ručak:
oslic
krumpir salata
tartar
vranec 2004.g berba (ono kaj sam kod sise pil..prefino vino cca 35kn buteljka)

MAHER 15.08.2009. 18:16

ja sam si sinoc delao ajmpren juhicu,stara me samo blijedo gledala kak u onom izdanju kuham,nakon toga sam se nekak otusirao i zavukao u krevet,tako da sve ok :)
nema nekih gadnih posljedica danas,osim viska sumpora :D

uglavnom za moj uobicajeni rodendan bio sam pristojan,tih i civiliziran :) cak mi i stara danas cestitala na samo umjernom ubijanju,a ja se sjecam svega pa sam ponosan na sebe :P

vga killer 15.08.2009. 18:49

Kak si krenuo uskoro ce bit...Dobar dan, ja sam maher. Vrsta: covjek, porodica: vukodlak...i ja sam alkoholicar. :D

trouble 15.08.2009. 20:09

Zaboravio si dodat; ..... i ponosim se time :D

ma Maher je za planirano oduzimanje pravi dečko!

Fleks 15.08.2009. 20:20

Dobro jutro svima :D

Jucer je bio neki dan za oduzimanje svima vidim ? :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:27.